Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

anladim canim :) sen simdi tek basina mi kalacaksin nisanlin gelene kadar :) nisanlin nerde ki ay ne merakliyim

efet tatlım tek kalcam ben su an tekirdağdayım silivride oturcaz kısmetse benim tayinim onunkinden önce çıktı oda ist. gerçi il içi tayin yapcak ama düğüne zaten 3.5 ay var o gelene kadar ben yaşıcamız evde tek başıma oturcam oda düğünden sonra yanıma gelcek:) zaten tayinim çıksın die nikah yapmıştık ekim ayında resmi olarak evliyim yani:)

ay kızlar siz düğün gününü saymıyonuz ben düğün ayını saymıyorum iyimi?
he bide içinde bulunduğumuz ayı saymıyorum
biraz abarttımmı acaba

Son düzenleme:
sende haklısın
ama ben 5 yıldır çıkıyorum
göbeğim benimde çatladı
sabredicez artık yapcak bişe yok

puff :S evet sabir sabir yaa sabirrr

116 günüm kaldı, ama bugünü saymıyorum : )

az kalmis az

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf

ben düğün gününüde saymıorum yani o günün sayılcak bi tarafı yok zaten:) hiç diilse bi gün daha geçmiş oluyo kendimi daha iyi hissediorum:)

ay kızlar siz düğün gününü saymıyonuz ben düğün ayını saymıyorum iyimi?
he bide içinde bulunduğumuz ayı saymıyorum
biraz abarttımmı acaba

ay bende son haftayi saymim bari ev yerlestiricem felan

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf [/

ben de öyleyim 8. ayda nikah yaptım gerçekten bi tuhaf oluyo :)

aa evet canim bu siteyle ilgili bi konu acilmisdi sanirim forumda daha önce cok hos bi bulus ama :)[/QUOTE]

Büyük Kolaylık :)

anladim cani..iyi cesaret ben kesinlikle oturamam tek basima valla :) bende 11. ayda nikah yaptim evli bi bayanim ama evli olupta evli olmamakta bi tuhaf [/

Arkadaşlar benimde 3 Ay Önce Nikah Olucak Tanışma Yıldönümümüz Olduğu İçin Böle Bi Karar Verdik İki Şafağım Var Biri 240 Diğeri 152 :)

son 87 gün
bu arada bizim resmi nikahımız kıyıldı,17 şubatta: )yani aslında 18 günlük evliyim

aynen öle evliyim desen olmuyo diilim desen olmuyo ara bi formda kalmakda çok sıkıcı bunaldım iş yerindekiler kimlimi görüo aaaaaa evlisin diolar bide açıklama yapıorum falan zor iş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…