Hayırdır inşallah neden atıyorsunuz nişanı özel değilse?ahh ahh cicim ayları tabi güzel gelir.ben de nişanı atmaya karar evrdim kızlar.nişan aatarken bohça filan gönderiliyor mu nasıl oluyor
Sevgi yoksa bir şey diyemem ama maddi problemler yüzünden ilişkilerin bitmesine ben üzülüyorum. Yapmasınlar zorunda da değiller ki. Para pul bunlar elbet elde edilir ama sevgi zor. Ben de nişanlıyım düğünüme 2 buçuk aydan az kaldı. Düğünümüzü nişanlımla ikimiz yapıyoruz. Ailelerden destek yok. Ama bunu hiç sorun etmedim. Güler yüzlü olsunlar huzur olsun yeter. Nişanlınız size kötü davranır, annesinin babasının ağzına bakar hiçbir istediğinizi yapmaz o zaman size hak veririm. Bahsettiğim şeyler yoksa sırf size takı takmadılar diye ilişkinizi bitirmeyin sonra çok pişman olursunuz.biz 6,5 yıl flört ettik.7 aydır nişanlıyız.babası hariç annesi filan beni pek sevmiyor.nişanımda hiçbirşey takmadı bana evlerine davet ettiler takı alcaz dediler gittik almadılar evlerine ilk gidişimdi hiçbirşey yapmadı.kurban bayramında aramadı bile ailemi çünkü onlar küçük.evlerine gittiğimizde farklı şehirlerdeydik bir gece kaldık ve annesi anneme beni nişanlımla aynı oda da yatırmayı teklif etmiş.onlarında bir kızı vardı evlendirdiler ve oğlanla başbaşa bırakmadı kadın belkide nişanlım eve gittiğinde bırakmadı bilmiyorum.nişanda kendime akerden elbise aldırdım 250 tl idi sanırım bu ne çok pahalı demiş annesi biz burdan ucuz alır giderdik demiş filan.o yüzden bitiriyorum
Bak ben de senin gibiyim. 6buçuk yıl flört sonrası 7 aydır nişanlıyım. O ilişki için ne emekler vermişsindir eminim. Erkeklere ailesini kötülersen sana onları tabiki savunmaya geçer. Kim geçmez ki? Bir de şunu asla unutma kayınvaliden seni ne yaparsan yap kendi kızı gibi göremez. Tabiki ona daha farklı davranacaktır. O evladı ona harcama da yapar aynısını sana yapmak zorunda da değil. Bayramda senin aileni aramaması konusunda haklısın aramalıydı kendi düşünüp aramalıydı. Ama şöyle düşün hiç aramamasından iyidir değil mi kocası söylemiş olsa da aramış.sırf o değil sebep durumları var ama kadın bana kıyamıyor harcamaya. nişanlım da biraz ağzına bakıyor gibime geldi.annen böyle demiş dedim siz yanlış anlamışsınızdır demez öyle şey diyor.ben ve ailem maddiyata önem vermiyoruz zaten takı sayısıda vermedik ama kadın bunu kullanıyor.bizim düğünümüz için yatırım yapmıyor psikolojik sorunları olan bir kızı var kız evde oturuyor öyle habire gösteriş niyetine ona harcama yapıyor.kadın beni çok bunaltıyor.bakın kendi kızı sözlüyken sözlüsünün ailesine bayramda bir tepsi tatlı yaptı gönderdi.ama bana böyle değil kadın kurban bayramında kocasına kızıp başka yere gitmiş nişanlım evde tek bayram günü ve kadın kocasının demesiyle ailemi arıyor.yol yordam biliyor ama uygulamıyor
bütün ailesi böyle ama babası hariç.bayram olcak hastalık olacak nasıl dayanacağım.benim ailem emek veriyor birikim yapıyor ama onlar öyle değil.ben herşeyimi tam ve borçsuz yaparken onu borca sokup evlendirecekler ki bir şey istemedik sadece evimizin eşyasını alın o da sadece salon zaten.beni öz kızı gibi görmesin zaten istemem ama beni neden hemen oğlunun koynuna sokmaya çalışıyor ayıp değil mi kibarız iyi niyetli olmaya çalışıyoruz ama kadın bunu kullanıyorBak ben de senin gibiyim. 6buçuk yıl flört sonrası 7 aydır nişanlıyım. O ilişki için ne emekler vermişsindir eminim. Erkeklere ailesini kötülersen sana onları tabiki savunmaya geçer. Kim geçmez ki? Bir de şunu asla unutma kayınvaliden seni ne yaparsan yap kendi kızı gibi göremez. Tabiki ona daha farklı davranacaktır. O evladı ona harcama da yapar aynısını sana yapmak zorunda da değil. Bayramda senin aileni aramaması konusunda haklısın aramalıydı kendi düşünüp aramalıydı. Ama şöyle düşün hiç aramamasından iyidir değil mi kocası söylemiş olsa da aramış.
Bilemiyorum bakış açılarımız çok farklı seninle. Bana da kimse bir şeyler yapmıyor. Ama dert etmiyorum. Nişanlım bana kıymet veriyor, istediğim şeyleri önemsiyor. Ailesi de güler yüz göstermeye çalışıyor. evlilik hayatına 60 milyar borçla başlıyoruz. Diyorum ki Allah sağlık versin biz hallederiz, genciz. Nişanlım da ailesine düşkündür. Ama bana da kıymet verir. Ben buna bakıyorum. Para pul bunlar ikinci planda benim için. Bu yıllara kolay gelmemişsinizdir siz de eminim. Dile kolay 7 yıl. İyi düşünüp, ölçüp tartmanı tavsiye ederim. Aradığın aşkı sonraki taliplerinde bulamayabilirsin...
