nişanlım annem ve ailesi yardıııım.!

seven bekler boşver.burda bizim dediklerimizi okusa beddua eder kesin ama biz seni düşünüyoruz canım.daha sabahına KEŞKE dersin.
erkeklere çok kolay geliyor beraber yaşama fikri sabah gidip akşam geldikleri için o yüzden çok dediklerini takmıyorum kendisinin. :)

7 senede tukursen göl olurdu ortada ev yok ayrica kv ile bikac ay yasayip ayri eve cikacak olsan kv ile yasamassak seneye anca evleniriz demezdi veya demezlerdi eger kabul eder gidersen kv nn evinden bi kac ayda kurtalamicaksin orasi belli kavga ediyor diye acele etme mahvolur en guzel zamanlarin zaten esin olaacak kiside daha 21 yasinda cocuk sayilir yeni ergenlikten cikmis yapmayyinn ya

''7 senede tukursen göl olurdu ortada ev yok '' bu lafı sevdim bir sene daha beklemeyi düşünüyorum artık :)

sacmalik bir kac ay diye seni kandiriyo olmasinlar sakin bence ayni evi kabul etme burda okuduklarimi hatirliyorum da bin pismanlar
tabi herkes ayni olcak diye bi sart yok ama olmuyo canim yaa ev ev ustune olmuyo o bi kac ay senin e ozel en mutlu gunlerin olmali ama evde kv kp oturuyolar nasil rahat etcen

Annen koru korune mi hayir diyor. Gordugu ettigi dusundugu bisey mi var bence buna bakin. En mantiklisi kira. Nisanlilik suresinin uzamasina ben de karsiyim olmadik gerginlikler cikiyor. Sebebini bilmiyorum ama yaslariniz kucuk oldugu icin kaynananizin sizi stajyerlik egitimine almak istedigi fikri uyandi.

Seneye ev alırız sımdılık bizimle oturun sozune ınanan arkadasım beş yıldır oturuyor. Karar senın canım sen daha iyi tanırsın onları biz ne desek boş

KİRALIK EVLERE KIRAN MI GİRMİŞ

Ev ev üstüne olmaz .. Bu kadar beklemişsin bence 1 yıl daha bekle ..

Yaşlarınız çok küüçük neden birkaç ay beklemiyorsunuz. Bence 20 yaşını kayınvalidenin evinde ezilerek süreceğine annenin evine nişanlı olarak sür eşin de daha küçük çocuksunuz. Ayrıca ev alınmadan evlenilmiyor mu, kirada yaşasanız nolur

o bir kaç ay birkaç sene olur sonrada evliliğinin en güzel yılları mahvolur gider. banada demişlerdi 2 yıl bizimle otur sonra evinizi alırız kendi evinize çıkarsınız diye hep boş vaatlermiş bunlar. kaynanamın yüzünden yuvam yıkılıcaktı mahkemeden döndük biz evliliğimizi öyle kurtardık ve daha sonra kiraya çıktık. ha şimdi evimizi aldık ama tamamen eşimin ve benim emeğimle. onların 5 kuruşu yok evimizde olmasında zaten kaynananlardan bişey bekleme kendiniz yapmaya çalışın herşeyi. yaşın daha küçük 1 yıl daha bekleyebilirsin anneni dinle ister ev alsınlar ister kira olsun ama mutlaka ayrı olsun evin. benden sana bi abla nasihatı.

Ev alamıyoruz, düğün şimdi olursa bir kaç ay ailemle yaşayacaksın sonra eve çıkacağız; ev istiyorsan seneye düğün olacak.. Bir kaç ay ve sene kavramı birbirine girmiş. Cümlede mantık hatası var.
Bu işte en az bi 3 yıl var kv kp ile oturmak için. Artık ne zaman ayrı eve çıkarsınız Allah bilir.

Ev almak önemli değil kirada da oturan binlerce insan var böyle de evlilik olabiliyor ama asıl sorun aynı eve oturtmak şahsen kiraya çıkardım illa ev alınacaksa yoksa bir kaç ay daha beklerdim düğün için ki yaşınız daha erken aceleye gerek yok o 3-5 ay sana olur 3-5 sene haberiniz olsun aynı eve girince rahatlık gelir insanlara ayrı eve çıkmak biraz yalan olur istisnalar var tabi ki onları ayırıyorum

herkesede anasının karnında evini alarak cıkıyo he
aynı evin içinde oturmakda bence olmaz. yeni evli olucaksınız.

yalan kuzu onlar böyle böyle kandırıyorlar gelinleri valla çıkamazsın o eve yerleşirsen ev alma diye bir masrafa asla girmezler aman ha

Yorumları okumadım belki söyleyenler olmuştur önce bunu belirteyim.Bence bir kaç ay onlarla oturacağına düğünü erteleyin ayrıca illa yaza kalmak zorunda değil ya havalar iyi olduğu gibi yaparsınız düğünü.Ben 1-2 ay aynı evde kalma konusuna takılmıyorum ama EVLENDİKTEN SONRAKİ İLK 1-2 ay sıkıntılı olur niye en güzel zamanlarınız kayın valide kayın peder ile geçsin ki ? Ben altlı üstlü bile oturmamak için ertelerim düğünü hatta erteledim de denebilir 2016 da evlenebilecekken 2017 ye attık 10. senemizde evleneceğiz mutsuz olacağıma erken evlenip,daha çok özlerim kavga ederim zaman geçer mutlu mutlu evlenirim.

evin satin alinmasini bilemem ama beraber oturma konusuna ASLA diyorum.. madem bi kac aya hallolacakmis, 8sene beklenmis, az daha beklenilsin.. evliligin ilk zamanlarini, guzel zamanlarini kaynana evinde gecirme.. onu da gectim, ya ayirmazlarsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…