• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlılık Kavgaları

elenaymina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2018
358
320
53
33
Kızlar merhaba. Foruma ilk defa konu açıyorum o yüzden yanlışlarım ya da konuda kopukluk olursa şimdiden affola. Ben nişanlıyım ( daha doğrusu nikah yaptım düğünüm eylülde) 2.5 senedir birlikteyiz yaklaşık 1 senedir ikimiz de farklı şehirlerde yaşıyoruz. Bilen bilir uzaktan ilişki yürütmek hele de nişanlılıkta çok zor. Tüm düğün sürecini kendim hazırladım. Düğün salonundan tutun da davetiyeleri dağıtmaya kadar kendim yaptım. Bunu söylediğime bakmayın bir suçlu aradığım için değil içimi dökmek için yazıyorum. Haliyle hem çalışıp hem de her şeye kendim koşuşturmak beni yıprattı. Onun ailesinden zaten herhangi bir destek görmüyorum (maddi,manevi) ha bir destek de aramıyorum çok şükür ikimizin de maaşı var ama biliyorsunuz iş lafa gelince bazı insanlar mangalda kül bırakmıyor herhangi bir destek olmadıkları gibi bir şeyi eksik görünce de bir sürü laf söylüyorlar bu da haliyle sinir bozuyor. Çünkü ben hem çalışıp hem de tek başıma bu kadar yetiştiriyorum. Bir kez evleneceğim için ve kendim ödediğim için de masrafımı ona göre yapıyorum. Tabi bunlar hep sıkıntı oluyor. Ama çok önemli değil. Bu zamana kadar da uzakta olduğumuzdan ve çalışma saatlerimiz zıt olduğundan sadece mesajlaşabildiğimiz için yanlış anlaşılma olmasın diye herhangi bir şey söylemedim. Çünkü nişanlım başlarda gerçekten çok anlayışlıydı.

Ama tabi her erkek gibi desem yanlış demiş olur muyum ama epey ilgisiz. Zaten uzakta olduğu için birşeyle ilgilenemiyor ama sorduğumda da ilgisiz kalıyor. Herhangi bir işin ucundan tutmuyor ancak ben defalarca söylersem yapıyor. Bu da beni haliyle yıpratıyor ve geriyor. Bir de ufak tefek tartışmalar da oldu büyük kavgalarda hep ben alttan aldım haklı da olsam haksız da olsam. O bana göre biraz daha inatçı. Önce özür dileyen ben oldum. Hatta bir gün mesajla söylediğim basit bir şey yanlış anlaşıldı diye 3 gün konuşmadık. Yaşadığım yerden kalkıp 1 günlüğüne uçakla doğuya hiç bilmediğim yerlere gidip ona süpriz yaptım ve gönlünü aldım. Tekrardan söylüyorum kendimi haklı göstermek onu yermek için yazmıyorum bunları. Çaresiz kaldığım için yazıyorum.

Uzakta olunca haliyle çok kavga ettik ve çok yıprandık. Bu ay sonu da yaşadığım yere tayini çıktı gelecek Allahtan aksilik çıkmazsa ama geçtiğimiz perşembe bir kavga ettik. Aslında ben %100 olmasa da kavgada benim de hatam var. Konu da ailecek kurulan whatsapp grubuna cevap yazmaması annem de takıldı bana hiç yazmıyo damat bey günaydın diyoruz cevap vermiyo diye (aslında şaka yaptı gerçekten takılmadı ama benim de tersime mi geldi ne bir anda nişanlıma patladım) ama karşılıklı birbirimize epey kırıcı konuştuk. Sonucunda o günden beri konuşmuyoruz. Ben yazmasam da konuşmayız biliyorum bu da benim ağırıma gidiyor. Her ne kadar aynı eve girmesek de ben onunla nikahlıyım karşısında kim olduğunu bilmiyormuş gibi davranıyor ne olursa olsun hep benim alttan almam benim ağırıma gidiyor artık. Bu konuda hatalı olduğumu bilsem de (ki bu zamana kadar hiç bu tarz sorunlar çıkarmamıştım) gerçekten artık yorulduğumu hissettiğim için yazmak içimden gelmiyor. Bana fikir verin napmalıyım?

