erkeklere çok kolay geliyor beraber yaşama fikri sabah gidip akşam geldikleri için o yüzden çok dediklerini takmıyorum kendisinin. :)seven bekler boşver.burda bizim dediklerimizi okusa beddua eder kesin ama biz seni düşünüyoruz canım.daha sabahına KEŞKE dersin.
KİRALIK EVLERE KIRAN MI GİRMİŞmerhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
Ev ev üstüne olmaz .. Bu kadar beklemişsin bence 1 yıl daha bekle ..merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
Kesinlikle katiliyorum20-21 yaşındaki 2 çocuk evlenip evcilik mi oynayacak,bu aileleri anlamıyorummm
Yorumları okumadım belki söyleyenler olmuştur önce bunu belirteyim.Bence bir kaç ay onlarla oturacağına düğünü erteleyin ayrıca illa yaza kalmak zorunda değil ya havalar iyi olduğu gibi yaparsınız düğünü.Ben 1-2 ay aynı evde kalma konusuna takılmıyorum ama EVLENDİKTEN SONRAKİ İLK 1-2 ay sıkıntılı olur niye en güzel zamanlarınız kayın valide kayın peder ile geçsin ki ? Ben altlı üstlü bile oturmamak için ertelerim düğünü hatta erteledim de denebilir 2016 da evlenebilecekken 2017 ye attık 10. senemizde evleneceğiz mutsuz olacağıma erken evlenip,daha çok özlerim kavga ederim zaman geçer mutlu mutlu evlenirim.merhaba arkadaşlar kadınlar klubüne yeni üye oldum. Dertliyim kederliyim biraz yazmak istedim.ben 6 senedir biriyle beraberim 2 sene olacak nişanlanalı. ve evlenmek istiyoruz artık ama önümüze sounlar cıkıp duruyor. ilk problemimiz EV.. Nişanlımın ailesinin durumu iyi fakat şimdi ev alamayacaklarını bir kaç ay onlarla yaşamamızı istiyorlar. Nedenini anlattı nişanlım bende hak verdim zaten babamda konuştu kayınpederimde bende zaten durmalarını istemiyorum ama bir kaç ay mecbur diyor annem olmaz önce evinim alsınlar sonra düğün olsn seneye yapalım diyor. çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum ne olur bir akıl verin ? Sizce bir kaç ay kayınvalidem ile yaşamalı mıyım ? yoksa bir sene bekleyip kendi evimemi cıkmalıym ? nişanlımda illa bu sene olsun diyor. OFFF Not : Nişanlımla bekledikçe daha çok kavgalar arttı. Şimdi bu evlilik meselsi çıktığından beri gözlerinin içi gülüyor resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?