- 1 Mart 2017
- 116
- 27
- 13
- Konu Sahibi Sessizzz09876
-
2 senedir nişanlıyım ve 2 senede hiçbirşey yapılmamış olması daha çok sinirlerimi geriyorMaddi yeterlilik varsa 4 ay içinde olabilecek şeyler .Şimdiden gelinlik ,salon işlerine bakarsanız daha uygun ve zamanında teslimi olur gelinliğin.Kesinlik yoksa uzatırsınız düğün tarihini yapacak birşey yok maddiyat yoksa.
2 senedir nişanlıyım ve yapılan hiçbirşey yokAman çok takma bu sene olmazsa seneye olur kendini ne üzüyorsun
Destek Yok da muhalefet çok canım bizde nişanlım çalıştı okadar biriktirdi aldılar yapacaz dediler boş çıktı nişanlım destek istemiyor onlardan ama çok kısa zaman nasıl yapacak bilmiyorumBizim de bütün hazırlıklar tamam ama daha ortada nisanlilik yok ben bekletiyorum sikinti yasamayim diye, hersey hazir olsun direk nisanlandiktan sonra beklemeden evlilik düşünüyorum. Mobilyayi takma kafana bir hafta surmedi biz bütün evi döşedik nerdeyse bizimkinin de aileden destegi yok.k
Kaç oldu konuşuyoruz yok anlamıyorlar tamam diyorlar sonuç gene aynı arkadaş yani net konuşsunlar evet yapacz yapmcz bnde ona göre hareket edeyim dimiAilen konuşsun çağırın aileyi netleştirin.
O zaman emrivaki yapacaksınız şu gün salon bakmaya çıkıyoruz kendinizi ayarlayın gibi meselaKaç oldu konuşuyoruz yok anlamıyorlar tamam diyorlar sonuç gene aynı arkadaş yani net konuşsunlar evet yapacz yapmcz bnde ona göre hareket edeyim dimi
Kesin sert bir konuşma zamanı geldi galibaO zaman emrivaki yapacaksınız şu gün salon bakmaya çıkıyoruz kendinizi ayarlayın gibi mesela
Tabi ki canım 2, 3 sene nişanlılık nedir yahu zaruri bi durum olmadıkça. Bunlar nişan yapılırken evleneceğinizi bilmiyor muydu acabaKesin sert bir konuşma zamanı geldi galibaiyilikle olmayacak bu iş
Benimde kızdığım bu 2 sene akıllarına hiç gelmemiş tek igne alıp kenara koymamışlar e işte 1 sene daha uzatalar keyfi !Tabi ki canım 2, 3 sene nişanlılık nedir yahu zaruri bi durum olmadıkça. Bunlar nişan yapılırken evleneceğinizi bilmiyor muydu acaba
AAAyni durum düğününü yapariz vaadiyle ev aaldirmislar oturuyorlar simdi hic katkilari yok. Ama erkek arkadasim aldi bu hafta herşeyimizi. ALLAH yardimcimiz olsunDestek Yok da muhalefet çok canım bizde nişanlım çalıştı okadar biriktirdi aldılar yapacaz dediler boş çıktı nişanlım destek istemiyor onlardan ama çok kısa zaman nasıl yapacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?