Zormala olmuş sanki evlilik. Karşınızda heyecanlı ve mutlu bir adam göremedim. Trip yapmak nedir? Bende eşimle çok kavgalar yaşadım nişanlılıkta ama aramamak sormamak çok çok yanlış. Biz çok sinirliysek susar yarım saat sonra arardık çözerdik. Sizin işte tripli olan erkek zor yani. Allah kolaylık versin bu süreçte yanlız kalmanız içinize dert olacak çok zor geçiyor söylemesi.

Sizin ilişki karşılıklı değil de tek taraflı ;böyle giderse çok yıpranırsın .Bir süre geride dur ,bırak o koşsun biraz senin için .Ne demek bi günlügüne uçakla gitmek ?Hak etsin önce bu kadar değeri.Bu arada adamın ya sana söylemediği bi derdi var ya da aklında başkası ...Tavırlar bu yönde

Zormala olmuş sanki evlilik. Karşınızda heyecanlı ve mutlu bir adam göremedim. Trip yapmak nedir? Bende eşimle çok kavgalar yaşadım nişanlılıkta ama aramamak sormamak çok çok yanlış. Biz çok sinirliysek susar yarım saat sonra arardık çözerdik. Sizin işte tripli olan erkek zor yani. Allah kolaylık versin bu süreçte yanlız kalmanız içinize dert olacak çok zor geçiyor söylemesi.
Hayır zorlama olmadı gerçekten ona emin olabilirsiniz. Ama ikimizin de işi gerçekten çok yoğun konuşamıyoruz birbirimizi sürekli yanlış anlıyoruz. Bazen ben gece o gündüz o gece ben gündüz çalışıyorum. Bu süreçte ikimiz de çok yıprandık. Çok kavga ettik ve ben gerçekten toparlamak istiyorum. Sevgiden yana şüphem yok ama kendimi çok yorgun hissediyorum.

Sizin ilişki karşılıklı değil de tek taraflı ;böyle giderse çok yıpranırsın .Bir süre geride dur ,bırak o koşsun biraz senin için .Ne demek bi günlügüne uçakla gitmek ?Hak etsin önce bu kadar değeri.Bu arada adamın ya sana söylemediği bi derdi var ya da aklında başkası ...Tavırlar bu yönde

Yok aklında başkasının olmadığını biliyorum. Konu biraz yanlış anlaşıldı sanırım. Sevgimizden şüphemiz yok sadece kavga ettiğimiz zamanlarda 5 kere ben alttan alıyorsam o 1 kere alıyor. Bu da beni yordu.

Bu kez alttan almayın bence. Adam buna alışmış zaten.Evlilikte de hep böyle gidecek. Nikah olsa da evli değilsiniz. Sonradan üzülmektense şimdi üzülmeniz daha iyi bence.

Zaten bu sefer yazmıyorum. Yazmak da içimden gelmiyor açıkçası. Onu da anlamaya çalışıyorum doğuda bir yerde zorlu ve tek başına bir görev yapıyor. Yoğun whatsappa bakamıyor. Vakit buldukça yazıyor. Haksızlık ettim ama o da bana daha önce etti ve ben haklı haksız dinlemeden onarmaya çalıştım. Şimdi de ister istemez ondan bekliyorum. Şu an tek hissettiğim yorgunluk.

Hayır zorlama olmadı gerçekten ona emin olabilirsiniz. Ama ikimizin de işi gerçekten çok yoğun konuşamıyoruz birbirimizi sürekli yanlış anlıyoruz. Bazen ben gece o gündüz o gece ben gündüz çalışıyorum. Bu süreçte ikimiz de çok yıprandık. Çok kavga ettik ve ben gerçekten toparlamak istiyorum. Sevgiden yana şüphem yok ama kendimi çok yorgun hissediyorum.
Üzecek bir cümle sarfetmek istemem ama ilişki tek taraflı görünüyor ne yazıkki. Tabiki hemen ayrılın denmez. Bence kendinizi çekmenizin altan almamanın zamanı gelmiş geçmiş bile. Küserse küssün sakın aramayın. Yapılması gerekenleri bırakın o yapsın bundan sonra. Çok rahata alışmış ve şımartılmış gibi. İnsan sadece ayrılmayacağından emin birine trip atar aramaz sormaz. Biraz rest çekebilmeniz lazım yoksa çok zor. İnsan sevdiğini merak etmez mi ne demek aramamak? Eşim iki saat aramasa noldu iyi misin diyorum. Oturup konuşun sanki zorluyormuşum gibi davranıyorsun neden oluyor bunlar neden hep ben çaba veriyorum gibi. Erkek olması üzme hakkını vermiyor. Yaşlarınız kaç peki?

