- 25 Ağustos 2014
- 20.403
- 48.344
- 798
- Konu Sahibi severedebiyat
-
Bu zihniyetteki insanlara hiçbir şey anlatamazsın, boşuna uğraşma. Aşağılık komplekli, ezik, verilen değeri görmeyecek olan bir nankör, o kadar belli ki. Hayt huyt ederek, böyle boş inatlarla, kendince aklınca dik durduğunu zannederek kendini saydırma çabalarına girecek sürekli. Düzelir sanma, katlanırım dersen evlen.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
Hoşuna gitmemiş olabilir ama bu kadar kurulup bilenecek, kinlenecek ne var bunda? O kadar kompleksli ve tehlikeli bi zihniyeti var ki, böyleleri insanı hasta eder, yine söylüyorum, onun ailesi sana ve ailene alenen binlerce saygısızlık yapsın, yine de seni sürükler götürür ve haksız olan senmişsin gibi sana psikolojik eziyet yapar sürekli. Buradaki yorumları yabana atma, iyi düşün, yol yakınken dön hatta. Aileni muhatap etme böyle kötü niyetli, görgüsüz, saygısız insanla. Iyi niyetini haketmiyor böyle çirkin bakışlı insanlar.Bende ına öyke söyledim. Seni
n benim abkam olmaz saygı duyup mikisini de aramamız lazım.. Diye her ailede damada Öğüt verilir. Kızımızı alıyorsun sahip çık diye ablamın yaptığı da vu olmuş.
Yarın bi gün anne babana da takacak bi şey bulur, merak etme. Mesele ablan değil, mesele o korkunç zihniyeti. Anne babamla arası iyi diyerek kendi gözünü boyama.Onlarla arası iyi onları seviyor.. Ama abla
Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
+100000Bu normal bir öğüt, nişanlın seni ezeceği için aileni tehtit olarak görüyor, evlenince bin katını yapacak buna emin ol , ailece seni yanlızlaştırıp kendilerine mahkum edecekler ...
Babaya feminist kocaya maskülistYa özgür kiz noldu ben onu anlamadim . Kadınlara karşı söylemleri bile önemseyen kendi babasına atarlanan kişi nişanlısına benim aklım yok mu kimi arayacağımi sana mı soracağım. Sen ablama ne hakla kin biriktiriyorsun diyememis . Feminizm kocayı bulana kadar. Sen bununla evlen tüm aileni uzaklaştır seni çok mutlu günler bekliyorbazıları da hakettiğini yaşar . Adamin zoruna gitmiş birinin senin arkanda durması tabi ki gider onlar sadece para verip kenara çekilmeli
Sen de onun ablasını arayacaksın öyle miNişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
kendi ailesinin ağzına baktırıp senin ailen soz konusu oldugunda kenara cekılıyorsa rest cekıyorsa ya da ters ters konusyorsa yurusun gitsin o kadar da neymiş oyle...bişey yapamıycak durumdaysa fakirlikten değil iyice beleşciyse evınızı nasıl gecındırmeyı planlıyorsunuz. samanlık seyran falan hiç sevmem .. inanmam da.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Nişanlın aklı başında biri olsa böyle bir şeye alınmazdı, hatta alınması gereken bir durum bile olsa, size hissettirmezdi. Ama bu sizin ki kin besliyormuş! Pardon sebep ne? Diye sorduğunuz zaman da verilen öğütü ayar olarak alıyor.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Yani önceki konuda sanırsın Kendine Ait Bir Oda kitabını konu sahibi yazmışBabaya feminist kocaya maskülist
Hayatım ablanın kiymetini bil.Enistende iyi birisi galiba ne güzel.Ama bu adamı hayatından çıkar çok sıkıntı yaşarsın.Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim eski nişanlımın annesi hergun aramami beklerdi ve inanın ben nişanlımla o kadar konuşmazdim.3 4 saat konuşurdu kadın.Annemi ara,babamı ara muhabbetini çok duydum da ablamı aradın aramadın muhabbetinden kavga edeni ilk kez duyuyorum.
Benim ailemş ara diyr başımın etini yiyen adama benimde ara diyr söyleme hakkım yok mu? Eğer hakkım yoksa benşmde onları aeama gibi bir sorumluluğum olamaz.
Çok yanlış erken başlamış seninki.. daha nişanlıyken senin ablan benim ablam senin anan baban benim anam banam mevzuları çok ters .. at nışanı gitsin evlenince de aileleri problem etmeye devam edeceksiniz ayrıca belli ki ablası laf söylemş aramıyor diye kimse kimseyi zorlamasın bu konuda. Yarın birgün aynı ortama katılmak istemeyeceksin olay olacak.. bunun doğum günü var yılbaşısı var.. senin doğumun var ohooo beni dinle kazan kuzum bırak gitsin..Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?