• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım beğenmiyormuş beni..

pembeguvercin123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
36
14
3
Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

Pazar günü yakın arkadaşının nişanı var 'beraber gidelim'dedi..
'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?

Bayanlar merhaba.
1 aylık nişanlı bir bayanım. İşim gereği hep spor ve rahat giyiniyorum. Sporla daha rahat ediyorum.
Nişanlım ise klasik giyinmeyi seviyor ama arada spor giyer. Her neyse konuya girecegim...

'Tamam' dedim.. 2 parça giyinmek ( pantalon,gömlek) istemedim. Elbise giyerim dedim. Elbise açık değil. Ama kendisi bunu problem yapıyor.
Klasik giyin pantalon topuklu falan diyor. Yok dedim daha sonra tamam gelme dedi ben giderim dedi..

İş arkadaşı hastaneden ve ben çalışan kızları ve bazı gevsek erkek arkadaşlarını sevmiyorum. Böyle diyince cok kırıldım. Sana klasik bişeyler al giy diyorum yapmıyosun. Millet gülüyor ben klasik sen spor dedi..

Bende seni rezil mi ediyorum yanına yakışmıyor muyum dedim. Kendime bakan özen gösteren bakımlı biriyim.
Dün beni begenmiyorsan klasik giyinen ve yanına yakışan birini bul at yüzüğü dedim. Haftasonu bişeyler alırıız giyersin dedi geriyorsun dedi konuyu kapattı.

Nişana da gitmek istemiyorum. Nişanlımın yüzünü de görmek istemiyorum. Sogutuyor beni böyle. Allah aşkına siz olsanız nasıl hissedersiniz?
Kendisi klasik gyındıgı ıcın sizinde ole olmanızı istiyordur kesin o yzde. Size bole davranmıstır braz fzla olmus sanki ama sizdede yuzugu atmak fazla olmus gbi oturup konusmalısnız

bu ne tövbe estağfurullah. Seni kime begendirmeye calisiyor anlamadim ki. Benim esim tam aksine cok guzel giyinme spor giy der 🤣 hadi ben anladim benimki kıskanıyor, ama seninki napıyor çözemedim. Ama nedense bu durumdan hiç hoşlanmadım. Ilerde şöyle yap böyle yap diye seni huzursuz eder. Ben olsam daha 1 aylık nişanlıymışsın cok yenisin. Yol yakınken yüzüğü veririm eline. Yanina yakışan kız arasın. Tahminen seni iş yerindeki kızlarla kiyasliyor 😣 kötü bir es adayı seçmişsin yol yakınken dön

Bayanlar merhaba.

Elbisenin nesi spormuş?
İş arkadaşlarını sevmemenizin konuyla alakası nedir?
Uyumsuz bir çiftsiniz daha önce anlamış olmalıydınız.
Köpekler gibi aşık değilseniz, mantığınıza da uymuyorsa en önemlisi sizi beğenmiyorsa evlilik üzerinde 8781466 kere daha düşünülmeli.
Üstte saydıklarımın hiçbiri sizde görünmüyor çünkü.

Normalde hep spor giydiginiz için elbiseyi de spor olarak algılamış olabilir. Aslında kumaş pantolondan kasdi klsik bir giyim istemesi.
Ben bazı yerlerde ortama uyum sağlanması gerektiğini düşünüyorum.
Her yerde beni kabullenen böyle kabullensin mantığını doğru bulmuyorum.
Mesela nisanda giyilmeye uygun olacak ama sizin de içiniz e sinen beğendiğiniz birşey giyseniz daha doğru olur

Fazla dramatize etmemiş misiniz olayı? Bi kıyafet mevzusundan beni beğenmiyorlara nişan atmalara kadar olayı sürüklemişsiniz! Nişanlınız haklı bende bir davete katıldıgımda eşimin ortamla ve benimle uyumlu giyinmesini isterim. Elbise açıktır kapalıdır bunun için nişanlıdan izin alıp almamak sizin kişisel tercihiniz bilemem. Neden birlikte alışverişe çıkıp uygun yeni kıyafetler almıyor sunuz ?

