Nişanlım ablama karşı mesafeli ne yapayım

Bu zihniyetteki insanlara hiçbir şey anlatamazsın, boşuna uğraşma. Aşağılık komplekli, ezik, verilen değeri görmeyecek olan bir nankör, o kadar belli ki. Hayt huyt ederek, böyle boş inatlarla, kendince aklınca dik durduğunu zannederek kendini saydırma çabalarına girecek sürekli. Düzelir sanma, katlanırım dersen evlen.
Haa, ek olarak, onun ablası sana dünyanın en saygısız hareketlerini de yapsa seni alttan almaya, muhatap olmaya, saygı göstermeye zorlar, buna da emin ol.
Toysun, belli, düzelir zannederek de evleneceksin bence ama kendine, ailene, ömrüne yazık edersin sadece.

Nişanlın çok kindar bu insanla geçim olabileceğini sanmıyorum. Bence ikiniz de aramayın ablaları aramak saçma ama dünya yansa da aramam falan çok büyük laflar. Düşman olmaya sebep arıyormuş bulmus gibi görünüyor.

Hoşuna gitmemiş olabilir ama bu kadar kurulup bilenecek, kinlenecek ne var bunda? O kadar kompleksli ve tehlikeli bi zihniyeti var ki, böyleleri insanı hasta eder, yine söylüyorum, onun ailesi sana ve ailene alenen binlerce saygısızlık yapsın, yine de seni sürükler götürür ve haksız olan senmişsin gibi sana psikolojik eziyet yapar sürekli. Buradaki yorumları yabana atma, iyi düşün, yol yakınken dön hatta. Aileni muhatap etme böyle kötü niyetli, görgüsüz, saygısız insanla. Iyi niyetini haketmiyor böyle çirkin bakışlı insanlar.
Kendini göstermiş, çok pişman olursun evlenirsen.
Ayrılmak istediğini söylediğinde yalandan mantıklı, romantik sözlerle ikna etmeye çalışır muhtemelen, onların da hepsi palavra, haberin olsun. Evlenince, bekar hayatını mumla aratır.
Ay nolur yakma başını

Son düzenleme:
Onlarla arası iyi onları seviyor.. Ama abla

Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
Yarın bi gün anne babana da takacak bi şey bulur, merak etme. Mesele ablan değil, mesele o korkunç zihniyeti. Anne babamla arası iyi diyerek kendi gözünü boyama.

Aaaa bu babana karşı koruduğun biricik nişanlın . Aileni ezip geçersin iki gün sonra görürsün demiştim evlenmeyi bile beklememişsiniz sen ara ablasını canım benim ara boşver kendi ablanı artık eşin ve ailesi var sadece . Senin yeni ailen onlar . Kolayca aileni bir kenara atarsan işte seni ve senin aileni böyle umursamazlar . O zaman da demiştim yazık senin ailene

Ya özgür kiz noldu ben onu anlamadim . Kadınlara karşı söylemleri bile önemseyen kendi babasına atarlanan kişi nişanlısına benim aklım yok mu kimi arayacağımi sana mı soracağım. Sen ablama ne hakla kin biriktiriyorsun diyememis . Feminizm kocayı bulana kadar. Sen bununla evlen tüm aileni uzaklaştır seni çok mutlu günler bekliyor bazıları da hakettiğini yaşar . Adamin zoruna gitmiş birinin senin arkanda durması tabi ki gider onlar sadece para verip kenara çekilmeli

Babaya feminist kocaya maskülist

Bu konuşmayı abi,baba vs yapsaydı bu kadar kurulmazdı bence. Bir kadın tarafından uyarılmak ağrına gitmiş paşamızın gibi geldi bana niyeyse. Bir de koşarak mı yazıyorsunuz anlamadım o kadar kötü yazmışsınız kiii

Sen de onun ablasını arayacaksın öyle mi sebep ne peki ne diye ablasını arayacaksın o da ablana sebepsiz diye afta tafra yapsın diye mi? Bu heriften yol yakınken kaç derim

kendi ailesinin ağzına baktırıp senin ailen soz konusu oldugunda kenara cekılıyorsa rest cekıyorsa ya da ters ters konusyorsa yurusun gitsin o kadar da neymiş oyle...bişey yapamıycak durumdaysa fakirlikten değil iyice beleşciyse evınızı nasıl gecındırmeyı planlıyorsunuz. samanlık seyran falan hiç sevmem .. inanmam da.

Nişanlın aklı başında biri olsa böyle bir şeye alınmazdı, hatta alınması gereken bir durum bile olsa, size hissettirmezdi. Ama bu sizin ki kin besliyormuş! Pardon sebep ne? Diye sorduğunuz zaman da verilen öğütü ayar olarak alıyor.

Ayrıca size niye ablamı ara ws diyor? Ne gereksiz şeyler siz aramak isterseniz ararsınız, birinin söylemesine gerek yok.
Son olarak bu adamdan koca, çocuklarınıza da baba olmaz. İyi düşünün.

Hayatım ablanın kiymetini bil.Enistende iyi birisi galiba ne güzel.Ama bu adamı hayatından çıkar çok sıkıntı yaşarsın.

Ailenle gorusturmez.Masraflardankacmis cimri.Ve kendi ailesini ön planda tutuyor.Yarin ailesini ne yaparsa yapsın haklı olur hep.

Benim ailemş ara diyr başımın etini yiyen adama benimde ara diyr söyleme hakkım yok mu? Eğer hakkım yoksa benşmde onları aeama gibi bir sorumluluğum olamaz.

E yok zaten. Sevgiliniz size görev atamış, siz de saygı maygı diyerek kabul etmişsiniz. Birini aramanın saygıyla ne alakası varsa...

Eski konularınıza baktım, siz de epey ablacı birine benziyorsunuz. Ablam şöyle ablam böyle, her konuda ablam ablam.
Nişanlınıza da sürekli bahsediyorsanız canından bezmiş olabilir.
Siz ablacı olsanız da olmasanız da nişanlınız saçma sapan bir tip, orası da ayrı.

Çok yanlış erken başlamış seninki.. daha nişanlıyken senin ablan benim ablam senin anan baban benim anam banam mevzuları çok ters .. at nışanı gitsin evlenince de aileleri problem etmeye devam edeceksiniz ayrıca belli ki ablası laf söylemş aramıyor diye kimse kimseyi zorlamasın bu konuda. Yarın birgün aynı ortama katılmak istemeyeceksin olay olacak.. bunun doğum günü var yılbaşısı var.. senin doğumun var ohooo beni dinle kazan kuzum bırak gitsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…