nişanlım kendisi çalışıyor hem okuyor pofuduk hanım kendi geliri var yani bağlı değiliz. Çok şükür herşeyini herşeyimi eksiksiz alıyorbacım sen kafayı mı yedin? kendi geliri olmayan adamla ciddi ciddi nişanlandın bi de evlenecek misin?
biz adamı ev alamıyor sanmıştık adam meğer kendi donunu bile alamıyormuş.
çok özür diliyorum, pedinizi prezervatifinizi doğum kontrol hapınızı bile kayınpederin alacak ve senin yüzün kızarmayacak?
kafalar pırıl pırıl ya.
2 senedir iki aile arasında kalmaktan yorulduk artık bu yüzden biraz acelemiz işin içine aileler karışmadan önce gayet iyiydik şimdi gelme gitme problem oluyor bu yüzden artık evlenelim istiyoruzEvliliginin en guzel ve bir daha geri gelmeyecek zamanlarini mahvedersin.sakın oyle bir hata yapma.
21 yasinda bir erkekle evlilik de buyuk risk yani.aceleniz ne ki?
nişanlım kendisi çalışıyor hem okuyor pofuduk hanım kendi geliri var yani bağlı değiliz. Çok şükür herşeyini herşeyimi eksiksiz alıyor
2 senedir iki aile arasında kalmaktan yorulduk artık bu yüzden biraz acelemiz işin içine aileler karışmadan önce gayet iyiydik şimdi gelme gitme problem oluyor bu yüzden artık evlenelim istiyoruz
bence hiç o topa girmeyin valla ben o konuda nişanlımın gazına geldim yapalım edelim ne olacak nişan dedi şimdi de toplamaya çalşıyorum. aileler falan cekilmiyor artık. diğerine gelince annem çalıştığı için hep okul ev işini ben götürdüm kayınvalidemde biliyor ama gene sizin dediğiniz gb de olbilir kafam çorba gibi :) Karışık :)askerden önce söz taksak nasıl olurdu diye merak etmiştim hep, cevabımı aldım şu an. aileler işin içine çok erken karışınca sorun oluyormuş.
bence hiç o topa girmeyin valla ben o konuda nişanlımın gazına geldim yapalım edelim ne olacak nişan dedi şimdi de toplamaya çalşıyorum. aileler falan cekilmiyor artık. diğerine gelince annem çalıştığı için hep okul ev işini ben götürdüm kayınvalidemde biliyor ama gene sizin dediğiniz gb de olbilir kafam çorba gibi :) Karışık :)
ev almak nedir yahuu şimdiki gençler ve annelerinin gözünü ne kadar mal mülk bürümüş yazıııık.merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
haaa adamların bir süre beraber yaşayalım demesi bu yüzden demek kiikimizde üniversite öğrencisiyiz. Kaynanam sağolsun temiz titiz baya ama kafa karışık benım hala :)
Fikirleri degismezse sevdigim kendisi yapacak
erteleyin ya da tek göz oda olsun sizin olsun. birlikte oturmak büyük konu..merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
Abuu ciddi misin?Vay be insanlar ev alınmadan kızını evlendirmiyor ben erkek tarafı dügünü yapsın istedim diye kötü gelin oldum
Bu arada biraz daha sabredin, bir kac ay da olsa kv kp ile aynı evde oturmayın
Abuu ciddi misin?
Nasıl insanlar bunlar yaa? Hiç mi hevesleri yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?