- 22 Mayıs 2020
- 793
- 5.262
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatak odası peki tamam da süpürge niye kız tarafı oluyorAy gerçekten mi çok ilginç arkadaşınız fln da mı yok bu adetleri bilen. Hem bu bir yöreye has bir adet değil. Birçok yörede bu şekildedir. Emel Sayın’ın Yalancı Yarim filminde bile damadın( Tarık Akan’ın) ultra zengin yengesi bile diyordu yatak odası kız tarafına aittir diye. Geçen izledim de aklımda kalmış(ne kadar gereksiz bilgi varsa beynimde yer edinir de
)
Yok o da kız tarafına ait ama son zamanlar da erkek tarafı gösteriş için o kadar coşuyor ki kızın çeyizini bile alıyor artık. Bizim adetlerde erkek tarafı yemek odası ve oturma odasını alır beyaz eşya olarakta tv ve buzdolabını alır geriye kalan kısmı da kız tarafı alırYatak odası peki tamam da süpürge niye kız tarafı oluyormutfak erkek tarafı mı mesela?
Yaklaşık bir ay önce dyson aldım, biz şimdiye kadar evde temizlik yapmıyormuşuz dedim. Kendisiyle aşk yaşıyorumParasini kendiniz verin ve alin o kadar istiyorsaniz. Dysonu denedim sahsen. O kadar da abartilacak birsey yok. O parayi vermem.
ama son zamanlar da erkek tarafı gösteriş için o kadar coşuyor ki kızın çeyizini bile alıyor artık.
Yaklaşık bir ay önce dyson aldım, biz şimdiye kadar evde temizlik yapmıyormuşuz dedim. Kendisiyle aşk yaşıyorum![]()