Nişanlım ailesinin yanında niye öyle davranıyor?

Sizce normal mi ? 22 yaşındaymışsınız. Sonradan üzülmek istemiyorsanız; şimdiden vazgeçin bu sevdadan.

Sizi ailesine hizmetçi alıyor heralde. Lütfen değerinizi bilen birine değer verin. Şaka bile olsa ki bu şaka çok iğrenç ayrıca ailesinin yanında size saygılı olmalı. Daha 22 yaşındasın karşına ruh eşin çıkacaktır muhtemelen. Lütfen size değerli, narin bir çiçek gibi davranan insanlara aşık olun. Ayrıca keçi ne demek yahu. Bak daha iki dir ailesiyle tanisiyorsun daha şimdiden bu böyle şeyler yapıyorsa evlenince sana yapacağı saygısızlıkları bir düşün derim. Ona göre davran. Hayat kısa böyle insanlarla harcayıp ruhundan güzel şeylerin eksilmesine izin verme.

iki kere tanışmamızın oturmamızın nedeni uzak mesafeliyi o Hatay da ben ise Ankara’da

Resmen size hizmetçi olacak diuor yahu simdi şaka sonra kaka olur . Şakanın da bir sınırı adabı vardır bu şaka normal değil komik de değil Allah size şimdiden işaret veriyor yol yakınken dönün kimse aşkından ölmez çok aşıksanız iki ay ağlar alışırsıniz size el üstünde tutan ailesi yanında size iki katı değer gösteren birini bulursunuz

iki kere tanışmamızın oturmamızın nedeni uzak mesafeliyi o Hatay da ben ise Ankara’da
İki defa tanismaniza lafım yok. Bende şuan uzak mesafeli bir ilişkideyim. Sevdiğim adam sürekli yurt dışına çıkar çalışmaya, şuan da şehir dışında. Sorun bu değil. Sorun ailesinin yanında seninle ilgili hoş olmayan benzetmeleri. Bak ilerde evlenince her ailesinin yanına gittiğinizde böyle davranmaya devam ederse ailesi de sana saygı duymaz seni hor görürler. Ve bu tabirler hoşuna gitmiyorki buraya yazmışsın. Ve diyelimki evlendin ilerde bu hoşuna gitmeyen tabirler yüzünden çok kavga edeceksiniz tabi o değişmicek. Yada şunu yapabilirsin. Bu hoşuna gitmeyen hareketleri ona güzelce söylersin bırakırsa ne ala ama birakmazsa kendine yazık etme derim.

espriye gel ,kahkaha tuhafi ...makinenin icadindan bi haber olusundan tutunda keciyle baglanti kuran kafa yapisindan korkarim ben

Çok güzel hallettik çünkü suçlu ben oldum bana sadece şaka yaptığını ve iki tarafta da ailem olduğunu şaka yapabileceğini ve daha olgun davranmama gerektiğini söyledi sen beni tanımıyor musun dedi ben herkesin önünde ilgi göstermem diyor ben sana ikimiz yalnızken sana nasıl davranıyorum görmüyor müsün Dedi bana

Daha nişanlıyken bu gereksiz cıvık tavırları çok sinir bozucu. Şakada bi yere kadar. Ben olsam oturup konuşurdum. Yada aynı alaycı tavırla ona bi lakap takardım.

Maşallah kendisi çok olgunmuş.

Bugün yaptığı şakada seni suçlu çıkarır, yarın kendi hatali olduğu başka bir mevzuda. Döver söver yine suçlusu sen olursun.

Evlilik tarihi kararinda acele etmemeni tavsiye ederim.

Bu ailenin oğluyla evlenilmez. Hayatını yakarsın, yapma.
Benim eşim size bulaşık makinesi getirdim diye beni gösterse, benden önce kayınvalidemden azarı yer. Demek ki sizinkinin ailesi de gayet normal görüyor hizmetçi gelin almayı.
Yapma canım, daha çok gençsin, yapma.

Hayat arkadaşın olacak kişinin seni dışarıya nasıl tanıttığı çok önemli canım. Bir insan seni nasıl görüyorsa dışarıda öyle tanıtır. Bir insan içinde olmayan şeyleri dile getirmez. Bulaşık makinanız geldi demek durup dururken birinin aklına gelmez. Zihninden geçmiştir ki söylemiştir. Böyle 5 yaş şakaları yapmaya çalışmak da aslında kendisinin büyümediğinin göstergesidir. Hani sana söylüyormuş ya olgunlaş diye.

her saka altinda gerceklik payi vardir. saka insan kendisine dahi yapmamali cunku bilincalti saka bilmez. verilenleri komut olarak kabul eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…