beğendiysen problem yok![]()
çokkk içime sinerek aldım ve alırken hepsi bi sürü iltifat yağdırdı bana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğendiysen problem yok![]()
elbiseyi gösterebilir misin canim merak ettim
Onların gönlü olacak diye neden taviz veriyorsunuz ki,bunu bir kere yaparsanız inanın devamı gelir...
Sırada gelinlik var birde onu düşünün lütfen..
teşekkür ederim..
öyle yapmaya çalışıyorum ama çok zoruma gidiyor ister istemez canımı sıkıyor
onu düşünmek bile istemiyorum şuan ama o zaman şimdiki gibi hazıra bakmicam istediğim gibi diktiricem bu hazır olduğu için olan bu yani kendileri gördü tüm modeller açık ki zaten ben en mutasıp olanı beğendim
Zorunuza gider tabiki en güzel gününüzde böyle olayların olması son derece rahatsızlık verici bir şey çünkü,sizin yerinizde olsam asla taviz vermezdim.Giyeceğim kıyafetede asla karıştırtmazdım kimseyi...
Bir büyüğünüz olarak söylüyorum,içinizden ne geçiyorsa gelinlik seçiminde onu diktirin yoksa ileride çok üzülürsünüz..Bir kere giyilecek ve özel olacak tarzdır bunlar..
cnm sakın modeli bzma napablirm de geçiştir.. senn en güzel gecen bitince onlar unutur ama sen o ftolara baktıkça keşke dinlemeseymişim ne aptalmışım dersin yıllarca...
sen beğendiysennnn içine sindiyse giy boşverr en fazla 4 5 gün konuşulurrr sonuçta senin gönlünün istediği olmuş olurrrr:):):)
sinirden ağlayıp duruyorum
içimi dökmeye ihtiyacım var okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
konunun neresinden başlasam bilmiyorum ama kısaca anlatmam gerekirse..
pazar günü nişanım var ve dün sözlüm ablası yengesi amcasını kızı ben ve ablam nişan kıyafeti vs. için alışverişe çıktık.
gayet uyumlu davranarak ne dedilerse ılımlı cevap verdim ve kabul ettim
ilk önce kıyafet aldık hepsi çok beğendi ama kayınvalidem ve kayınpederim açık falan dediklerinde napalım kendi seçti demişler
herşeyde bana böyle daha uygun olur böyle yapalım şöyle yapalım diyorlardı ama elbiseyi hiç bişey demeden aldık hemen hepsinin fikride çok olumluydu alırken?
şimdi bi çare bulalım diyor sözlüm ama 3 gün kalmış napabilirm ben zaten hevesim kalmadı da![]()
çalışıyorum izin alıp tekrar uğraşamam da
çok kötü bi durumdayım hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlaşılmak istiyorum sonuçta hayatımda yaşayacağım sayılı zamanlardan biri istemediğim şekilde giyinmek istemiyorum
aldığım nişanlıkta öyle dekolteli açık bişey değil sadece tek omuz açık o tarafa da saçımı toplatıcaktım.
bana fikir verin sizce ne yapmalıyım?[/QUOT
canım hiççççç üzülme bak gerçekten hiç üzülme aynısı benimde başımda, nişan kıyafetimi alırken fikirlerini sordum hepsi sen beğendiysen alalım deyip aldırdılar sözlüm yanımda yoktu alışveriş sırasında akşam işten geldiğinde bakmış kıyafetime beğenmemiş sonra evdekilerde beğenmemiş yok rengi şöyleymiş yok kenarı böyleymiş :))))))) ben beğendim yaa gerisi önemli değil deyip kestirip attım şimdi:)) elbiseyi mağazada giydim satış görevlisi kız bile dediki yanıma gelip ya ben bu kıyafeti kimsenin üstüne bu kadar yakıştığını görmedim çok asil durdu dedi sanki sana dikilmiş gibi dedi bak gör bi kaç güne fotoğraflarımı koyarım :)) sen hiiiççç üzülme :)) ağzı olan konuşuyor gibi düşün![]()
teşekkür ederim
onlara kalsa onu çöpe atıp yeniden kendileri alacaktı anneme söyledim olur mu öyle şey ben hallederim dedi aldı moda evine verdi onlar bişeyler yapıyolar ama yine de yaranamadık sürekli laf sokuyolar telefonda kabus gibi geçecek nişanım![]()
Canım bence bosuna Üzüyorsun kendini
İstedigin Gibi Giy Sonuçta Birkere Nişanlanacaksın Herkesein Gönlüne Göre olmak inan İmkansızdır.
O gün senin Günün Cok Güzel Ol Herseyi İstedigin Gibi yap
Bazen Duymamak Görmemek Gerekiyor inan bana
teşekkür ederim ama yapamıyorum ki ben giymek istediğimi söyleyince arayıp herkesi iptal edelim dediler![]()
now canım gerçekten mi öyle sölediler yuh artık bence başka bişey vardır yalandan işi bozmaya çalışıyor olmasınlar nişanlında onlardan taraf eğer öle birşey yoksa onların dediği olsun ama sende nişandan sonra tavrını ortaya koy nişanda bişey demedim büyüksünüz haklısınız die falan ama gelinliğime asla karışamazsınız sosoyal hayatımda ki giyimime felan de ben böle yapmıştım hoş gelinliğe karışacak gibi olmuşlardı bende onlardan habersiz aldım ve süpriz olsun kise görmesin dedim gerçi benim ki tek kat tül boleroydu düğünden sonrada hemen evime geldim ayrı sehirdi problem olmadı yani artık bunda hoş göreceksin herkes ettiğini çeker sıkma canını bir şal at nişanda omzuna zamanında kalmadı yarın mıydı nişan pek yorumları okumadımda üzülme canım bende aynı sorunları yaşadım daha fazla üzülme die böyle bir öneride bulunuyorum şimdi zıtlaşırsan iyice karışır ortalık nişanda sorun çıkmasın oda burnundan gelmesin öpyorum![]()
Canım Cok Üzüldüm
Bukadar basitse bir elbise ve senin nişanın
Bence Sözlünle konuş Onlar İçin basitse senin İçinde basit olsun
Kimsenin İstedigini yapmak zorunda degilsin Hayat senin hayatın
Kimsenin seni üzmesine İzin verme Kendindende Ödünverme Unutma koca bir Ömür seni bekliyor.