Nişanlılık Süreci Sorunları

Konu sahibine geleneğin izin verdiği kadar şey ödetilmiş, kına nişan bir de biraz çeyiz. Kalan şeylere karışması istese de mümkün değil, bunu yaparsa onları evde istememekle suçlanacak. Oğullarının evine misafir gibi gelmek istemiyorlar, o evin sahibi olmak istiyorlar, evin hanımı olacak kişiyi de bekçi dikecekler. İşin acı tarafı, konu sahibinin nişanlısı da bunu istiyor. Düğün salonunun yarısını ödemesini kabul etmek yerine mahallede yapmak istemeleri bundan, konu sahibi para gücünü kullanmadığı hiçbir alanda söz sahibi olamayacak. Yani, haddini bil diyemiyorlar açıkça.

Dusunceleri o yonde olabilir.. Bu insanlarin kulturleri boyle. Konu sahibi ise bilezik ayari ve dugun salonu derdinde.
Boyle bir aileye girmeye nasil cesaret edebiliyor hayret ettim dogrusu. Hadi konu sahibi asik diyelim gozu gormuyor genc tecrubesiz vs. Vs.. Ama annesi nasil izin veriyor Gormus gecirmis yasini basini almis belli bir hayat tecrubesi olan bir insan. Hem kultur farki var, hem de 9 cocuklu bir aile. Evlendikten sonra yasanabilecek sorunlari dusununce benim icim daraldi burada

Aynı durum bende de var sesini çıkarmayani eziyorlar

Gerçekten bılezıgı tarttırdınız mı? Benım aklıma gelmez bılıomusun? Şöyle yapalım bence canım paran varsa sen tut nişanlınla beraber? Bence en guzelı böyle? Paralatı olsa zaten yaparlar degıl mı? 60 mılyar olmuş en kötü yerler. Ben yemıyım sen ye gerek var mı sence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…