- 26 Mart 2019
- 59
- 63
- 8
- Konu Sahibi pembeguvercin123
-
Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
belinay,Normalde ben de spor giyerim. Hatta giydiğim pantolonları nişanlım, arkadaşlarım eşofman sanıyor. Durum o derece vahim.
Bayanlar elbise bu aynısını yani siyah ayakkabı ve canta ile gidecetim. açık dedi garson gibi giyinmemi istiyor gömlek giy pantalon topuklu. ya dikkay cekmemi istemiyor ki bu elbise dikkat cekici de degil
belinay,
aslında spor şıklığı yakalayabilirsiniz, günlük hayatımda kamuflaj eşofmanlar, taytlar, jean pantolon veya şortlar tercih ederim, klasik giyim bana göre değil ama klasik giyinmeyen şık olamaz diye bir şey söz konusu değil, spor kıyafetlerinizi nasıl kombinlediğiniz önemli, bir jean şort üzerine gömlek, dirseklerinize doğru çektiğiniz ceket, stiletto ve bolca takı kullanınca spor şıklığı yakalarsınız, aynı jean şortu askılı bir tişört bir sandaletle kombinlerseniz günlük sıradan spor giyim olur, yani elinizdeki spor parçaları şık bir kombine dönüştürmek sizlerin elinde.
Madem konu müsait birkaç örnek göstereyim, hepsi spor giyim örneğidir, kiminde bohem parçalar kullanılmıştır, kiminde denimle şifon kombinlenmiş spor ama şık bir görüntü yakalanmış.
DoğrusunuzMillet gülüyordaki kasıt millet sana gülüyor değil bence. Ben klasik sen spor olunca birbirimize yakışmıyoruz demek istiyor gibi.
Eşim klasik giyinmek zorunda işe giderken, takım elbise, kravat, kösele ayakkabılar falan jilet gibi gidiyor adam. Benim öyle bir zorunluluğum yok. Şortla bile gidiyorum. İş çıkışı dışarıda buluştuğumuz zaman eğer plansız bir buluşmaysa bence komik oluyoruz. Babasıyla gezmeye çıkmış kız çocuğu gibi hissediyorum kendimi, komik buluyorum ve rahatsız hissediyorum. İş çıkışı plan yapmışsak o gün işe de daha özenli gidiyorum. Ya da hafta sonu taytımı şortumu çekip çıktığımda yanımda şortlu espadrilli bir adam olunca sorun olmuyor. Konu sahibinin nişanlısı da bunu anlatmak istemiş ama yanlış kelimeler kullanmış bana kalırsa.
Elbiseden pay biç işte nooption:))) omuzlar ve diz kapakları görünüyor ya açıkmış:))) evlenirlerse vay konu sahibesinin halinebu elbise mi açıkmış?
Ben de rahatlığına düşkün biriyim, günlük kıyafetlerim seninkilerden farklı değil :) hele şimdi havalar ısındı, bir jean şortla yazı geçiririm:) tarzını koruyarak deneme yanılmayla bulursun içindeki belinay'ı :) ben spor ama kullandığım bazı aksesuarlarla biraz hippi/bohem bir tarzda giyiniyorum, orta yaşlıyım inci takayım diyemiyorum:)Ahh Mune ah. Bu konuda eksikliğimi kabul ediyorum. Bütün dünyam rahatlık üstüne kurulmuş. Utanmasam pijama ile gezeceğim. Attığın fotoğraflar çok hoştu. Özellikle bir tanesine bayıldım. Böyle gözükmek de isterdim açıkçası. Kendimi yontmaya çalışayım en iyisi. Teşekkür ederim yorumun için. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?