Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

Hmm hayirlisi cnm :)

Ben avusturyadayim..Gelinligimi felan hep burdan aldim..

Nisanlimda avusturyada zaten köylüm ama severek evleniyoruz :))

Sen nerdesinn canim

benim de kısmetse ağustos sonu çok var şimdilik,heyecan pek yok aslında ama telaşvar bir şey beğeniyorum sonra daha gzelini görüp vazgeçiyorum bu 2ay her yeri gezmek istiyorum sonrasında toplu karar vereceğim inşallah,evimizi tuttuk ama tadilat falan çok var bakalım hayırlısı her şeyi hallederiz inşallah hepimize kolay gelsin

düğünüm 7 ayın 15 inde canım daha var..:) ev bulcam eşya bulcamm glinlik seccemm ccook işim var cook bide şu a1 sınavını geçmem lazımmm..malesf

hiic cook is var deme valla bende daha iki ay oldu hazirliklara basliyali ve son sürat gidiyo :)
cok cabuk oluyo inan bana

sinav calismalari nasil gidiyo peki?

Aynen..:) canim sen bencede daha var deme ben 2 sene öne senin gibi diyordum bi bakti nisanlandim simdide bi baktim 2 ayim kalmis :)
bide sen Almanyaya gidiyorsun eminim senin icin daha farkli bi heycandir :)

Pammy aynen bende senin gibiyim 2 ay oldu ve bu 2 ay nasil gecti anlamadim zaten 3.ay basladimmi tamam temizlikti suydu buydu üüüfff

Ins. canim ama bence okadarda cok kafani karistirma ben mesela kücük bi magzaya girdim hemen begendim aldim öle farkli yerlere cok gitmedim kafami cok karistirmak istemedim :)

Hayirlisi ins :)

Hmm hayirlisi cnm :)

Ben avusturyadayim..Gelinligimi felan hep burdan aldim..

Nisanlimda avusturyada zaten köylüm ama severek evleniyoruz :))

Sen nerdesinn canim

hayirli olsun canm :) ins ömür boyu mutlu olursunuz
ben almanyada yasiyorum nisanlimda burdan :)

hayirli olsun cnm :) inan bendede heyecan fazla yoktu
arkadaslarima anlatinca onlar diyodu heyecandan ölüyorsundur diye bende yoo deyince sasiriyorlardi
hatta bicogu benden daha cok heyecanli
ama o telaslarda geciyo hic merak etme hem hersey yetismesede ev yasanir hala gelsin samanlik seyranlik misali olur

gelinlik konusunda herkes kendi tarzina göre alir sonucta ama bende senin gibi yapardim
önce gidip hepsine bakip öyle karar vericem sonucta aldiktan sonra daha güzelini görüpte üzülmeyi istemem :)

hmm :) Konyalilari tanirim cok oraya gitmistimde bi iki defa :)

Ben dogma büyüme ankaraliyim yani göcmeniz ankaraya yüz yillar önce :) aslen doguluyum

15 temmuz düğünüm nasipse:)Bir yandan kpss telaşı, diğer yandan düğün hazırlıkları...Duanızı eksik etmeyin:)

kızlar bu konuyu görünce hemen dLDIM İÇERİ BENİM ŞU ANDA kafama taktıgım bişe benim düğünüm 25 haziranda ve tam 135 günüm kaldı allah izin verirse:) ve ben geri sayıma 213 gün kala başladım hala inanmıorum o kadar gün nasıl geçti die bide şimdi kış ya of hiç geçmiyo sanki zman durdu gibi bişe allhtan çalışıyorumda bi şekilde insan içine çıkıorum ya evde dursaydım patlardım heralde sıkıntıdan :)güzel bi topikcik olmuş beğendim:)

çok heyecanlıyım, çok telaşlıyım ama çoook mutluyum doğru kişiyi bulunca en çok hissettiğin şey mutluluk oluyor :)

evet seni anliyorum o an o dügün böle dans ederken felan kina gecesi uyuyamaz insan kesin ayy artik günlerimizi geri sayarken tek tek yazariz kizlarrr sira bende diye hehe

son 54 İNŞAALLAAH:d

aa süper benimkinden 1 hafta önce :) hayirlisi ins.

sen baya erken baslamissin geri sayima bende bikere saydigimda 200 den fazlaydi sonra moralim bozuldu saymadim hehe nerdeyse bi sene :))
inanirmisin bende inanamiyorum insan bazi seyleri yasiyo o insan hayatina girdigi andan itibaren ve sürekli bu günü hayal ediyorsun birden gelincede insan inanamiyor gercekten :)

ne güzel sen calisiyosun..benim okul bittikten sonra is bulamadim aylardir evdeyim benim icin hic vakit gecmedi.. bide nisanlim calisiyor oraya buraya gidiyor bende hep evde olunca bazen kiskanclik krizine giriyorum:) bide insan bunaliyor artik zamanla :S

tsk ederim cnmm :)

bu arada son 60 günüm arkadaslar bugün tam 2 ay sonra kinam olacak RABBIM izin verirse insss

Son düzenleme:
hepiniz teker teker hosgeldiniz :))
ins dügünlerimiz istedigimiz gibi olur ve fazla büyük sorun yasamadan atlatiriz
ayy ne güzel ya sevdigimiz insanla bi ömür gecirebilecegiz hihi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…