Nişanlım, ailesi, evlilik karmaşası...

Yani aynı evrelerde beni de kv kp dışında kimse aramadı kv kp lerle de hiç gidip gelmedik birbirimize mesafe iyidir yani ne alaka beni arasınlar benim hoşuma giderdi ama senin için önemliyse bir daha düşün ne demek beni ezmek olmaz mı yani bunu anlamadım kötü bir şey dememişsin mesafeli olurum demişsin ki buda çok doğal herkesle içli dışlı olmak zorunda değilsin

Bu düşünce oluştuysa bir kere yapacağınız evlilikte mutsuz olursunuz gerçekten .

Evlilik sadece eşle olmuyor malesef tahammül edemeyeceğiniz ailenin içine girmeyin size yazık olur .

Ya bosanirsiniz yada sinir hastası olursunuz ama o adam ailesiyle görüşür .

Ay bir dakika şimdi. Kaynım iki ay önce nişanlandı. Ben kızı o günden beri hiç aramadım hatta telefonumuz yok birbirimizde. Aramamiz mi gerekiyordu şimdi? Büyük olan biziz. Kaynım bayramda aradı ama. Valla hiç aklıma gelmedi kız bak yanlış mı yapıyoruz acaba?

Valla bazıları bekliyor demek ki . Kırk yıl düşünsem benim aklıma gelmez aranmadim diye aramakta aklıma gelmez .

Siz o elektriği aldıysanız arayın :)

Anne baba da arayıp sormuyor,ama onları tenzih ettin,tabi şimdilik
Düğün geçsin,başı onlar çekecek safdışı listende bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…