• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nisanlik olarak düsündügüm modeller

Irem87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
50
0
86
37
Kırklareli
benim nisanim büyük olucak, bir dügün gibi, baska sehire gelin gidecegim icin, haliyle dügün de o sehirde olucak. benim düsündügüm nisanlik modelleri bunlar aynen bu renklerde istiyorum. umarim begenirsiniz, yorumlarinizi bekliyorum.

sadece sonuncusunu krem rengi düsünüyorum

Eklentiler

• $4375e1e3fde942949c15744371125a20.jpg
    $4375e1e3fde942949c15744371125a20.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 105
  • $1c74c03bd818422d8912ccb802c5cbf5.jpg
    $1c74c03bd818422d8912ccb802c5cbf5.jpg
    23,5 KB · Görüntüleme: 92
  • $8.jpg
    $8.jpg
    42,9 KB · Görüntüleme: 624
  • $2009-2010-gelinlik-modelleri44.jpg
    $2009-2010-gelinlik-modelleri44.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 121
  • $brautmode.jpg
    $brautmode.jpg
    70,6 KB · Görüntüleme: 138
bu renklerde nisanlık olmaz ya gelinlik bunlar renkli birseyler sec bence tuhaf olur nisanda gelinlik giymek

bence de arkadaşın gösterdiği model en hoş olanı ama bu renk nişanlık olmaz diye düşünüyorum ben de..

bunlar gelinlik nisanda gelinlik dügündede gelinlik giyceksin sacma olur bu modellerin baska renklerine bak bence ama eger nisanda gelinlik giycem dersende sen bilirsin cnm:)

bunlar gelinlik zaten abartı olur bence nişan için daha zarif olan bişiler seç gelinlik içinde bu 1 numara
attachment.php

bnce çok daha şık abiye elbise modelleri va illa kabarık şaşalı olmasındansa sade ve gözalıcı bi renkte çok harika bi elbise tercih edebilirsn.. rengide kesinlikle beyaz yada siyah olmamalı çünkü zaten gelinliğin beyaz olcak.. siyahda olmasın çünkü bi kere nişanlanıcaksn onda da siyah olması güzel olmaz cesur renkler kullanmalısın mesela fuşya yada petrol mavisi yada saks mavisi gbi...

Modellerin hepsi çok hoş ama beyaz olmasın bence de. Düğününde giyeceksin nasıl olsa gelinliğini, nişanlık olarak sevdiğin başka bir rengi tercih edebilirsin.
Hem zaten bir daha böyle renkli gösterişli abiye kıyafet ne zaman giyme fırsatı bulacaksın?
Bir de oynama fln çok olacaksa, straplezle zor oluyor. eğer straplez bir model beğenirsen de, ona çıkarılıp takılabilen askılar eklettirebilirsin. Oynayacağın zaman askılarını takar rahat rahat oynarsın, diğer zamanlarda (dans ederken, takı töreninde ya da foto çekilirken) askıları çıkık şekilde giyebilirsin yine.

bunlar gelinlik zaten. renkli bişeyler daha hoş ve güzel olur. insanlar düğüne mi geldik nişana mı diye şaşırabilir:)

gelinliğin bi tane ve özel olmalı bence

oyüsden nişanda renkli bişey giysen daha iyi olur diye düşünenlerdenim ama gene de karar senin

bana sorarsan 3. model çok sade bunun herhangi bi renkte olanını yaptırırsan harika olur

gelinliğin bi tane ve özel olmalı bence

oyüsden nişanda renkli bişey giysen daha iyi olur diye düşünenlerdenim ama gene de karar senin

bana sorarsan 3. model çok sade bunun herhangi bi renkte olanını yaptırırsan harika olur

Katılıyorum bence de gelinlikle nişanlık arasında fark olmalı. Zaten isimleri bile farklı neticede mirmirmirmir Gerçi zevkler ve renkler de tartışılmaz. Gelinlik provasında benimle birlikte provada olan başka birisi vardı. Böyle resmen koyu kahverengi bir kıyafet giymişti.Annem de iyi niyetli bir biçimde " Aaa nişanlığınız çok güzelmiş hayırlısı olsun" dedi. Kadın (sanırım anne ya da kaynana) sinirli gözlerle "nişanlık değil o, gelinlik " dedi. Nasıl bozulduk anlatamam zemuszemus Tamam zevkler değişir ama koyu kahverengi siyaha yakın bir renkten bana göre bırakın gelinliği, nişanlık bile olmaz.:bbo:

attachment.php

bence bu çok hoş

canım bencede bu ama yani beyaz yada krem rengi olmaz yani ilerde giyecen gelinliğin hiçbir özelliği kalmayacak onuda sölim sana illakı acık renk istiyorsan altın rengi veya gümüş olabilir ne bilim mavisi pembesi büssürü renk olabilir açık lila hani bunlar beyaza bir nevi yakın renkler madem fikrimizi sordun bence sakın beyaz yada krem deneme bile nişanlını yoksa düğünde istedin kadar gelinlik giy nişanlın beyaz olduğu için dikkat çekmeyecek ve basit duracaksın canım...:olmaz:

bnce nişanlk beyaz olmamali yani snçta gelnlk de beyaz olcak beyaz olması gerekn gelnlk.bnce daha renkli bişeyler bakmalsnz.çünkü düğün olmayacakmş sonçta....

canım 2. modeli cok begendim kuyruğunu cıkart ama kuyruk gelinlik gibi durur birazda abes kacar.
Bence birde şeker pembesi yaparsan cok tatlı olursun.

bence hos canim cingene gibi pembe kirmizi giymektense beyaz cok daha hos olur

4 numara guzel

Back