• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beni aldatıyor mu sizce?

kelebeginkanadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
20
2
36
Ankara
herkese meraba kızlar
ben aslında bu foruma uzun zamandır üyeyim. ama beni dışardan tanıyanlar anlamasın diye farklı isimle konu açıyorum lütfen mazur görün. çünkü bu derdimi kimseye anlatmadım. içimde tuta tuta patlamak üzereyim artık. burdaki herkese çok güveniyorum ve beni ancak sizlerin anlayabiliceğini düşünüyorum.lütfen yardım edin kızlar. bana akıl verin.

nişanlımla 1 yıldır birlikteyiz.tanıştık hemen evlilik lafları başladı.ilk önce ciddiye almamıştım çünkü erkekler pek meraklıdır evlilik lafıyla kız tavlamaya.bunu da sakın unutmayın. neyse baktım niyeti gerçekten ciddi.tanışalı 2 ay olmuş hemen bütün ailesi ile tanıştırdı.neyse sonuçta gel zaman git zaman biz tanıştıktan 6 ay sonra nişanlandık.
en başından beri sürekli kavgalarımız oluyordu buna rağmen nişanlandık.kavgalarımız da bana göre hep sudan sebepler.bana aşırı düşkündür.sürekli arar sorar nerdeyim napıyorum kendisi napıyor sürekli bilgi verir.ben de ondan hiç şüphelenmem kıskanmam.zaten hiç kız arkadaşı yoktur. erkek arkadaşı bile azdır. bu arada kızlar biz ayrı şehirlerdeyiz pek sık görüşemiyoruz onu da beliteyim.bu yüzden telefon trafğimiz oluyor hep. benden sürekli ona güzel şeyler söylememi ister, hatta beni bazen boğacak derecede üstüme düşer.benim hiç kıskançlık ve üste düşme huyum yoktur sevmem öyle şeyleri.başka kızlar gibi dakika başı arayıp nerdesin napıyorsun diye sormam maillerini telefonunu asla karıştırmak aklıma bile gelmez.neyse nişanlım benden sürekli güzel sözler ister hale gelince ben de o zaman sen de söyle bana şöyle uzun uzun duygularını anlat diye söylemeye başladım.ama asla o beklediğim mesaj, mail her neyse gelmedi kızlar.hep bir bahanesi vardı.işte işler yoğun,senin söylemene gerek yok ben yazarım,ben senden bişey istediğimde bana hemen karşı bi istekle gelme önce benim istediğimi yapmayı öğren vs vs vs. bende hep sustum. ama o güzel sözler hiçbi zaman yazılmadı söylenmedi.hakkını yemiyim şimdi tabi ki güzel şeyler söylüyor ama kastettiğim onun benden istediği gibi şöyle uzuuun uzun romantik bir şekilde beni neden sevdiğini nasıl sevdiğni gelecekte neler düşündüğünü anlatmasını istedim.ama yapmadı.
neyse sonuçta nişanlımdan hiçbi zaman şüphelenmedim kızlar.
taa kiiiii bir çöpçatan sitesine üye olduğunu öğrenene kadar :14:
ben o siteye üye değlim tesadüfen buldum ve gördüğümde şoka uğradım.
kızlar bana vaktim yok işim çok yazamıyorum edemiyorum deyip iki satır güzel şeyleri sakınan adam oraya kız tavlamak için maaşallah bütün edebiyat yeteneğini döktürmüş de döktürmüş.kendisini uzun uzuuuuun anlatmış hep gülücüklerle simaylilerle filan.25-35 yaş arası kızlar ve uzun süreli ilişki arıyorum diye de yazmış ve tabii ki kendini "bekar" olarak göstermiş!!!!!!!
kızlar görüğümden beri her gün ağlıyorum,ona belli etmemek için kendimi sıkmaktan hasta oldum.öğrendiğimde hemen yüzüne vurmak istedim ama kendimi tuttum.
çünkü yakında yanıma geliyor ve yanıma geldiğinde en zayıf anında en mutlu olduğmuzu düşündüğü anda çıkarıp yüzüne vurucam.ve o an yüzğü çıkarıp eline vericem. o günden beri her gün kontrol ediyorum geceleri sürekli o sitede online görünüyor. günde 2-3 kere girip çıkıyor.
ben de klendime sahte bir profil oluşturduım ve ona tanışamk amaçlı bir mesaj attım. ama gördüğü halde cevap vermedi.benim olduğumu anlamış olabilir mi diye düşündüm ama asla böyle bir şey tahmin etmez.çünkü hiçbir şekilde belli olmuyor ve ben de ona bu siteyi gördüğümü hiç belli etmedim.
bu olaydan sonra aklıma bir sürü şey gelmeye başladı.bana şyurdayım burdayım dediği günlerde belki de ordan tanıştığı kızlarla buluşuyordu.asla güvenemem ona bir daha.
şu anda, bu yüzğü taşımaktan, ona mecburen seni seviyorum demekten iğreniyorum.
resmine baktığımda kusmak istiyorum.bana yalan söylüyor beni kandırıyor.ben tanıştığımız günden beri hiç kimseye yan gözle bakmadım, benimle ilgilenenlere asla cevap vermedim.ben güzel bir kızım çevremde çok beğenilirim ve sürekli tanışmak isteyen birileri olur.hiçbirine en ufak bir şekilde cevap bile vermedim.gözüm ondan başkasını asla görmedi.ama onun yaptığına bakın.nefret ediyorum ondan.
sizce planım doğru mu kızlar yoksa bir an önce telefonda da olsa yüzüne mi vurmalıyım? kendimi tutuyorum çünkü yüzüne vurduğumda yüzünün aldığı şekli görmek istiyorum.

