- 19 Nisan 2018
- 358
- 320
- 53
- 33
- Konu Sahibi elenaymina
-
Hayır zorlama olmadı gerçekten ona emin olabilirsiniz. Ama ikimizin de işi gerçekten çok yoğun konuşamıyoruz birbirimizi sürekli yanlış anlıyoruz. Bazen ben gece o gündüz o gece ben gündüz çalışıyorum. Bu süreçte ikimiz de çok yıprandık. Çok kavga ettik ve ben gerçekten toparlamak istiyorum. Sevgiden yana şüphem yok ama kendimi çok yorgun hissediyorum.Zormala olmuş sanki evlilik. Karşınızda heyecanlı ve mutlu bir adam göremedim. Trip yapmak nedir? Bende eşimle çok kavgalar yaşadım nişanlılıkta ama aramamak sormamak çok çok yanlış. Biz çok sinirliysek susar yarım saat sonra arardık çözerdik. Sizin işte tripli olan erkek zor yani. Allah kolaylık versin bu süreçte yanlız kalmanız içinize dert olacak çok zor geçiyor söylemesi.
Sizin ilişki karşılıklı değil de tek taraflı ;böyle giderse çok yıpranırsın .Bir süre geride dur ,bırak o koşsun biraz senin için .Ne demek bi günlügüne uçakla gitmek ?Hak etsin önce bu kadar değeri.Bu arada adamın ya sana söylemediği bi derdi var ya da aklında başkası ...Tavırlar bu yönde
Bu kez alttan almayın bence. Adam buna alışmış zaten.Evlilikte de hep böyle gidecek. Nikah olsa da evli değilsiniz. Sonradan üzülmektense şimdi üzülmeniz daha iyi bence.
Üzecek bir cümle sarfetmek istemem ama ilişki tek taraflı görünüyor ne yazıkki. Tabiki hemen ayrılın denmez. Bence kendinizi çekmenizin altan almamanın zamanı gelmiş geçmiş bile. Küserse küssün sakın aramayın. Yapılması gerekenleri bırakın o yapsın bundan sonra. Çok rahata alışmış ve şımartılmış gibi. İnsan sadece ayrılmayacağından emin birine trip atar aramaz sormaz. Biraz rest çekebilmeniz lazım yoksa çok zor. İnsan sevdiğini merak etmez mi ne demek aramamak? Eşim iki saat aramasa noldu iyi misin diyorum. Oturup konuşun sanki zorluyormuşum gibi davranıyorsun neden oluyor bunlar neden hep ben çaba veriyorum gibi. Erkek olması üzme hakkını vermiyor. Yaşlarınız kaç peki?Hayır zorlama olmadı gerçekten ona emin olabilirsiniz. Ama ikimizin de işi gerçekten çok yoğun konuşamıyoruz birbirimizi sürekli yanlış anlıyoruz. Bazen ben gece o gündüz o gece ben gündüz çalışıyorum. Bu süreçte ikimiz de çok yıprandık. Çok kavga ettik ve ben gerçekten toparlamak istiyorum. Sevgiden yana şüphem yok ama kendimi çok yorgun hissediyorum.
Lafla peynir gemisi bile yürür ama sizin bu ilişki böyle yürümez.
Üzecek bir cümle sarfetmek istemem ama ilişki tek taraflı görünüyor ne yazıkki. Tabiki hemen ayrılın denmez. Bence kendinizi çekmenizin altan almamanın zamanı gelmiş geçmiş bile. Küserse küssün sakın aramayın. Yapılması gerekenleri bırakın o yapsın bundan sonra. Çok rahata alışmış ve şımartılmış gibi. İnsan sadece ayrılmayacağından emin birine trip atar aramaz sormaz. Biraz rest çekebilmeniz lazım yoksa çok zor. İnsan sevdiğini merak etmez mi ne demek aramamak? Eşim iki saat aramasa noldu iyi misin diyorum. Oturup konuşun sanki zorluyormuşum gibi davranıyorsun neden oluyor bunlar neden hep ben çaba veriyorum gibi. Erkek olması üzme hakkını vermiyor. Yaşlarınız kaç peki?
Nisanlilik döneminde eşimle çok tartıştık ama sizinki gibi konuşmamak olmadı aramızda hiç sakinkesince konusurduk o da en fazla 1 saat ve birbirimizin arkasında da yanında da durduk her zaman. NedenSe nisanliniz evliliği pek istemiyor gibi duruyor burdan bakınca.
Uzak olunca ilişki yürütmek zor gerçekten. Sizin yapacağınız en iyi şey biraz geride durmak. Alışmış hep sizin adım atmanıza. Bu şekilde ömür geçmez. Haklı iseniz geri adım atmayın. O suçlu ise bırakın kendi gelsin.
aslında ben de hatalıyım gereksiz yere patlayıp biraz haksızlık ettim ama sanırım dolmuşum. Şimdi de yazasım gelmiyor gerçekten.
Biraz da siz naza çekin. Bir şey olmaz. :)
özelden yazdım :)Bende whatsapp bakamayacak yoğunluktaki işi merak ettim .
Özel değilse beyefendinin görevi nedir acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?