Kıyafet konusu hep bir problem oluyor evlenince de bence ve insan kendini kötü hissediyor, beğenilmedigini düşünüp kimseyle görüşmek gelmiyor durum böyle olunca, bende aynı şeyleri yaşadım/yaşıyorum.🙄

Elbise daha şık değil mi? Spor bir elbise mi giyecektiniz ya da spor ayakkabı?
Aslında biraz onun tarafından da bakabilirsiniz.demek ki spor giyimden pek hoşlanmıyor ve kendi ortamına sokacağı için çevresinin sizi beğenmesini istiyor.Birlikte seçip alalım da demiş ortak beğendiğiniz bir elbise mutlaka bulabilirsiniz.
Nişan atacak soğuyacak bir şey yok bunda fikirlerini belli etmiş . Sen spor giyinen birisin tüm çevren de öyle olsa , nişanlın yumurta topuk klasik elbiselerle devamlı seni görmeye gelse,sen giyimini değişmek istemez misin?

Fazla dramatize etmemiş misiniz olayı? Bi kıyafet mevzusundan beni beğenmiyorlara nişan atmalara kadar olayı sürüklemişsiniz! Nişanlınız haklı bende bir davete katıldıgımda eşimin ortamla ve benimle uyumlu giyinmesini isterim. Elbise açıktır kapalıdır bunun için nişanlıdan izin alıp almamak sizin kişisel tercihiniz bilemem. Neden birlikte alışverişe çıkıp uygun yeni kıyafetler almıyor sunuz ?
Moda ikonu değiller. Herkes istediğini giyer. Erkeğin kadının ne giyeceğine karismasi ayrı bir yanlış.

Doğru söylemiş. Beğenmeyen gitsin beğendiği birini bulsun. Yakında nefes alma stilimize karışacaklar 😒

elbisenin nesini spor anladın anlayamadım
kot elbise giymeyeceksiniz herhalde
hemen kestirip atmayın da anlaşmaya çalışın

Bayanlar merhaba.

ya iyi de sürekli baskı altında değilsiniz ki..bir düğün için rica etmiş.. ne var bunda.. istediği gibi giyinebilirdniz.
biraz özveriden zarar gelmez ki..
ayrıca kendi arkadaşının düğünü bu.
bu kadar nişan at başka birini bul.. ne gerek var bunlara.
kimsenin kimseye tahammülü kalmamış bir hal içindeyiz. ne kötü.
neden hemen kesip atıyorsunuz ki.. ne gerek var. bir kıyafet yüzünden üstelik.. hani sizi rahatsız edecek boyutta artık bunaltmış derecede ise bir nevi hak vereceğim ama..
yani bir düğün için bir öneride bulunmuş onun hoşuna gidecek bir şeyi sevdiğin bir adam için yapmak bu kadar zor olmamalı.. hele ki yüzüğü at git nedir ya ??

Ben de rahat giyinen bir insanım ama rahat giyiniyorum diye her ortamda öyle olacağım diye diretmiyorum. İnsan biraz yerine göre giyinmeyi bilmeli. Bilmiyorsanız biraz dinleyin adam gidip alırız demiş guzelce.

Spora kaçan bir elbiseyle gidilmez nişana, öyle giyinecek bir ortam olacak olsa herkes öyle giyinirdi neyin tribi bu sizdeki anlamadım

ortama uyum sağlamak lazım bu ayrı bir konu. ama günlük hayatta ne giydiğinize pek karışamaz ya. oldu olacak her gün ne giyeceğinizi listelesin. nişana giderdim. güzel bir elbise güzel topuklu bir ayakkabı giyerdim. saçımı başımı makyajımı da oldukça özenli ya yapar ya da yaptırır ve ortamda bir güzel salınırdım baksın bakalım kim kime gülüyor.

Bayanlar merhaba.

Daha şimdiden beğenmiyorsa yarın neler der kimbilir.. Hayırlısı olsun. Hem çağırıp sonra yok sen gelme.. Kıyafet için..

Back