- 24 Ocak 2021
- 11.509
- 25.946
- 548
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Bu saflıkla iyi güderler seni ...Onlarla arası iyi onları seviyor.. Ama abla
Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
Asıl konı o değil.. Bohçaa ne zaman hazırlanır nişanda... Nişanda hazırlamadık düğünde vereceğiz dediler iki defa yapılır hemde.. Önce erkek tsrsfı yapar sobra kız ablam evladı gibi görüyor nişanlımı onun için çabalıyor bohçaları hazırlıyor aranızniyi mi diye soruyor sahio çıkıyor ama onun yaptığı nankörlük..Ne yaptı mesela ablan biraz daha detay versen. Nişan salonu falan mı tuttu,nişanın masraflarını mı karşıladı yani?
E birde nişan kız tarafına ait bir şey zaten karşı tarafın durumu yok diye ailen senden neden kısıyor ki? Ayrıca bu adamın durumu olmadığı bile bile kabul etmişsin zaten sonradan bunun lafını yapmak tuhaf geldi bana.
Bu normal bir öğüt, nişanlın seni ezeceği için aileni tehtit olarak görüyor, evlenince bin katını yapacak buna emin ol , ailece seni yanlızlaştırıp kendilerine mahkum edecekler ...Soru
Sorunlarımız olduğunda ben haksızsam sakşn ol der sğrekki önce düşin der.. Araöız bozulduğunda yapıcı olnaya çalışır. Kırıck olmaz msddi
Zamanında eniştem ve ablam evlenirken babam da eniştedeme demiş.. Bu kızı verdiğim gibi almasını da bilirim sahip çıkım birbirinize diyr eniştem bunu kendşne dert etmedi mesela. Ablamda babam gibi öğüt vermiş.
Kuş dili herhalde.Hangi dil bu?
Ya yanlış anlama bana bu bohça işleri zaten bana saçma geldiği için ben bunu emek olarak göremiyorum malesef. He ablanın yaptığı güzel bir davranış o ayrı. Seni düşünüp hem senin hem de karşı tarafın bohçasını hazırlamış ama bir bohça yaptı diye ablam ilişkime çok emek verdi demek komik oluyor bence.Asıl konı o değil.. Bohçaa ne zaman hazırlanır nişanda... Nişanda hazırlamadık düğünde vereceğiz dediler iki defa yapılır hemde.. Önce erkek tsrsfı yapar sobra kız ablam evladı gibi görüyor nişanlımı onun için çabalıyor bohçaları hazırlıyor aranızniyi mi diye soruyor sahio çıkıyor ama onun yaptığı nankörlük..
Nişanlın İngiltere prensesi herhaldeNişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
şimdilik iyi çünkü hâlâ ailenizle yaşıyorsunuz onların soyadını taşıyorsunuz, nikahınız bir kıyılsın anne babanızdan kötüsü olmayacak.Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
Evlenme konusunu bence bir daha düşünün.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
Demet akalın türkçesiHangi dil bu?
Boylelerı her laftan bişey çıkarır. Ablan harıka ınsanmış. Ama nişanlın insanlık dışı. Kemdıne yazık etme.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Kesinlikle taviz vermeyin o aramıyorsa siz de aramayın onun ki abla, sizin ki bostan korkuluğumu?Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Sizi yanlizlastirip kimsesiz birakip bir güzel de ezecek ailesiyle birlikte kesinlikle tavrını koy asla alttan alma nişan süresini de uzat hemen evlenme balik kokmaya başlamışNişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?