çok üzüldüm adınıza..evet bildiğinizi belli etmemekle en iyisini yapmışsınız..takip etmeye devam edin,sizinle o farklı profilden konuşmasını sağlayın..bir an önce vurmayın yüzüne biraz daha bekleyin..ve üzülerek söylüyorum ona karşı hiçbir zaman eskisi gibi olamayacaksınız..
offf kahretsin neden bunu yapıyorlarr!

Canım nışanlın hiç güvenilir bir erkek değilmiş. Hem seninle beraberken hemde böyle şeylerin peşinde koşması hiç hayra alamet değil. Bu adamla evlensen, sonunu hiç iyi görmüyorum. Bir an önce gerçekleri yüzüne vur ve gereğini yap bence. Yoksa daha çook üzülürsün..

Offf bu erkekleri anlamak mümkün değil,
bir ilişkide güven sarsıldı mı,daha da eski haline gelmez o ilişki,
sizin daha şimdiden bunları düşünmeniz,Allah korusun evlendikten sonra neleri düşünmenize neden olur..
ayrılın ya da ayrılmayın diyemem ama
her konuda gözü aç ve yalancı erkeklerden uzak durun,
ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim,
siteye üyeliğini bildiğinizi mutlaka söyleyin bakalım
ne hikaye anlatacak size...

Son düzenleme:
Eğer o sitedeki profilin nişanlınınıza ait olduğundan eminsesniz bence direkt yüzüne vurun ve bu işi bitirin!
İnanın siz sahte üyelikle onunla görüşürseniz daha çok acı çekersiniz..

Bende Laale ye katılıyorum.. Sahte üyelikle konuşacağınız sohbetler sizi çok üzecek. Yüzüne vurduğunuzda da senin olduğunu anlamıştım aşkım diyecek.. başka arkadaşımın üyeliği diyecek falan filan.. allem edecek kallem edecek affetirecek kendini , sizin içinizde bu güvensizlik hep olacak her tartışmada yüzüne vuracaksınız... o da BANA GÜVENMİYORMUSUN diye üste çıkacak.. zor durum gerçekten zor...

günlerdir bekliyorum o mesaj attığım sahte profile cevap yazsın diye ama yazmıyor. kafayı yemek üzereyim neden yazmıyor.acaba sürekli meşgul olduğu başka birisi ya da birileri varda ona sıra mı gelmiyor?? yoksa anladı mı ben olduğumu kızlar?
başka bir profil daha açıp ondan da mı mesaj atsam?
bir yandn da düşünüyorum ki hiç gerek yok habire takip edip onu konuşturmaya çalışmaya.çünkü öyle bir sitede olması bile yeterince kötü.kabul edemiyorum.az önce aradı seni çok özledim çok seviyorum yanına gelir gelmez kocaman sarılıcam aşkım dedi.ona ben de derken dişlerimi sıktıığımı farkettim.

