• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım nasıl sizce???

efet topuz çok güsel olurr makyajıyla falan ay nekadar güsel olurr hayal emeye çalıştım seni tanımadan ama :) umarım çok güsel olursun ve nişan resimlerini görmek nasip olur

merak etme canım nişanın hemen ertesi günü resimleri paylaşıcam sizlerleopuyorumnanaktan

saçlarının boyu ne kadar ki canım..
ya ne biliyim kıyafetin ince zarif model..topuz kafa çok sivri dururya..başka bişyeler düşün derim ben ama yinede sen bilirsin..
şöyle tek tarafta toplatabilrsin.

saçlarının boyu ne kadar ki canım..
ya ne biliyim kıyafetin ince zarif model..topuz kafa çok sivri dururya..başka bişyeler düşün derim ben ama yinede sen bilirsin..
şöyle tek tarafta toplatabilrsin.

canım saçlarım omuzlarımın az altında kısa yani yan topuz falan nasıl olurki acaba:uhm:

saçları lüle lüle yaptır makinaya gir..
o kıvırcık saçları tek tarafa saldır..ya bilmiyomusun bu yılın trendi canım..hani demet akalının en son düğünden yaptırdgı saç modelinden bahsediyorum oki

saçları lüle lüle yaptır makinaya gir..
o kıvırcık saçları tek tarafa saldır..ya bilmiyomusun bu yılın trendi canım..hani demet akalının en son düğünden yaptırdgı saç modelinden bahsediyorum oki

anladım canım tamam ben bi model araştırması yapayım o zaman :))

Rengi Benim Nişanlığım gibi olucak. :)
Modeli de çok güzel Hayırlı olsun az kalmışi

ayyy ne güzelll eminim sanada bu renk çok yakışacaktır canımmmm evet çok az kaldı heyecan dorukta kaydirigubbakcemile2 allah hepimizi mesut etsin inşallah hep mutlu olalımmm:Saruboceq::Saruboceq::nazar::nazar:

Çok hooş,çok da güzel yakışmış.. Rengine de bayıldım doğrusu tam istediğim renk.
Benim de nişanım mart 20 de ama tesettürlü arıyorum ben,bulamıycam da büyük ihtimalle mafoldumben

Mutluluklar dilerim canım..a.s.

cokk hosumus canım gule gule gıyy
yalan olmasın ama sanırım gecen gun songul karlı programında bu elbıseyı gıymıstı
renk ve yaka modelı aynı :)))

Çok hooş,çok da güzel yakışmış.. Rengine de bayıldım doğrusu tam istediğim renk.
Benim de nişanım mart 20 de ama tesettürlü arıyorum ben,bulamıycam da büyük ihtimalle mafoldumben

Mutluluklar dilerim canım..a.s.

tşk ederim canım ne güzel aynı gün olacak nişanımız umarım sende istediğin gibi bir model bulabilirsin canım allah tamamına erdirsin inşallah:Saruboceq:

cokk hosumus canım gule gule gıyy
yalan olmasın ama sanırım gecen gun songul karlı programında bu elbıseyı gıymıstı
renk ve yaka modelı aynı :)))

tşk ederim canım evet bi arkadaş daha söylemişti songül karlıda giymiş bu modelin kısasını kaydirigubbakcemile3

tşk ederim larisa
Fountain aşk olsun canım sadece resimde mi güzel çıkmış yani:dilcikar: şaka şakaaaaaaopuyorumnanaktan

olur mu hıc resımdekı kızda guzel elbısede guzel dahada guzel olucak allah mesut etsın saglıkla mutlulukla

canım kıyafetin gerçekten çok hoş... sade ve güzel üstelik fiziğinede juk oturmuş rengide bi harika.. allah mesut etsin cnm ii bi seçim yapmışsın

Back