• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlım ablama karşı mesafeli ne yapayım

Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
Seni nasıl bir hayat bekliyor biliyor musun şimdi yaşadıklarının üç bin katı

Onlarla arası iyi onları seviyor.. Ama abla
Annemi ara,babamı ara muhabbetini çok duydum da ablamı aradın aramadın muhabbetinden kavga edeni ilk kez duyuyorum.
Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..

Nişanlım ablamı vs aradın mı diye sorar genelde.. Ben bunu kendim yapabilirim söyleyip durma derdim heo ama yine de saygımdan arar sesimi çıkarmazdım. Bugin dedim ki o istiyoror madem bende arar mısın diye sordum bana ne desi beğenirsiniz.. Senin ablan bana ayar çekti değil senin hatrın dünya yansa ablanı aramam.. Bençm ablam sana ayar m veriyor sen ararsın aranız iyi diyor. (halbukş ben oma saygımdan sesimi çıkarmadım elbette onun ablası da bana Öğüt veriyor alttan alttan sonuçta evlilik yapacağız elbette öğüt alacağız..)
Benim ablam ile aramda 11 sene var.. Ablam annem gibi büyüttü ve üzerime titrer..
Nişanlanmadan öncr ablam nişanlım için deste deste bohça hazırladı.. Kendi eşine ve babama alırken nişanlıma da aldı özenle seçti.halini hatrını skrdu yıllarda doğum günlerinde özel günlerde nişanlıma hediyeler aldı ksrdeş edasıyla beni değerli bulduğu gibi onuda buldu.. .nişan günğ yüzük hediye etti..hatta söylenmez belkş ama nişan günü eniltem kameramanın parasını nbile kendi vermiş nişanlıma bırakmamış.. Ablam nişan günü nişan bitmeden önce nişanöımı kenara çekip ona Öğüt vermiş.. Bençm bir tane kardeşim var ona sahip çıkmalısın tarzı vs.. Nişanlım bumu duyunca gard almış ablama ablan benim için bitti diyor..saatlerdşr yazmıyorum ona bi kaç defa aradı ama çok kırıldım..ablamı sevmese de olur ama benin hatırıma onla arasını iyş tutmalk ablam ne güzel duygular besliyor kardeşi gibi görüyor nişanlımı ama nilanlım bilğin kin besliyor her aike kardeşini emanet ederken öğüt verir bu nişanökm anlamıyor.. Verilen kıymeti de tepiyor görmüyor ççen başta iyi davranmasaydı ablam nişanlım belki de ablamların tepesine binmezdi ne olacak? Nasıl derdimi anlatacağım???
Bu adamla olmaz ,yok illa seviyorum diyorsan şunu bil ki bu iyi zamanların.O adam her olayda ,en saçma mevzuda burnunuzdan fitil fitil getirecek en kötüsü ablanizi,annenizi evinize sokmayacak.Ama siz eş aile ise yapışık gezeceksiniz......

Annemle babamla arası çok iyi sıkontı ablamla.. Gard aşmış ona en baştan beri oysa ablam benim en değerli istelik bu ilişkide annem ve babamdan daha çok emek verdi..
Ablan senin ilişkinde nasıl bir emek vermiş olabilir ki?

Halbuki ben hep iyimserim onun ailesine karşı ama buna karşılık bana ne diyor biliyor musun çuz benim ailem uslu her leye burnunu sokmuyor..sokmazlar burınlarınıbçünkğ durumlar yok canım cicim maiallah deyip geçiyorlar elleeini ceplerine atmıyorlar zorngünde ablam atıyor maddi manevi.
Hangi dil bu?

Annenin , babanın bir lafına bakar küsüp köprüleri atması için,kendinizi kandırmayı bırakın .Bu adam şimdiden yolunu yapıyor bu mevzuda net olmazsanız ikinci aşama kendi ailenizden edecek sizi......

İyide nisanlinizi tanıyıp nisanlanmadinizmi hanımefendi tamam ablaniz anne gibi olsun hadi bakalım sizide kayınvalide çeksin öğüt versin yani yanlis anlaşılabilir evet doğal bu.Be onun ablası ne sizin ablaniz kimse kimseye çocuk gibi öğüt vermese mutluluklar dilese yokmu öyle bir pencere.Ne gerek var hayır ortada bir durum olsa bile aileler geç onu ablalar iyi niyetle bile olsa ne gerek var beraber bir oluyorsunuz niye bir yastık diyoruz iki demiyoruz dünyaya karşı bir ekip oluyorsunuz kendiniz cozeceksiniz her ne varsa.Bu abla hatırı bilmemek değil yerini bilmek hoş gelmeci bana bende sevmem gereksiz buldum ne manası var.Oda sizde böyle eş olunmaz böyle sınır çizilmez.Kimse öğüt istemez çocuk gibi benim fikrim bu sanki adam sizi üzecek hop ayağını denk al anlamış olabilir öğüt maksadını aşmış olabilir.İkinizde saygıyı sevgiyi elden bırakmayin fakat kendi aile bireylerinizi hiçbir şekilde iç yada dış işlerinize dahil etmeyin yoksa zor

Soru

Sorunlarımız olduğunda ben haksızsam sakşn ol der sğrekki önce düşin der.. Araöız bozulduğunda yapıcı olnaya çalışır. Kırıck olmaz maddi anlamda da desteği çok olmuştur.
Ya Allah seni ne yapmasın emek dediğin o mu? Öğüt vermiş hepi topu kaldı ki bunu hepimiz herhangi bir arkadaşımıza bile yapıyoruz zaten. Maddi olarak ne desteği oldu?

