Konuyu ilk okuyunca sanki altınları getirip takmışlar da sonra kuyumcuya tartmaya götürmüşsün gibi anlaşılıyor ama tesadüf eseri öğrenmişsin. Konu sahibine yüklenmeniz çok saçma olmuş kızlar yani çok makul bir istekte bulunduğu halde gidip 14 ayar bilezik almışlar. 14 ayardan yatırım da olmaz satarken çok düşük fiyata gidiyor. Kandırmak için 3 tane dandik alacaklarına konu sahibine deseler "kızım biz 3 dedik ama yapamıyoruz 1 tane alalım" bence ona da tamam derdi. Düzgün 1 tane takarlardı. Diğer ikisini sahte bile taksalar olurdu yani düğünde çok görünsün işte.
Mobilya konusunda yapacak bir şey yok maalesef. Parasını başkası ödeyince uyum sağlamak gerekiyor. Olay çıkarıp illa bunu istiyorum demenin anlamı yok o yüzden o konudaki tavrın bence gayet yerinde. Tamam deyip kapatmışsın konuyu. Canını da sıkma ileride çok daha güzellerini alırsınız birlikte.
Düğün salonu konusunda da kız söylemiş fiyatlar artmadan tutalım tutalım diye ama tutmamışlar. Belki o an maddi durumları uygun değildi yapamadılar, olabilir ama aradaki fark da sadece 10 bin. Ödenemeyecek bir şey değil. Şimdi konu sahibi aradaki farkı ödemeyi talep etse bence olay çıkacak ve yanlış anlayacaklar. O yüzden giy gelinliğini git düğüne, boşver salonu. Benim düğünümden tek beklentim o gün aşırı güzel olmak
Mobilya konusunda sorun yok. Altın konusu çok sorunlu. Erkek tarafının niyeti iyi değil onu anlamış oldun. Düğün salonu meselesinde de nişanlının trip atması, orta yolu bulmak istememesi hoş değil. Aslında adam benimle evlenme diye sinyal vermeye başlamış yavaştan. İyi düşün eğer adamı çok seviyorsan mutlu olacağını düşünüyorsan giy gelinliğini git oyna düğününde boş ver diğer her şeyi. Düğün salonu vs.çok da önemli şeyler değil çünkü.