• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık

Birnazenin

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2019
313
115
103
Ricam kırıcı bişey yazmayın. Çevremde nişanlı arkadaşlarımın vs nişanlıları onlara ihtiyaçlarını alsın diye harçlık veriyor vs. Ama ben nişanlımdan böyle bişey görmedim bu zamana kadar hatta beğendiğim bişey olsa ayakkabı mesela almak istiyorsan al bana niye diyorsun diyor. Ben çalışmıyorum. Artık nişanlıma bunu demeye karar verdim bilmiyorum doğru mu yapıyorum ona arkadaşım üzerinden örnek vererek yazacağım bakalım me diyecek . Siz ne düşünüyorsunuz bu duruma

siz calisiyor musunuz yoksa heves edip almis olmak icin mi istiyorsunuz

Ailen yapsın havasında sanki öyle hissettiriyor bana. Sizce arkadaşım üzerinden ona mesaj yazayım mı arkadaşımı örnek göstererek
Çalışmak istiyorum şurada şöyle bir iş varmış de gir konuya o da muhtemelen ben izin vermiyorum diyecek o zaman sende ben ailemin eline bakmak istemiyorum bir şey görüyorum alamıyorum sende yardımcı olmuyorsun ne yapayım ben diyerekten başla devamı gelir bence ama keşke ayaklarının üzerinde durabilsen

Çalışmak istiyorum şurada şöyle bir iş varmış de gir konuya o da muhtemelen ben izin vermiyorum diyecek o zaman sende ben ailemin eline bakmak istemiyorum bir şey görüyorum alamıyorum sende yardımcı olmuyorsun ne yapayım ben diyerekten başla devamı gelir bence ama keşke ayaklarının üzerinde durabilsen
Çalışıyordum hemde güzel bir yerde yine beni ordan çıkaran kendi oldu :(

Hayır neden nişanlınızdan istiyorsunuz anlamadım.

Değil nişanlınızdan hiç kimsede bir şey istemeyin. Sağlıklısınız gidin iş bulun çalışın. Kimse kimseye bakmak zorunda değil.

Ben nişanlınızın yerinde olsam böyle bir şey dedikten sonra sogurdum.

Bana harçlık ver diyeceksin. O da verecek. Harcamaya elinün gideceğini sanmam. Bir kere istersin 2 kere en fazla 3 kere para verir misin dersin...

Back
X