Merhabalar,neresinden bile başlayacağımı bilmediğim bir sorunun içindeyim. 4 ay önce nişanlandım ve 2 ay sonra düğünüm var. Nişanlımın anne ve babası ayrı,baba hayatına başka bir kadınla devam ediyor. Anne,iki abla ve nişanlım aynı evde yaşıyorlar. Ablaları bekar. Aramızda da ciddi yaş farkları var,biri 7 diğeri benden 12 yaş büyük. İlk sorunlar biz sevgiliyken çıkmaya başladı. Benimle zaman geçirdiği zaman o el kızı,önce ailen gelecek diye telefonlarda bağır çağır sevgilimi rezil ediyorlardı. O dönemde ben suçu hep nişanlımda aradım. Sen onlara belkide çok fevri davranıyorsundur ondan böylelerdir dedim,ben böyle konuştuğumda konuşma tarzını tamamen değiştirdi ama bu sefer iyice tepesine binmeye başladıklarında,onlar değişmezler,hep böyleler dedi. O zamanlar nişanımız yok diye öncelik biziz dediklerini söylüyorlardı. Sonra nişan zamanı geldiğinde 4 kere tarih değiştirdiler. Sonuncusunda şükür ki nişan yapılabildi ama seçtiğim aldığım hediyelikten,hediyeliğin üstündeki basılı kağıttan tutun,aklınıza ne geliyorsa,onlara fikrini sormadım diye sorun çıkardılar. Nişandan sonra düğün tarihi 3 kere değişti. Yine sorun etmedik,durumlarını ayarlıyorlar dedik ve inanın tek bir şey istemedik. Altın vs. Gelinliğimi bile gereksiz masraf diye arkadaşımdan aldım. Mobilya o bu şu bakmamız gereken zamanlarda ablaları paramız yok bekleyin dedi. Bekledik. Hala hiçbiri alınmadı bu arada. Şimdi ise nişanlıma sürekli sen ev geçindiremezsin,doğru düzgün para da kazanmıyorsun. Ne evliliği saçmalama gibi konuşmalar yaptıklarını öğrendim. Hatta bunu o kadar sık yapıyorlarmış ki artık nişanlım kendine olan güvenini kaybetti. Her şeyi erteliyorlar,bozulacak bu iş diye yapıyorlarmış. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yaşamışlar bir el birliğiyle bana yardım etsin.