kısa süre derken anlayamadım 6,5 yıldır beraberiz 7 aydır nişanlıyız.zaten ailesinden takı ve düğün yapmalarını dahi istemedik.kendileri elverdiğince yapar diye düşündük.ama kadın yapmıyor durumu olduğunu düşündüğünü söylüyor ama bi bahane bulup yapmıyor.açıkça istediğimde yapar mı bakacağız.ayrıca düğün ve takı dışında bir aileden daha ne isteyebilirim ki
Neler isteyenler var canım benim arkadaşım nişanlandı sadece kolunda 8 tane kapkalın bilezikleri var yine bi tanıdığım sadece düğünde takılacak bilezik sayısı 10 istenmiş ayrıca ev alın en az 3 odalı denmiş çok aç gözlü insanlar var sanki bi onların kızı var gibi. Senin sadece düğünün yapıp iki üç bilezik takmaları bişey değil yani onuda yapmaya yanaşmıyolarsa git konuş bunun oluru böyledir diye bi insan oğluna düğün yapmama konusunda hala diretiyosa zaten o aileyi sallayın bence al nişanlını kıy nikahını baban düğününü yapabilirse yapsın onlarnda kötü gün dışında yüzlerini görme kim evladını böyle dışlayabilirki nasıl anneler var ya
kadın sadece kızını önemsiyor.iki oğlu var bu iki oğlan bu kadından olamaz dersin öyleler.ailem söyleyemedi ama ben söyledim nişanlıma kadına direkt söylesem onun altında da bir şey bulur.nişanlımda annesine iletti kadını artık aramıyorum aradığında çok konuşmuyorum şuan hatasını anlamış gibi yana yakıla çeyizimi hazırlıyor
Aynen benimkinin anneside öyle iki oğlu dört kızı var, kızları için neler ister ama oğullarına kız alırken bol keseden davranmaz, bazı insanlar malesef gelin alırken oğullarına yapıcakları şeyler için elin kızı olarak düşünüyolar kendi kızlarının verdikleri ailelerde öyle düşünse anlarlar..
benimkinin karşı taraf öyle düşünüyor mesela.oğullarını evlendirirken ne eşya almışlar ne başka bir şey takılarıda kendileri almış oğlanın bir kredi kartıda oğlanın babasındaymış.kızın ailesi yani benim kv kp oğlana ev aldırdı oğlanın maaşı yetmiyor artık borçlara kv nin küçük oğlu özel üniversitede tam burslu okuyor devletten çıkan öğrenim bursunu damadına verdirdi faturalarını ödeyemiyorlar kv kocasından gizli ödüyor çünkü adam da bunalmış artık.
nişanlım bir kere dediki bizim damadın ailesi hiç bir şey almadı kız kardeşime diye bende sinirlendim o kızla beni bir tutmasına.sizin damat sizin nüfusunuza geçmiş sende bizim nüfusa geç ben de bir şey istemem dedim.çocuk ailesiyle görüşmüyor zaten kv nin kızı deli biraz o da bahaneleri oldu.
allah karşılarına çıkartıyor işte
sırf o değil sebep durumları var ama kadın bana kıyamıyor harcamaya. nişanlım da biraz ağzına bakıyor gibime geldi.annen böyle demiş dedim siz yanlış anlamışsınızdır demez öyle şey diyor.ben ve ailem maddiyata önem vermiyoruz zaten takı sayısıda vermedik ama kadın bunu kullanıyor.bizim düğünümüz için yatırım yapmıyor psikolojik sorunları olan bir kızı var kız evde oturuyor öyle habire gösteriş niyetine ona harcama yapıyor.kadın beni çok bunaltıyor.bakın kendi kızı sözlüyken sözlüsünün ailesine bayramda bir tepsi tatlı yaptı gönderdi.ama bana böyle değil kadın kurban bayramında kocasına kızıp başka yere gitmiş nişanlım evde tek bayram günü ve kadın kocasının demesiyle ailemi arıyor.yol yordam biliyor ama uygulamıyor
Arkadasim insallah bunlar icin nisanlindan ayrilmamissindir ben biraz gec kaldim cvp vermeye. Konu sahibi benim zaten su anlattigin bayram meselesi kiyafet meselesi para taki meselesi düğün isi senin yasadimlarinin aynisini yasadim o karamsarlikta buraya bu konuyu actim zaten ama bunlara hic bakmadim evlendim 6. Ayimiza girecegiz ve ben 6 haftalik hamileyim hayatimdan esimden o kadar memnunum ki sana anlatamam iyi ki kimseyi dinleyip esimden ayrilmamisim cok pisman olurdum yoksa simdi hâlâ ilk günkü gibi agzimin icine bakiyo ne dicek diye ve ben yeri geldi kayinvalidem kapiya geldi problemlerimiz oldugu icin kapiyi acmak istemedim hâlâ esim beni destekliyo böyle konularda ve sen bilirsin askim acmak istemiyosan acma kapiyi diyo onun tek önceligi benim bebekten sonra cok degistik daha bi mutlu olduk ben yasamis biri olarak söylüyorum inan bana böyle seyler icin sevdigin insani biraktigina degmez ha seni destekleyip yeri gekince ailesini bi kenara atabiliyosa.. tam tersi tamamen ayri bi mesele ..
Aradigimi bulmusken 3 sene daha beklemem anlamsiz olurdu ben mutluyum şükürler olsun bi de evladim var artik genc anne olmak kadar güzel bisey daha yok bence :)
yasim 22 ama dedigim gibi ben anneden bagimsiz büyüdüm belki size ters gelebilir ama gezme tozma barlar diskolar üniv. Hayati arkadas ortami bu yasima kadar yasamak istedigim her seyi yasadim ben hayata doydum artik yapmak isteyip de yapamadigim hic bisey yok hatta artik sıkılmıştım o hayattan diyebilirim. Ben pisman degilim. Simdi esime de diyorum yine eskiye dönsem yine karsima sen ciksaydin yine ayni seyi yapar yine seninle evlenirdim diyorum. Bundan sonra da Rabbim ne beni ne baskasini pisman etmez insallab