Soru
Ablan senin ilişkinde nasıl bir emek vermiş olabilir ki?
Sorunlarımız olduğunda ben haksızsam sakşn ol der sğrekki önce düşin der.. Araöız bozulduğunda yapıcı olnaya çalışır. Kırıck olmaz msddi
İyide nisanlinizi tanıyıp nisanlanmadinizmi hanımefendi tamam ablaniz anne gibi olsun hadi bakalım sizide kayınvalide çeksin öğüt versin yani yanlis anlaşılabilir evet doğal bu.Be onun ablası ne sizin ablaniz kimse kimseye çocuk gibi öğüt vermese mutluluklar dilese yokmu öyle bir pencere.Ne gerek var hayır ortada bir durum olsa bile aileler geç onu ablalar iyi niyetle bile olsa ne gerek var beraber bir oluyorsunuz niye bir yastık diyoruz iki demiyoruz dünyaya karşı bir ekip oluyorsunuz kendiniz cozeceksiniz her ne varsa.Bu abla hatırı bilmemek değil yerini bilmek hoş gelmeci bana bende sevmem gereksiz buldum ne manası var.Oda sizde böyle eş olunmaz böyle sınır çizilmez.Kimse öğüt istemez çocuk gibi benim fikrim bu sanki adam sizi üzecek hop ayağını denk al anlamış olabilir öğüt maksadını aşmış olabilir.İkinizde saygıyı sevgiyi elden bırakmayin fakat kendi aile bireylerinizi hiçbir şekilde iç yada dış işlerinize dahil etmeyin yoksa zor
Zamanında eniştem ve ablam evlenirken babam da eniştedeme demiş.. Bu kızı verdiğim gibi almasını da bilirim sahip çıkım birbirinize diyr eniştem bunu kendşne dert etmedi mesela. Ablamda babam gibi öğüt vermiş.

Evlenecek kafada insanlar öğüt sevmez çoğu insan böyle artık ters tepiyor aramıza herkesi karıştırıyor olarak görülüyor zaten üzecek adam öğüt vs dinlemez kim kimi dinliyor bdv den belli.Hayattan belli.En güzeli çiftlere karışmamak tavsiye isteyen sorar durduk yere tavsiye veren sevilmez hayır ben nerde ne yapacağımı bilmiyorum sen bana küçük çocuk gibi nasihat edeceksin her açıdan sinir bozucu bunu seven bunu bilip nasihat etsin.

Ya Allah seni ne yapmasın emek dediğin o mu? Öğüt vermiş hepi topu kaldı ki bunu hepimiz herhangi bir arkadaşımıza bile yapıyoruz zaten. Maddi olarak ne desteği oldu?karşı taraf çok zenfin bi şry sğeil en az hatayla masrafsız evlenmeye çalışıyor mesela.. Benşm annem babamda bumu bildiği iöin çok bi şry yapmak istenedi nişan için ama nişan bohçalarıno hediyelerini vs annemle babam değil ablam hazırladı hep.. Annemle babam haklıymış. Ablam keşke yapmasaymış. Bakın değersizlik var ortada..

Benim ailemş ara diyr başımın etini yiyen adama benimde ara diyr söyleme hakkım yok mu? Eğer hakkım yoksa benşmde onları aeama gibi bir sorumluluğum olamaz.
Seni ailenden uzaklaştıracak, onun ailesi ile muhatap olmanı isteyecek sürekli. Evlenme üzülürsün.

Karşı yarsfon durumu olmadığı için en az hatayla parasoz evlenmeye çalışıyordu.. Annemle babamda bu durumu bildiği için famada pek bi şry yapmak istemedi.. Fakat ablam yardomcı oldu nişan için emek harcadı maddi msnevi nişanımızı hazırladı. Annem le babam haklıymış ablam keşke hiç yapmasaymış..

Nişanlın olgunlaşmamış, kinci, kısıtlayan ve seni yönetmeye çalışan birisi. Evlenirsen mutlu olamazsın ne yazık ki. Ben nişanlı olsaydım ve ablamı aradın mı onu ara konuş diye beni darlasa, istemediğim şeyleri yaptırmaya çalışsa, ablam gayet normal nasihatte bulundu diye bunu büyütüp ablamla iletişimi kesse direkt yüzüğü atar ayrılırdım.

Evlenirsen büyük hata edersin , nişanlın adam değil, evlenince seni ezecekler ve ablanı bir tehtit olarak görüyorlar, şimdiden iyi sindirmişler seni , bu evlilik baştan yanlış...

Halbuki ben hep iyimserim onun ailesine karşı ama buna karşılık bana ne diyor biliyor musun çuz benim ailem uslu her leye burnunu sokmuyor..sokmazlar burınlarınıbçünkğ durumlar yok canım cicim maiallah deyip geçiyorlar elleeini ceplerine atmıyorlar zorngünde ablam atıyor maddi manevi.
İyimser olma! Akıllı ol ...

Karşı yarsfon durumu olmadığı için en az hatayla parasoz evlenmeye çalışıyordu.. Annemle babamda bu durumu bildiği için famada pek bi şry yapmak istemedi.. Fakat ablam yardomcı oldu nişan için emek harcadı maddi msnevi nişanımızı hazırladı. Annem le babam haklıymış ablam keşke hiç yapmasaymış..
Ne yaptı mesela ablan biraz daha detay versen. Nişan salonu falan mı tuttu,nişanın masraflarını mı karşıladı yani?

E birde nişan kız tarafına ait bir şey zaten karşı tarafın durumu yok diye ailen senden neden kısıyor ki? Ayrıca bu adamın durumu olmadığı bile bile kabul etmişsin zaten sonradan bunun lafını yapmak tuhaf geldi bana.

Back