Oraya takılan kişi elbette tedbirlidir. Kızları o seçiyordur. Ona yazılan her mesajdan şüphe duyabilir. Bu yüzden seni kabul etmiyor. İçinde bir kuşku var çünkü. Normalde öyle sitelerde erkekler kızlara arkadaşlık, mesaj vs..yollar. O yüzden o azda olsa huylandı canım..

yaşadığın durum çok zor
cevap vermiyorsa bırak uğraşma
bence gelemsinide bekleme herşeyi yüzüne vur ve bitir bu ilişkiyi
yoksa kendine yazık edersin

Eğer o sitedeki profilin nişanlınınıza ait olduğundan eminsesniz bence direkt yüzüne vurun ve bu işi bitirin!
İnanın siz sahte üyelikle onunla görüşürseniz daha çok acı çekersiniz..

laale kesinkes eminim onun olduğundan.
fotoğrafları var.
ondan başkasının bilemeyeceği ona ve hayatına ait ayrıntılardan bahsetmiş.
yazım tarzı filan hep o.
kesinkes eminim.

sahte üyelikle görüşmeyi uzatmaya zaten niyetim yoktu ama cevap bile vermedi ki.yakında yanıma geliyor zaten.tek merak ettiğim acaba ne tarz bir cevap verecek onu görmekti.yani hemen buluşmak mı isteyecek yoksa önce sohbet mi edecek vs.
şu an kendimi kill bildeki kadın gibi hissediyorum.
intikam duygusu ile yaşıyorum resmen.
bilip de söyleyememek çok acı.

Son düzenleme:
rozelinde haklısın sanırım canım.ama o zaman az da olsa huylansa bile o sitede olduğunu öğrenmiş olmam onu huzursuz etmeliydi.belki de onunda için içini yiyor ama bana belli etmiyor.

bence o sahte profilinizle bulusma ayarlayın .. bulusmada karşısına siz cıkın ve öyle yüzüne atın yüzügü.. elinizden geliyorsa güzelcede tokatlayın ..

canım inan ben cehennem azabı çekiyorum günlerdir.
çünkü o benim hayatımın aşkıydı.evleneceğim insandı.kimler geldi geçti ama kimseye evet dememiştim.
neden bana bunu yapıyor?

salak olduğundan yapıyor
erkekler gerçekten tam bir aptal
benimde iki yıllık ilişkim aldatma ile dün bitti
niye yaptı bende bilmiyorum
neden aramamak lazım sonuca bakmalısın

laale kesinkes eminim onun olduğundan.
fotoğrafları var.
ondan başkasının bilemeyeceği ona ve hayatına ait ayrıntılardan bahsetmiş.
yazım tarzı filan hep o.
kesinkes eminim.

sahte üyelikle görüşmeyi uzatmaya zaten niyetim yoktu ama cevap bile vermedi ki.yakında yanıma geliyor zaten.tek merak ettiğim acaba ne tarz bir cevap verecek onu görmekti.yani hemen buluşmak mı isteyecek yoksa önce sohbet mi edecek vs.
şu an kendimi kill bildeki kadın gibi hissediyorum.
intikam duygusu ile yaşıyorum resmen.
bilip de söyleyememek çok acı.

Anladım arkadaşım...
Peki sizin sahte profille normal sohbet etse ya da hemen buluşmak istese ne farkedecek?
Bu adamın niyeti belli artı çok üzgünüm ama sizi sevmiyor!
Yazık değil mi kafanızı bu kadar yorduğunuza!

canım inan ben cehennem azabı çekiyorum günlerdir.
çünkü o benim hayatımın aşkıydı.evleneceğim insandı.kimler geldi geçti ama kimseye evet dememiştim.
neden bana bunu yapıyor?

Neden mi?
Çünkü o sizi sevmiyor..
Bunları söylemek çok acı ama gerçek...

Yüzüne vurduğunda mutlaka inkar edecektir. Resminin olduğunu söyleyince de arkadaşım, kuzenim kullanıyor vs diye bahaneler üretecektir.

Adam her türlü bahaneyi sunabilir..
Bence önemli değil..
Evet ben yaptım diyeni duymak nasip olmadı zaten şimdiye kadar..

Back