Üzecek bir cümle sarfetmek istemem ama ilişki tek taraflı görünüyor ne yazıkki. Tabiki hemen ayrılın denmez. Bence kendinizi çekmenizin altan almamanın zamanı gelmiş geçmiş bile. Küserse küssün sakın aramayın. Yapılması gerekenleri bırakın o yapsın bundan sonra. Çok rahata alışmış ve şımartılmış gibi. İnsan sadece ayrılmayacağından emin birine trip atar aramaz sormaz. Biraz rest çekebilmeniz lazım yoksa çok zor. İnsan sevdiğini merak etmez mi ne demek aramamak? Eşim iki saat aramasa noldu iyi misin diyorum. Oturup konuşun sanki zorluyormuşum gibi davranıyorsun neden oluyor bunlar neden hep ben çaba veriyorum gibi. Erkek olması üzme hakkını vermiyor. Yaşlarınız kaç peki?

ben 25 yaşındayım o 28 yaşında. Aslında birbirimizi çok seviyoruz onun da benim için yaptığı fedakarlıklar çok ama buranın konusu olmadığı ve uzatmak itemediğim için yazmadım. ama yazmayacağım dediğiniz gibi. Ona aile grubuna yazmamasından dolayı kızdığım için sadece o gruba yazıyor bana yazmıyor şimdi. Ama zaten yazmaya takatim kalmadı haksız görsem de kendimi yazmak istemiyorum.

Nisanlilik döneminde eşimle çok tartıştık ama sizinki gibi konuşmamak olmadı aramızda hiç sakinkesince konusurduk o da en fazla 1 saat ve birbirimizin arkasında da yanında da durduk her zaman. NedenSe nisanliniz evliliği pek istemiyor gibi duruyor burdan bakınca.

Nisanlilik döneminde eşimle çok tartıştık ama sizinki gibi konuşmamak olmadı aramızda hiç sakinkesince konusurduk o da en fazla 1 saat ve birbirimizin arkasında da yanında da durduk her zaman. NedenSe nisanliniz evliliği pek istemiyor gibi duruyor burdan bakınca.

Aslında evlenmek için ısrar eden oydu. Benim hiçbir zaman hiçbir konuda ısrar etmedim. Evlilikle ilgili sorun yaşamıyoruz sorunumuz onun bu huyu. Benim bu huyla başa çıkmam lazım. Onun için de rest çekmem lazım sanırım. Alıştı benim arayıp sormama.

Uzak olunca ilişki yürütmek zor gerçekten. Sizin yapacağınız en iyi şey biraz geride durmak. Alışmış hep sizin adım atmanıza. Bu şekilde ömür geçmez. Haklı iseniz geri adım atmayın. O suçlu ise bırakın kendi gelsin.

Uzak olunca ilişki yürütmek zor gerçekten. Sizin yapacağınız en iyi şey biraz geride durmak. Alışmış hep sizin adım atmanıza. Bu şekilde ömür geçmez. Haklı iseniz geri adım atmayın. O suçlu ise bırakın kendi gelsin.

aslında ben de hatalıyım gereksiz yere patlayıp biraz haksızlık ettim ama sanırım dolmuşum. Şimdi de yazasım gelmiyor gerçekten.

asker ya da polis sanırım eşiniz.
Bilmiyorum çok kopukluk gördüm ben ilişkinizde. Bir de şu yazdıklarınızı kendiniz dışardan bir göz olarak okuyun bakalım. Düzeltmek istiyorsunuz ilişkinizi ama bu hep sadece sizin çabanızla olacak. Yine alttan alan taraf siz olacaksınız. Umarım her şey güzel olur

Back