Nisanlilar Hepberaber Geri Sayima Buyrun :)

Aminnnnnnnnn canımmm aminnnnn darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başınaa ..

Şaka gibi nisan ayıda hemencik geçti sanki şafağımız atarsa 58

Bu arada kınamada 48 gün kaldı

54 mü ben yanılmıyorum demi tatlım ??? beni çimdikleeeeeeee asss kalmışşşşşşşşşşşşşşş.bencede nisan çabuk geçti ama belki telaşeden olabilir tatlımmm

Aminnnnnnnnn canımmm aminnnnn darısı tüm sevenlerin isteyenlerin başınaa ..

Şaka gibi nisan ayıda hemencik geçti sanki şafağımız atarsa 58

Bu arada kınamada 48 gün kaldı

canım şaka maka 54 güncük kalmış :)) ayyy hala inanamıyorum bence telaşeden nisan nasıl bitti anlamadık mı ki biz ?

54 mü ben yanılmıyorum demi tatlım ??? beni çimdikleeeeeeee asss kalmışşşşşşşşşşşşşşş.bencede nisan çabuk geçti ama belki telaşeden olabilir tatlımmm

canım şaka maka 54 güncük kalmış :)) ayyy hala inanamıyorum bence telaşeden nisan nasıl bitti anlamadık mı ki biz ?

Evet 54 güncük kaldı yanılmıyosun tatlım heyecan dorukta aynen nisan gelmişte gitmiş bile bende hiç anlamadım

Off stress ve heyecan tavan yapmak üzere iştahım flan kesildi

son 53 gün kızlar heycanım artıyo içimden başka bi selin daha çıkıyo sanki:)

son 4 günnnnnn
heyecan heyecan heyecannnnn allahım çok güzl bir duyguu ve dün gelinliğimi teslim aldımmmmmm

harika bi duygu olmalı
benimde son 29 günüm kaldı: )))
(u arada ben son 3 günü saymıyorum.çünkü biri ayrak kaldırma olacak ve o gün başlayacak eğlence,2.gün kına,3 gün düğün: )

Son 10 günüm. Her şey tamam ama ben niye bu kadar stresliyim bilmiyorum... Yüzümde kocaman bir sivilce çıktı

soooooonnnnnnn 57 gün çok az kaldı heyecan her gecen gun artıyo daha gelinlik-nişanlık-bindallı alınacak bu beni daha çok heyecanlandırıyoooo :))) ayyyy evleniyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…