canım en güzel günlerin böyle saçma sapan sebeplerle mahvetme tadını çıkar derim.
ya ben anlamıyorum ne demek kayınpederin kayınvalidene açık gelmişte bir çare düşünelim bende yeni evliyim hiç böyle şeylere karıştırmadım kayınvalideme göre gelinliğim açıktı straplezdi kollarında birşey yokmu çok açık şal al falan dedi durdu ama ona ne oluyor o günü yaşayan benim hayalimdeki gelinliği giymede en doğal hakkım ya ben çok anlayışızlık ya çok asiyim bilmiyorum..
bana sorsan kesinlikle elbisemi değiştirmezdim giyerdim onlarda tıpış tıpış gelirlerdi ama senin nişanlında sanırım ailesi gibi düşünüyor bir çare bulalım dediğine göre bence nişanlınla güzel güzel konuş ikna et.....
not: daha ilk başlarda kendinden lütfen taviz verme yüz bulurlar astarını isterler sonra....
sinirden ağlayıp duruyorum
içimi dökmeye ihtiyacım var okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
konunun neresinden başlasam bilmiyorum ama kısaca anlatmam gerekirse..
pazar günü nişanım var ve dün sözlüm ablası yengesi amcasını kızı ben ve ablam nişan kıyafeti vs. için alışverişe çıktık.
gayet uyumlu davranarak ne dedilerse ılımlı cevap verdim ve kabul ettim
ilk önce kıyafet aldık hepsi çok beğendi ama kayınvalidem ve kayınpederim açık falan dediklerinde napalım kendi seçti demişler
herşeyde bana böyle daha uygun olur böyle yapalım şöyle yapalım diyorlardı ama elbiseyi hiç bişey demeden aldık hemen hepsinin fikride çok olumluydu alırken?
şimdi bi çare bulalım diyor sözlüm ama 3 gün kalmış napabilirm ben zaten hevesim kalmadı da
çalışıyorum izin alıp tekrar uğraşamam da
çok kötü bi durumdayım hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlaşılmak istiyorum sonuçta hayatımda yaşayacağım sayılı zamanlardan biri istemediğim şekilde giyinmek istemiyorum
aldığım nişanlıkta öyle dekolteli açık bişey değil sadece tek omuz açık o tarafa da saçımı toplatıcaktım.
bana fikir verin sizce ne yapmalıyım?
elbiseni bilmiyorum ama eğer sorun yapacaklarsa, elbiseninn renginde bir parça dantel ile o omuz kısmına minik bir parça diktir. aksesuar gibi hani yaprak kol derler ya. hem çok kolay 5-10 dkda yapar terzi, hem masrafı olmaz, hem dantel moda, hem de örtdün mü örtündün işte.
canım en güzel günlerin böyle saçma sapan sebeplerle mahvetme tadını çıkar derim.
ya ben anlamıyorum ne demek kayınpederin kayınvalidene açık gelmişte bir çare düşünelim bende yeni evliyim hiç böyle şeylere karıştırmadım kayınvalideme göre gelinliğim açıktı straplezdi kollarında birşey yokmu çok açık şal al falan dedi durdu ama ona ne oluyor o günü yaşayan benim hayalimdeki gelinliği giymede en doğal hakkım ya ben çok anlayışızlık ya çok asiyim bilmiyorum..
bana sorsan kesinlikle elbisemi değiştirmezdim giyerdim onlarda tıpış tıpış gelirlerdi ama senin nişanlında sanırım ailesi gibi düşünüyor bir çare bulalım dediğine göre bence nişanlınla güzel güzel konuş ikna et.....
not: daha ilk başlarda kendinden lütfen taviz verme yüz bulurlar astarını isterler sonra....
