- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
yok cnm herseyim hazir diil de cogu gitti azi kaldi denebilir :)
gelecek hafta üc haftaligina türkiyeye gidicem ins. gelinlikle kinaligimi ordan istiyorum
dönüncede artik son esyalari alip evlilik hayatina adim aticaz :))
anlat sen nerdensin nereye gelin gidiyosun?
düğünüm 7 ayın 15 inde canım daha var..:) ev bulcam eşya bulcamm glinlik seccemm ccook işim var cook bide şu a1 sınavını geçmem lazımmm..malesf
hiic cook is var deme valla bende daha iki ay oldu hazirliklara basliyali ve son sürat gidiyo :)
cok cabuk oluyo inan bana
sinav calismalari nasil gidiyo peki?
benim de kısmetse ağustos sonu çok var şimdilik,heyecan pek yok aslında ama telaşvar bir şey beğeniyorum sonra daha gzelini görüp vazgeçiyorum bu 2ay her yeri gezmek istiyorum sonrasında toplu karar vereceğim inşallah,evimizi tuttuk ama tadilat falan çok var bakalım hayırlısı her şeyi hallederiz inşallah hepimize kolay gelsin
Hmm hayirlisi cnm :)
Ben avusturyadayim..Gelinligimi felan hep burdan aldim..
Nisanlimda avusturyada zaten köylüm ama severek evleniyoruz :))
Sen nerdesinn canim
benim de kısmetse ağustos sonu çok var şimdilik,heyecan pek yok aslında ama telaşvar bir şey beğeniyorum sonra daha gzelini görüp vazgeçiyorum bu 2ay her yeri gezmek istiyorum sonrasında toplu karar vereceğim inşallah,evimizi tuttuk ama tadilat falan çok var bakalım hayırlısı her şeyi hallederiz inşallah hepimize kolay gelsin
:) Nerelisin sen canim nereye gelin gidiyorsun
hmm :) Konyalilari tanirim cok oraya gitmistimde bi iki defa :)
Ben dogma büyüme ankaraliyim yani göcmeniz ankaraya yüz yillar önce :) aslen doguluyum
siz derken nisanlinida sormustum ama dogru ya siz ayni yerdendiniz :))
son 102 gün :) 19 mayısta düğünüm :)
15 temmuz düğünüm nasipse:)Bir yandan kpss telaşı, diğer yandan düğün hazırlıkları...Duanızı eksik etmeyin:)
hayirli olsun cnm :) ee neler hiss ediosun
çok heyecanlıyım, çok telaşlıyım ama çoook mutluyum doğru kişiyi bulunca en çok hissettiğin şey mutluluk oluyor :)
son 54 İNŞAALLAAH:d
kızlar bu konuyu görünce hemen dLDIM İÇERİ BENİM ŞU ANDA kafama taktıgım bişe benim düğünüm 25 haziranda ve tam 135 günüm kaldı allah izin verirse:) ve ben geri sayıma 213 gün kala başladım hala inanmıorum o kadar gün nasıl geçti die bide şimdi kış ya of hiç geçmiyo sanki zman durdu gibi bişe allhtan çalışıyorumda bi şekilde insan içine çıkıorum ya evde dursaydım patlardım heralde sıkıntıdan :)güzel bi topikcik olmuş beğendim:)
SON 100 GÜN
19 mayısta evleniyorum bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?