• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

ayy senin kide baya tamam yani..benimde bi balayi hali perde kaldi bide tv..su balayi icin ölüyorum bi hall olsa son dk bisey cikarda gidemem diye korkuyorum :1: bide insan artik zaman geldi dügünün olacak ya insan inanamiyor demi :) okadar süre bekliosun az kaldigini görüncede sanki gercek degil gibi geliyor insana :)) nasil bi gelinlik düsünüyorsun cnm :)

ben oturcamız eve taşınıyorum 15 gün sonra 3 ay sonrada nişanlım gelcek yanıma allah izin verirse:) gelinlimi dantel detaylı düşünüorum ama daha deemeden bilemiorum nasıl bişe olur açıkçası:)sorunlu bi fiziğim var çünkü:)

anladim canim :) sen simdi tek basina mi kalacaksin nisanlin gelene kadar :) nisanlin nerde ki ay ne merakliyim :9:

efet tatlım tek kalcam ben su an tekirdağdayım silivride oturcaz kısmetse benim tayinim onunkinden önce çıktı oda ist. gerçi il içi tayin yapcak ama düğüne zaten 3.5 ay var o gelene kadar ben yaşıcamız evde tek başıma oturcam oda düğünden sonra yanıma gelcek:) zaten tayinim çıksın die nikah yapmıştık ekim ayında resmi olarak evliyim yani:)

ay kızlar siz düğün gününü saymıyonuz ben düğün ayını saymıyorum iyimi?
he bide içinde bulunduğumuz ayı saymıyorum
biraz abarttımmı acaba:9:

Son düzenleme:
sende haklısın
ama ben 5 yıldır çıkıyorum
göbeğim benimde çatladı
sabredicez artık yapcak bişe yok

puff :S evet sabir sabir yaa sabirrr

116 günüm kaldı, ama bugünü saymıyorum : )

az kalmis az :D

efet tatlım tek kalcam ben su an tekirdağdayım silivride oturcaz kısmetse benim tayinim onunkinden önce çıktı oda ist. gerçi il içi tayin yapcak ama düğüne zaten 3.5 ay var o gelene kadar ben yaşıcamız evde tek başıma oturcam oda düğünden sonra yanıma gelcek:) zaten tayinim çıksın die nikah yapmıştık ekim ayında resmi olarak evliyim yani:)

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf :21:

ben düğün gününüde saymıorum yani o günün sayılcak bi tarafı yok zaten:) hiç diilse bi gün daha geçmiş oluyo kendimi daha iyi hissediorum:)

ay kızlar siz düğün gününü saymıyonuz ben düğün ayını saymıyorum iyimi?
he bide içinde bulunduğumuz ayı saymıyorum
biraz abarttımmı acaba:9:

ay bende son haftayi saymim bari ev yerlestiricem felan :16:

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf :21:[/

ben de öyleyim 8. ayda nikah yaptım gerçekten bi tuhaf oluyo :)

aa evet canim bu siteyle ilgili bi konu acilmisdi sanirim forumda daha önce cok hos bi bulus ama :)[/QUOTE]

Büyük Kolaylık :)

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf :21:[/

Arkadaşlar benimde 3 Ay Önce Nikah Olucak Tanışma Yıldönümümüz Olduğu İçin Böle Bi Karar Verdik İki Şafağım Var Biri 240 Diğeri 152 :)

son 87 gün :16:
bu arada bizim resmi nikahımız kıyıldı,17 şubatta: )yani aslında 18 günlük evliyim :27:

aynen öle evliyim desen olmuyo diilim desen olmuyo ara bi formda kalmakda çok sıkıcı bunaldım iş yerindekiler kimlimi görüo aaaaaa evlisin diolar bide açıklama yapıorum falan zor iş:)

Back