Ya kızlar nişanlımla yaklaşık 6 ay boyunca çıktık. Sevgili modunda yani. 6 ay sonra nişanlandık. Daha nişanlanalı 1 ay oldu, 2 haftaya da düğünümüz var ve ailesi hiç de gelin gidilecek insanlar değil. Kendisi de bunun farkında olmasına rağmen gerek ailesinin yüzünden olsun gerek başka sebeblerden daha şimdiden birbirimizi yemeye başladık. ben aradaki saygıyı öldürmemek için elimden geldiğince alttan almaya çalışıyorum onu da anlamaya çalışıyorum ama bi yerden sonra olmuyo tabi. Aranızda nişanlılık dönemini çoktan atlatmış mutlu bi evlilik süren bi sürü insan vardır eminim. Nolur birileri bana karşıdakiyle daha iyi anlaşmanın yolunu söylesin ya çok bunaldım artık
Nasıl içimi rahatlattın anlatamam. söylediklerinden anladım ki aile için sevdiğin bırakılmaz. ya nasıl biliyo musun. Biz nişanlandığımızdan beri annesi beni bir gün arayıp sormadı mesela nasılsın diye. Daha aramız şimdiden bozulmasın diye ben onların evine giderim. arkamdan konuşacak laf arıyorlar benim. geçenlerde nişanlımın ablasına 5 dk uğraması gerekti. birlikte gitti senin inmene gerek yok dedi ben de belki özel bişey konuşacak diye tamam dedim inmedim arabadan. Gidip gelmesi 5 dk sürdü zaten. O kardeşi diğer kardeşine söylemiş diğer kardeşi de gelip benim anneme söylemiş mesela kızın kapıya kadar gitmiş arabadan inmemiş diye. Böyleler yani.Bence de 6 ay çok kısa bi zaman, ama annemle babam da 45 gün içinde tanışıp evlenmişler. Mutluydular da...ben evliyim,nişanlılık döneminde ailesel çok sıkıntımız oldu. hatta ayrıldık bile. sonra barıştık ama nasıl? o ailesini aldı konuştu ben ailemi aldım konuştum. bizim sıkıntımız ben çok iç içe olmayı sevmiyorum o ailesine çok bağlı. hep danışırdı.şimdi ailesi de bize çok şükür saygı duyar,eşimde aradaki mesafeyi korur.iş biraz da siz de bitiyor. ailesi gelin olunacak aile değil demişsin. ne yönde? sana karışırlar mı?kötü huyları mı var? bizim aileler birbirini aramaz ayda yılda bir toplandıklarında görüşürler. aileler de evleniyor da kimse kimseye bağlı değil yani. siz mutluysanız herkes saygı duymak zorunda. eşinin ailesi senin ailenle aynı evde yaşamayacak. doğumda ölümde düğünde ya da gerekli durumlarda bi araya gelecekler o kadar da sabretsinler canım.
Nasıl içimi rahatlattın anlatamam. söylediklerinden anladım ki aile için sevdiğin bırakılmaz. ya nasıl biliyo musun. Biz nişanlandığımızdan beri annesi beni bir gün arayıp sormadı mesela nasılsın diye. Daha aramız şimdiden bozulmasın diye ben onların evine giderim. arkamdan konuşacak laf arıyorlar benim. geçenlerde nişanlımın ablasına 5 dk uğraması gerekti. birlikte gitti senin inmene gerek yok dedi ben de belki özel bişey konuşacak diye tamam dedim inmedim arabadan. Gidip gelmesi 5 dk sürdü zaten. O kardeşi diğer kardeşine söylemiş diğer kardeşi de gelip benim anneme söylemiş mesela kızın kapıya kadar gitmiş arabadan inmemiş diye. Böyleler yani.
Evet senin de dedigin gibi insan evlenecegi kisiyi gercekten biliyor. Ben onun hayatim boyunca karsilabilecegim en mükemmel insan olduguna inaniyorum 8 ay oldu düğünümüze 13 gün var hala benimle konusurken kelimeleri seçerek konuşuyor. Daha önce de söylediğim gibi belki çoğu okumuş insandan daha çok şey biliyor. Madem böyle düşünüyorsun kararlısın mutlusun niye yazdın buraya demeyin bana bunaldım artık çevremdeki kınayan insanlardan biraz olsun belki benim gibi bi kaç kişiyle konuşurum da içim rahatlar diye yazdım buraya anlayın beni :)bnce 6 ay kısa bi süre değil. ben eşimle evlenmeye gördüğüm an karar verdim o da birinci haftanın sonunda evlilik teklifi etti. insanın içi biliyor bnce evleneceği insanla karsılasınca. benim takıldığım konular eğitim muhakkak karsınıza sorun olarak çıkacaktır. ilkokul mezunu diye küçümsemam asla kendini yetiştirmekle ilgili biçok sey. okullarda matematik türlceden ziyade hayatı öğreniyoruz. bu dısarda öğrenilen hayattan cok farklı. bnce 22 yas evlenmek için erken hem de cok. 25 yasına gelmelisin geleceğin için sağlıklı kararlar verebilmen için. hepimiz gectik o yaşlardan tavsiyelere kulak vermeni öneririrm. ama senin hayatın evlenmek istiyosan ailende müsade etmiş kimseye laf düşmez.mutluluklar
ben de 24 yaşındayım, 5 senedir beraberiz. 3 aydır nişanlıyız. düğün 2016 veya 17 . oturmuş bi ilişkinin üzerine evlenmek, aman yeter hadi evlenelim dedirtmiyor bana. 6 ay ne ki6 ay insanlarin birbirini tanimasi icin cok kisa bir sure. Ben 25 yasindayim 6 bucuk yildir birlikteyiz nisanlimla 1 ay oldu nisanlanali hala bile evlilik urkutucu geliyor bana. Acele etmissiniz bence.
Evet gerçekten de öyle oldu evlendik 4 ay oldu inanir misiniz biz evlendikten sonra ailesinin bana olan tavirlari o kadar degisti ki kayinvalidemi annemden daha cok seviyorum diyebilirim ve hâlâ benim bu konuyu actigim zamanlardaki gibi seviyoruz birbirimizi insan kendi arasinda anlastiktan sonra her sey bos emin olun ben bunu bilir bunu söylerim ...Allahım ya Rabbim milletin yorumlara bak
Sen ondan eminsen gerisi boş, aileler kıyıda kalır, iki gün sonra evi köyü ayrı olacak herkesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?