Nişanlım ablama karşı mesafeli ne yapayım

Onlarla arası iyi onları seviyor.. Ama abla

Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
Bu saflıkla iyi güderler seni ...

Asıl konı o değil.. Bohçaa ne zaman hazırlanır nişanda... Nişanda hazırlamadık düğünde vereceğiz dediler iki defa yapılır hemde.. Önce erkek tsrsfı yapar sobra kız ablam evladı gibi görüyor nişanlımı onun için çabalıyor bohçaları hazırlıyor aranızniyi mi diye soruyor sahio çıkıyor ama onun yaptığı nankörlük..

Bu normal bir öğüt, nişanlın seni ezeceği için aileni tehtit olarak görüyor, evlenince bin katını yapacak buna emin ol , ailece seni yanlızlaştırıp kendilerine mahkum edecekler ...

Ya yanlış anlama bana bu bohça işleri zaten bana saçma geldiği için ben bunu emek olarak göremiyorum malesef. He ablanın yaptığı güzel bir davranış o ayrı. Seni düşünüp hem senin hem de karşı tarafın bohçasını hazırlamış ama bir bohça yaptı diye ablam ilişkime çok emek verdi demek komik oluyor bence.

Hani atla deve değil ki bohça alt tarafı. Ben mesela böyle işleri sevmediğim için karşı taraftan bohça talebim olmadı,kendim de karşı taraf için hazırlamadım. Gereksiz geliyor bana bohça falan.

Nişanlın İngiltere prensesi herhalde

Niye kendisini bu kadar nimetten sayıyor nişanlın... Sen de senin ablan da benim için bitti artık, senin davranışın yüzünden ben de onu aramayacağım de bakalım... Nasıl tepki veriyor? Çok gereksiz buldum bu nişanlının tavrını.

Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
şimdilik iyi çünkü hâlâ ailenizle yaşıyorsunuz onların soyadını taşıyorsunuz, nikahınız bir kıyılsın anne babanızdan kötüsü olmayacak.
Evlenirseniz nişanlınız ailenize hakaret de edecek, ben onlara gitmem de diyecek, size de ablamı arayacaksın, annem ne zaman çağırırsa gideceksin diyecek.

Evlenme konusunu bence bir daha düşünün.

Dişe diş kana kan... aramazsa aramayın...

sizin bu evlilik meselesindeki olaylarınızın %90'ı benim için saçma sapan şeyler, önce onu bi diyeyim de
anneniz varmış, Allah uzun ömür versin, bohça illa hazırlanacaksa o hazırlasın -ki bu bohça da önce erkek tarafından gelip sonra ona denk şekilde gitmiyor muydu?
damada öğüt verilecekse (her aile verir filan laflarını aşırı cringe buluyorum) babanız versin madem

ablanız gereksiz şekilde işin fazla içinde...ne gerek var? öksüz yetim değilsiniz. siz evleniyorsunuz diye niye kamera parasını enişte veriyor neden abla koşturuyor. ha erkek tarafı da bir o kadar koşturur. anne-babanız yetişemez, abla da olaya el atar..e sizde öyle birşey de yok ki. erkek tarafı zaten tınnn modunda.
düğününüz olur ablanız hediyesini yapar, düğünde şehir dışından gelen olur yatılı almak gerekir, alır yani sizin taraf için yapması gereken şeyleri tamam yapsın da karşı tarafa bu kadar yağdırmaya gerek yok.

işte böyle olaylar abartıya kaçınca şey oluyor nişanlınız sizin ablanızı ailede baskın figür olarak görmüş -belki de öyledir?
şu anda sizi ezmek için ablayı saf dışı bırakmaya çalışıyor
ha nişanlınız ablamı ara diyecek, siz ona ablamı ara diyeceksiniz filan zaten acaip acaip işler de bu işin bi iyi yanı olduysa o da sizi nereden nasıl vuracaklarını nişanlıyken anlamanız olmuş, iyi yandan bakarsak budur yani.

bir de bu nasıl Türkçe gözünüzü seveyim, bir de rumuz edebiyat. İnşallah edebiyat filan okumamışsınızdır, oturur ağlarım.

Olaylar benim için baştan aşağıya gereksiz. Nişan, bohça, karşılıklı arama vs ama nişanlınızın tavrı tam bir kırmızı bayrak. Adam resmen size saygı duymuyor. Emin olun saygı duymadığınız kişiye aşık da olamazsınız. Muhtemelen ya evlenmiş olmak için evleniyor ya da evlendikten sonra ben bunu şekillendiririm diyor. Nişanlınız tam bir yeni gelin olmuş. İnşallah doğru kararı verip şutlarsınız. Sanmıyorum ama inşallah.

Boylelerı her laftan bişey çıkarır. Ablan harıka ınsanmış. Ama nişanlın insanlık dışı. Kemdıne yazık etme.

Kesinlikle taviz vermeyin o aramıyorsa siz de aramayın onun ki abla, sizin ki bostan korkuluğumu?

Sizi yanlizlastirip kimsesiz birakip bir güzel de ezecek ailesiyle birlikte kesinlikle tavrını koy asla alttan alma nişan süresini de uzat hemen evlenme balik kokmaya başlamış

Eşim bir kere anamı babamı aradın mı dememiştir, demez de. Ben de aramam. Herkes kendi ailesi ile görüşürüz. Arada yüz yüze görüşürsek de sınırlarımızı koruyarak görüşürüz o kadar. Evlendik diye de emir altına girmedik hani. Eşim de ben de bunun bilincindeyiz. Bir tek anneni babanı aradın mı diyen benim. O da onun anne babası hani. Ara diye zorlardım, aramazdı. Artık onu da yapmıyorum. Bana ne yani. Bu dayatmayı hoş bulmadım. Şimdiden böyleyse ileride ohoooo düşünemiyorum yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…