Sen de ailene yaptırma? Benim ailem sadece takı alacak bana. Ben aileme ne yatak odası aldırdım, ne çeyiz yaptırdım. Nişanlımın ailesi yardımcı olmuyor ki öyle bir beklentim yok. Ben de ailemi borca sokmak istemedim. Çalışıyorum çeyizimi kendim aldım. Diğer şeyleri ortak yaptığımız gibi yatak odasını da ortak yapıyoruz nişanlımla. İnsanlar emekli olana kadar neler çekiyor. Ben neden aileme borç bırakıp evleneyim ki. Ya da neden onlar sırf biz bir aile kuruyoruz diye onca borcun altına girsinler tam rahat edecekleri zamanda?bütün ailesi böyle ama babası hariç.bayram olcak hastalık olacak nasıl dayanacağım.benim ailem emek veriyor birikim yapıyor ama onlar öyle değil.ben herşeyimi tam ve borçsuz yaparken onu borca sokup evlendirecekler ki bir şey istemedik sadece evimizin eşyasını alın o da sadece salon zaten.beni öz kızı gibi görmesin zaten istemem ama beni neden hemen oğlunun koynuna sokmaya çalışıyor ayıp değil mi kibarız iyi niyetli olmaya çalışıyoruz ama kadın bunu kullanıyor
Kayınvaliden seni baştan beri istememiş anlaşılan. İşin farklı boyutlarını şimdi söylüyorsun. Nişanlında da suç var. Annesinin söylediklerini neden gelip sana anlatıyor ki? İşte tehlike arz eden şeyler bunlar.hemen nişanı atardım aslında ama dediğin gibi çok emek verdim çok yonttum nişanlımı ve şimdi başka bir kıza bırakamam.bakın bir de bu var.ailesi ilk baştan beri biliyordu ilişkimizi ama kadın beni bildiği halde başka kızlar öneriyordu oğluna.mahallelerinde bir öğretmen kız vardı.kız da benim nişanlımdan hoşlanıyordu kadında habire kızı eve çağırıyordu nişanlıma da bak kız sana yanık hem alt mahallede hemen yakın oluruz diyordu ama bir öğrendik kız hem benim nişanlıma yazıyormuş hem de başka biriyle flört ediyormuş.allah büyük beni kullanıp attıracaktı oğluna ama karşısına çıkan kız öyle oldu.o yüzden allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun ama artık çabalamayacağım kariyerime bakacağım
E tamam o zaman benim ailem eksiksiz yapıyor diyemezsin. Senin de ailen yapmıyor sen yapıyorsun. Yanlıştan kastım beni koynuna sokmaya çalıştı dedin ya onu diyorum.nasıl yani nerede yanlış.ailem zaten benim maaşımdan biriktiriyor yani yine ben almış olacağım.ama kadın birikim için nişanlıma hiç yol göstermiyor ödesin dursunlar borç banane diyor
Hata tabiki annesine karşı dolduruyor seni. Halbuki ortamı idare edebilir. Laf taşıyor resmen. Sizin huzurunuzu nişanlın kendi elleriyle bozuyor resmen. Neden aynı odada yatsınlar dedi acaba? Yer mi yoktu başka? Ben kayınvalideni korumak için yazmıyorum sadece olanları anlamaya çalışıp sana yardımcı olmaya çalışıyorum. 7 yıl deyince içim cız etti, bugünlere kolay gelinmiyor o yüzden.nişanlımın bunları anlatması hata mı bana gerçekten?
ama aynı oda da yatsınlar diyor anneme
Kadın cahil anladığım kadarıyla. Yapma sen de imam nikahı falan. Onun seviyesine inmeye hiç gerek yok. Nişanlın da bir garip madem almışsın bir hediye parası söylenir mi hiç? Pahalıysa pahalı bunu gelip sana neden söylüyor? Ailesini geç de nişanlının tavırlarını düşün sen. Aile de önemli tabiki ama ömür geçireceğin adam daha önemli.yok hayır yer vardı ama kadın biraz cinselliğe düşkün anladığım kadarıyla.saçma sapan gülerek imam nikahı yapalım diyip annemi dürtüyor. mesela nişanlım bana hediye aldı 300 küsür liraydı iş arkadaşları bu çok fazla ne aldın ki filan demiş onları bana söyledi hep.
Cahil biri belli, onu kafana takmamalısın bence. Nişanlının davranışlarını irdelemeni öneririm. Bir ömür geçirebilecek misin bu önemli.evet kadın cahil bu bariz ortada ve parasına da düşkün.annemi alıp güne gitmiş.gün nişanlımın yani para ona gelecek.ordaki kadınlarda şaka yapmışlar anneme artık damadın annesi sensin gün parasını sen al diye.kayınvalide eltisine kaş göz yapıyor hemen elti kadının elinden parayı alıyor kimse karışmasın onun parası bana emanet diye.bu ikisi çok tuhaf
nişanlımı seviyorum ama öyle bir ortamdan çıkmış sonuçta nasıl uyum sağlayacağız birbirimize bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?