- Konu Sahibi UquRboCuqu
-
MRb kızlar konuyu görünce yazmak istedım bende almanyaya evlenıcem eşim orda ev düzcek fakat kendm görmeden içim rahat dgl bana önere bilceginiz magzalar varmı acaba...:)
hsg cnm :) hayirli olsuun
canim türkiyeden geliyorsan sana garantileyebilirim ki alman tasarimindan hoslanmayacaksin
cok sade cok bos hatta bence orta yasa hitap eden seyler var genellikle
burda türk mobilyacilarida var ben koltuklarimi ve yatak odami ordan siparis ettim
nisanlinin durumunu bilemem ama türklerin mobilyalari almanlara göre daha pahali belki o konuda sIkInti cekebilirsiniz
ondan haric tavsiye edebilecegim ikea, kröger, hardeck (bide onun kücügü hardi) ilk aklima gelenler :)
bu arada cnm ne zaman evleniyorsunuz?
almanyada nerde oturacaksiniz?
Cook saol canımm evet turkıyeden gelıyorum ve bende bi kaç siteden bakdım hıc beyenmedım oysakı böyle hayal etmemışdım:) ben hamda oturcam canım nasipse Sen nerdesın peki? ordan birilerin bana yardım etmesıne coook ihytacım var...
ayy elimden gelse gidip ben dösicem evini ya :)
cnm ben essenda yasiyorum henüz ama düsseldorf taraflarina gidicem gelin olarak
bu arada ben yinede sana türklerin adinida veriim internetten bakarsin
medipax (gelsenkirchen da)
royal (essen da)
hamm taraflarinda ne var bilmiyorum ama bi bakiim
Yakınmısınkı sen şimdi bana:)
saol canımmm bakıyorum netden bende yınede işi sansa bırakmamak lazım:) onun zevkıne kalırsa ev plysthn salonu olur:)
düğünüm 7 ayın 15 inde canım daha var..:) ev bulcam eşya bulcamm glinlik seccemm ccook işim var cook bide şu a1 sınavını geçmem lazımmm..malesf
EVet zaman akıp gidioo vlla nasıl olck bilmıorum :) sınava kendım evde çalışmayı denıyorum olmuyo martda kursa Başlıycm bakalım inş kazanırım zaten 60 alsam yetıyormuş aslı orda sınava gırcekmısım birini sevdık ülkeyı terk edıyoruz önümüze sürmedıklerı şart kalmadı ah ah :) ask adama neler yaptırıyor.
hahahhahadeli ya
sen daha duur daha neler neler cikacak burda karsina
canim her konuda eger yardimci olabilirsem haber et olur mu
Saol canım yazarımm zaten şu formda almanyada yaşanlar memnunm die sordum bin ah işitdim vlla korktum gelmekden bide böyle sorun morun cıkınca adamı boşasammı dedım:):)
Tümm olmumsuzlukları unutuyorum sevdigm adamı evimi dogmamış cocogumun hatrına ülkemı terk edıyorummm:) saol canı ıyı sabahlar grşmek üzere..:) artık uyuyım ben ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?