Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlık konusunda yardım lütfenn...???

bebikyUzlU

Evli-Mutlu-Çocuklu
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2007
543
5
643
Kızlar ben sarı saçlı ve beyaz tenliyim ne renk nişanlıklar bana daha uygun olur yardımlarını bekliyorum.
Birde model konusunda beğendiklerinizi sunarsanız memnun olurum
Bu arada nişanım 19 aralıkda az zamanım kaldı
Öpüyorum hepinizi
opuyorumnanaktan

beyaz tenliysen pastel renkleri tercih et. prenses gibi olur alkisalkisalkis ama renkleri uçuk pembe uçuk mavi gibi çok çok açık olmasın , o zaman da soluk gösterir.

pembe renk sari saclilarda barbi bebek gibi oluyor. biraz daha cekici bisey istersen kirmizi renkde guzel olur

bende sarışınım canım hafif buğday tenliyim. nişanımda gümüş renginde straplez, etek kısmı içli dışlı tüllerden oluşan uzun bi elbise aldım. üst kısmı taşlarla kaplıydı ve göğüs hizasından sonra bollaşıyodu, çok beğenmişlerdi..gri makyajla çok güzel oldu. yalnız ben temmuzda nişanlandım, senin aralıkta olacağı için kapalı bişeymi alırsın bilemıyorum ama bence bu tür bişey alıp omzuna şal alabilirsin..

Kabarık olcak canım,tarlatanlı olanlardan.
düğün salonunda olcak çünkü nişanımopuyorumnanaktan

o zaman bence kırmızı alma. her ne kadar sarışınlara çok yakışsa da elbise zaten gösterişli olacak. kırmızı çok iddialı olur ve umacağın gibi olmayabilir.CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…