• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık

Telefon faturamı ödeyebilsem başka bişey istemiyorum onu dahi annemden babamdan almak üzüyor beni

yok ya evlenmeden istenmez harçlık filan, git babandan iste ,daha nikahıma girmedin derler adama:KK76:

Çok itici bir düşünce ya, siz daha baba evinden çıkmadınız bir kere. Ben nişanlınizin yerinde olsam harçlık filan vermem ne münasebet. Siz nişanlınizin çamaşırını, yemeğini, ütüsünü filan yapmaya başladınız mı? Gelip evi temizle filan diyor mu? Bunlar birinci kısmıydı.

İkinci kısmı ise sizi işinizden eden biriyle evlenmeyin. Sonra ananinizdan emdiğiniz süt burnunuzdan gelir evlenince.

Ricam kırıcı bişey yazmayın. Çevremde nişanlı arkadaşlarımın vs nişanlıları onlara ihtiyaçlarını alsın diye harçlık veriyor vs. Ama ben nişanlımdan böyle bişey görmedim bu zamana kadar hatta beğendiğim bişey olsa ayakkabı mesela almak istiyorsan al bana niye diyorsun diyor. Ben çalışmıyorum. Artık nişanlıma bunu demeye karar verdim bilmiyorum doğru mu yapıyorum ona arkadaşım üzerinden örnek vererek yazacağım bakalım me diyecek . Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma
Duyduğum en saçma şey kusura bakmayın. Nişanlıyım ve şuan bende çalışmıyorum ama nişanlım bana harçlık versin diye bir beklentimde yok ilk defa böyle bir şey duydum.:KK70:

Ricam kırıcı bişey yazmayın. Çevremde nişanlı arkadaşlarımın vs nişanlıları onlara ihtiyaçlarını alsın diye harçlık veriyor vs. Ama ben nişanlımdan böyle bişey görmedim bu zamana kadar hatta beğendiğim bişey olsa ayakkabı mesela almak istiyorsan al bana niye diyorsun diyor. Ben çalışmıyorum. Artık nişanlıma bunu demeye karar verdim bilmiyorum doğru mu yapıyorum ona arkadaşım üzerinden örnek vererek yazacağım bakalım me diyecek . Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma
Bu durumuda ben anlamıyorum neden nişanlım bana harçlık versin babamın evindeyken gönlünden kopar birşey alır o ayrı ama istemedim teklif etti ama ben istemedim şuan ki aklım olsa yine istemem, ha görümcemin nişanlısıda görümceme kredi kartının ek kartını verdi yani velhasıl adam kendi düşünüp verirse okey ama sizin istemeniz hoş olmaz.

Back
X