nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

nişanlım kendisi çalışıyor hem okuyor pofuduk hanım kendi geliri var yani bağlı değiliz. Çok şükür herşeyini herşeyimi eksiksiz alıyor

Evliliginin en guzel ve bir daha geri gelmeyecek zamanlarini mahvedersin.sakın oyle bir hata yapma.
21 yasinda bir erkekle evlilik de buyuk risk yani.aceleniz ne ki?
2 senedir iki aile arasında kalmaktan yorulduk artık bu yüzden biraz acelemiz işin içine aileler karışmadan önce gayet iyiydik şimdi gelme gitme problem oluyor bu yüzden artık evlenelim istiyoruz

nişanlım kendisi çalışıyor hem okuyor pofuduk hanım kendi geliri var yani bağlı değiliz. Çok şükür herşeyini herşeyimi eksiksiz alıyor

ben söylesem de ikna olmayacaksın pek ama bağlısınız. bu yaşta bilemezsiniz derler. her şeyinize karışırlar. askerliği bitsin öyle eve çıkın derler. sen öğrencisin bilemezsin derler. evin gelininden çok evlatlığı gibi olursun. ayrı eve çıksan da böyle olur bu.

2 senedir iki aile arasında kalmaktan yorulduk artık bu yüzden biraz acelemiz işin içine aileler karışmadan önce gayet iyiydik şimdi gelme gitme problem oluyor bu yüzden artık evlenelim istiyoruz

askerden önce söz taksak nasıl olurdu diye merak etmiştim hep, cevabımı aldım şu an. aileler işin içine çok erken karışınca sorun oluyormuş.

askerden önce söz taksak nasıl olurdu diye merak etmiştim hep, cevabımı aldım şu an. aileler işin içine çok erken karışınca sorun oluyormuş.
bence hiç o topa girmeyin valla ben o konuda nişanlımın gazına geldim yapalım edelim ne olacak nişan dedi şimdi de toplamaya çalşıyorum. aileler falan cekilmiyor artık. diğerine gelince annem çalıştığı için hep okul ev işini ben götürdüm kayınvalidemde biliyor ama gene sizin dediğiniz gb de olbilir kafam çorba gibi :) Karışık :)

anne değişikmiş biraz. bilemedim. düğünü ertelemeseniz bile kiraya çıkın bence.

evet değişiktir kendisi :)çarşamba kayınpederimle konuşacam bakalım inşallah benim dediğim gb yapar bir süre kiraya cıkmayı kabul eder. Fikirleriniz için teşekkür ederim :)

ev almak nedir yahuu şimdiki gençler ve annelerinin gözünü ne kadar mal mülk bürümüş yazıııık.

ikimizde üniversite öğrencisiyiz. Kaynanam sağolsun temiz titiz baya ama kafa karışık benım hala :)
haaa adamların bir süre beraber yaşayalım demesi bu yüzden demek ki

gerçi ben olsam 2 üni öğrencisini değil evlendirmek,nişanlamam bile

Yaşamış biri olarak söylüyorum o bikaç ay vaatleri hep VAAT.. hem daha şimdiden aileler gitme gelme sıkılmışsn eşin askere gidince seni yalnız bırakmak istemicekler her gün gelcekler, annene gitsen niye bize değil ona gittin dicekler, dicekler de dicekler.. biz ne desek boşta ya kiraya çıkmak yada ev alınana kadar beklemek en güzeli.. hakkında hayırlısı olsun..

Arkadaşım daha yaşınız çok genç 6 senedir çıkıyoruz diyorsunuz da siz 14 yaşında filan başlamışsınız 18 yaşında nişanlanmışsın belli ki bu çocuğun daha mesleği birşeyi yok askerliğini yaptı mı o da belli değil. Ailesinin eline bakıyorsunuz onlar ev alacak, onlar kuracak baksanıza onlar ev alsın diye bekleyip kaynana evine yerleşeceksiniz nedir bu evlenmek istemedeki aceleniz valla anlayamadım. 20 yaş ya hele erkek arkadaşın daha çocuk yani. Bu insanın eli bir ekmek tutsun bakın kiraya bile çıkamıyorsunuz. Sen çalışmıyorsun herhalde ileride kaynanan ev bile alsa nasıl geçineceksiniz siz. Kendi çabalarınızla birşeyler yapmak varken kaynanam ev alacak onu beklicez. Peki eşin ne gibi bir sorumluluk alacak?

erteleyin ya da tek göz oda olsun sizin olsun. birlikte oturmak büyük konu..

Vay be insanlar ev alınmadan kızını evlendirmiyor ben erkek tarafı dügünü yapsın istedim diye kötü gelin oldum

Bu arada biraz daha sabredin, bir kac ay da olsa kv kp ile aynı evde oturmayın
Abuu ciddi misin?
Nasıl insanlar bunlar yaa? Hiç mi hevesleri yok?

İkinizde çok küçüksünüz.Anneni dinle derim bir bildiği var kadını, ev yapılmadan evlenme.Evlenince evine geçersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…