- 5 Temmuz 2011
- 384
- 32
- 118
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
nişanlığımı ben kendim aldım, nişanımda kuaförümü de kendim ödedim çok güzel mekan da da nişanımı yaptım tüm detaylarla ve finansmanıyla ben ve ailem ilgilendik bunu söylemekten de hiç utanmıyorum sıkılmıyorum , hatta gelinliğimi de kendim almak istedim ama o kadarda değil dediler. nişanda sözde bohça da yapmadım bohçaya verilecek zaman ve parayı nişan hazırlıklarına çeyiz hazırlıklarına kaydırdım. böylece kimse onu sen aldın bunu zi alık yok efendim biz marka aldık siz ucuz aldınız tartışmasına girmedi. nişanı biz yapıyoruz dedik gücümüzün elverdiğince yaptık. kayınvaliden ya da müstakbel eşin de olsa başkasının kesesine göre iş yapmak bana zor geliyor başkasının sınırları içinde dolanmak çok da hoş değil bence hem sonuçta nişanlığı damat, damadın giyeceğini de gelin almıyormu e ikisi kendi kıyafetlerini alsa ne olurki hem kendi bütçelerine göre isteklerini alırlar hem de karşı taraf ne der diye sıkılmazlar. alın nişanlığınızı o da kendi takım elbisesini alsın herkesin içi huzur dolsun tartışmasın