- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
benim de 93 gün kaldı
benim de 93 gün kaldı:)aslında çok heyecanlı bir yapım yoktur ama yaklaştı ya düşününce bir heyecan basıyor beni:)bi içim kıpır kıpır oluyo..tarifi imkansız bişey bu...hem korku hem sevinç hem üzüntü hem hüzün hepsini bir arada yaşıyorum:/ hala soruyorum kendime acaba doğru mu yapıyorum diye...her halde her gelin olucak kızın yaşadığı şeylerdir bunlar...
ugurbocugu sevindim yaa
azalıyor gunler saymıyorum guya ama aklıma geldikçe of of çabuk geçsin diyorum 20 e inse bole ohhh dicemm.
sen nereye nerden gelin gidiyorsun
hayirli olsun cnm :) ee neler hiss ediosun
hadi bakalim hayirlisi olsun ins. :) umarim bütün telaslarin istedigin gibi sonuclanir
125 oldu kızlar günler git gide azalıo
canım bende nişanlıyım 6 ayım kaldı :):)
buraya ilk yazdımda 136 idi ve bugün itibariyle 119 günüm kaldı gitgide heycan basıyo:)41 günüm kaldi kizlar konuyu actigimda 60 lardaydim
sizinde az kalmis valla..heycan varmi kizlar neler hiss ediyorsunuz hazirliklar ne durumda telas varmi anlatin bakim :))
heycan olmazmı hiç naptın sen:)
hazırlıklar kısmında su an ev bakma bulma ve kiralama var artık o aşamaya geçtik:)çeyiz çok şükürki tamam yani arada bi kaç parça gözüme takılırsa bişeler alıorum oda zevkine yani:)
balayımızı aldık önceden rezervasyonla, mobilyalarımızı aldık ,beyaz eşyamızı aldık,düğün salonu tamam
yapılcaklar listesinde su an halılar,perdeler,gelinlik,damatlık,kına gecesi alışverişi,bide köşe koltuk takımı var onun haricinde herşeyi hallettik allhın izniyle zor günler geçirdik ama oldu:)
Customize Countdown Timer to Any Date arkadaşlar bu sitede geri sayım çok güzel tarihleri doldurun sonra sık kullanıma kaydedin benim şuan 244 günüm var bu ay hafta saat saniye olarak gösteriyo çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?