Canım sen beğendiysen kimseye bakma. Çünkü herkesi memnun etmen imkansız. Objektij ol ve eğer gerçekten beğendiysen gönül rahatlığıyla giy. Sonuçta sonradan kıvıran onlar. Başta al çok güzel vs diyen sonradan 180 derece dönen onlar. Ama seninde içine sinmediyse küçük bir tadilatla halledebilirsin. En olmadı elbisenin rengine uyumlu bolero giyebilirsin. Bu arada sözlüne sor bakalım o ne diyecek. Bazılar benim sözlüm nişanlım istediğini giyer kimse karışamaz falan diyebiliyor.
öyle bişey demiyo kiistediğini giy ama onlarında gönlü olsun diyor
kime söylesem kime sorsam haklıyım ama gelde onlara anlat
K.valide yada k.peder mi giyecek kıyafeti ne alaka yani,en mutlu gününüzde giyeceğiniz kıyafete bu denli müdahale edebiliyorlarsa pes doğrusu..
Sözlünüz gerekli cevabı verememiş ailesine,şimdide çare mi arıyor nasıl o omuzu kapatalım derdine mi düştü yoksa..
Hiç aldırmayın bunlara siz keyfini çıkarın bence husursuz olan siz olmayın sakın...
aynısını ben yaşadım deiğin gigi alışverişe çıktık ne dedilerse okey dedim siz bilirsiniz ılımlı oldum sonra nişanlılığa geldi hem kaynanam bğendi bu olsun dedi aldık üzerine salda diktirdiler ben laf olmasın die cepken ve ya bolero olsun dedim yok gerek yok sal yeterli deiler birde nişanım kış zamanıydı pasaj gibi bir yerden aldık siyah kabarıktı yani hiçistemediğim bişeydi gık demedim neyse aynı senin deiğin gibi saçlarımı açtım toplattırmadım bukle bukla açıktı omuzlarım kapansın hani sal açılırsa die neyse nişanda oynarken dans ederken sürekli açıldı geldi iğne taktılar şala babanne usulu önden hiç bir yerim gözükmüyor benim yengelerim kuzenlerim kızdı bu ne böle elbisenin özelliği bozıluyor die çıkardılar iğneyi ama benim suratım beş karıştı nişanda madem açıktı nie aldınız birde salonda sadece kadınlar var benim ağbeylerim ve eşim vardı sadece erkek düşünün
neyse asıl olaya geleyim benim kaynana terbiyesiz göğüslerine açmış ona bauna gösteriyor demiş yan komsumuzda bunu duymuş kadın bile nasıl öfkelenmiş kızmış kaynanama madem öyle almasaydın die birde bana kendisi zorla aldırrtı demiş hey Allahım deli olmamak elde değil tabi sonra epey bi tarışma çıktı ben çok kızdım eşimin ailesine sonra ayrıca terbiyesiz de sensin dedimkaldı böyle
yani canım bişekilde kapatacaksın açık yanını saçla maçla olmaz ya da beim gibi laf yiyeceksin canın sıkılacak arkadaşın dediği gibi tül diktir diğer koluna iki kat felan eger elinden geliyorsa sen kumaşçıdan al kalın askı gibi yapıver içten ilintile elbisenin becer bi şekilde
Allah kolaylık versin canım daha ne diyeyim umarım gelinliğine karışmazlar benim o da burnumdan gelmişti
neyse üzme kendini öpüyorum caım sevgilerle
Elbisenin renginden şifon şal diktirmek en mantıklısı canım, elbiseye ek parça diktirirsen elbisenin bozulması ya da istediğin gibi olmama ihtimali çok YÜKSEK.. Sonuçta elbise öyle tasarlanmış sen ona dantel ya da tül diktirirsen bütün havası kaçar. Şifon şal alırsın üstüne, hem daha şık olur, hem de erkek tarafının gönlü olur. Sen istediğini giymekte özgürsün,bir kere olacak haklısın ama car car konuşup canını sıkarlar.O sebepten sen konuşmalarına izin verme önlemini al derim canım, hayırlı olsun canını sıkma. Bir ömür mutlu olun...
aynen katılıyorum ark.a asla baştan taviz verme sert de olma ama net düşün ve söyle kırmamak için kendini yıpratma değmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?