sinirden ağlayıp duruyorum ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
içimi dökmeye ihtiyacım var okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
konunun neresinden başlasam bilmiyorum ama kısaca anlatmam gerekirse..
pazar günü nişanım var ve dün sözlüm ablası yengesi amcasını kızı ben ve ablam nişan kıyafeti vs. için alışverişe çıktık.
gayet uyumlu davranarak ne dedilerse ılımlı cevap verdim ve kabul ettim
ilk önce kıyafet aldık hepsi çok beğendi ama kayınvalidem ve kayınpederim açık falan dediklerinde napalım kendi seçti demişler![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
herşeyde bana böyle daha uygun olur böyle yapalım şöyle yapalım diyorlardı ama elbiseyi hiç bişey demeden aldık hemen hepsinin fikride çok olumluydu alırken?
şimdi bi çare bulalım diyor sözlüm ama 3 gün kalmış napabilirm ben zaten hevesim kalmadı da
çalışıyorum izin alıp tekrar uğraşamam da
çok kötü bi durumdayım hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlaşılmak istiyorum sonuçta hayatımda yaşayacağım sayılı zamanlardan biri istemediğim şekilde giyinmek istemiyorum
aldığım nişanlıkta öyle dekolteli açık bişey değil sadece tek omuz açık o tarafa da saçımı toplatıcaktım.
bana fikir verin sizce ne yapmalıyım?
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
içimi dökmeye ihtiyacım var okuyup fikir veren herkese şimdiden teşekkür ederim.
konunun neresinden başlasam bilmiyorum ama kısaca anlatmam gerekirse..
pazar günü nişanım var ve dün sözlüm ablası yengesi amcasını kızı ben ve ablam nişan kıyafeti vs. için alışverişe çıktık.
gayet uyumlu davranarak ne dedilerse ılımlı cevap verdim ve kabul ettim
ilk önce kıyafet aldık hepsi çok beğendi ama kayınvalidem ve kayınpederim açık falan dediklerinde napalım kendi seçti demişler
herşeyde bana böyle daha uygun olur böyle yapalım şöyle yapalım diyorlardı ama elbiseyi hiç bişey demeden aldık hemen hepsinin fikride çok olumluydu alırken?
şimdi bi çare bulalım diyor sözlüm ama 3 gün kalmış napabilirm ben zaten hevesim kalmadı da
çalışıyorum izin alıp tekrar uğraşamam da
çok kötü bi durumdayım hem kimseyi kırmak istemiyorum hem de anlaşılmak istiyorum sonuçta hayatımda yaşayacağım sayılı zamanlardan biri istemediğim şekilde giyinmek istemiyorum
aldığım nişanlıkta öyle dekolteli açık bişey değil sadece tek omuz açık o tarafa da saçımı toplatıcaktım.
bana fikir verin sizce ne yapmalıyım?