• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığını diktiren varsa fiyatlarını paylaşabilir mi :18:

perimasalininperisi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2012
326
44
118
Arkadaşlar merhaba

Mağazalarda istediğim gibi bir nişanlık bulamayınca soluğu moda evlerinde aldım. Ama fiyatlar 2.000den başlayınca diktiren arkadaşlar varsa fikir almak istedim :18:

tatlım ben de Fatih'te sordum 3-4 yere hep bu fiyatları verdiler. sen nerede diktiriosun, kiralık olarak mı yoksa satın aldığın fiyat mı 1.500.. bana kiralık 1.800 satılık 2.000 dediler. biraz pazarlık kapısı bıraktılar

Evet canım fatihte fiyatlar çok yüksek bide benim beğendiğim model dantel olduğu için 2500den aşağıya fiyat veren olmadı. Satılık fiyatı 1500tl forumdan bir arkadaşın annesinin mağazası. Adı Pervin İlikçi Mileny gelinlik ve türban tasarımı. Aşağıdaki gelinliğin toz pembesi nişanlık olarak dikiliyor canım.

Eki Görüntüle 359278 Eki Görüntüle 359279 Eki Görüntüle 359280

Evet canım fatihte fiyatlar çok yüksek bide benim beğendiğim model dantel olduğu için 2500den aşağıya fiyat veren olmadı. Satılık fiyatı 1500tl forumdan bir arkadaşın annesinin mağazası. Adı Pervin İlikçi Mileny gelinlik ve türban tasarımı. Aşağıdaki gelinliğin toz pembesi nişanlık olarak dikiliyor canım.

Eki Görüntüle 359278 Eki Görüntüle 359279 Eki Görüntüle 359280

tatlım benim de istediğim model buna çok çok yakın ve ben de pudra tonlarında istiyorum ve dantelden.. hemen hemen benimkinin modelinden.. ben de bir gidip görüşmek isterim aslında, sağol tatlım çok yardımcı oldun inan

Back