• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Nişanlığım nasıl sizce???

aferin san çok güsel model secmişsin ..benimde var buna benzer ama benimki taşlı

olmasydı diyen var ama..ohaoldumsmile
çiçekler daha havalı göstermiş

canım tşk ederim ama o zamanda çok sade olcaktı ya o güller hava katıyor elbiseye dimi amaopuyorumnanaktan

orası öle canım benim sen beğenmişssin zaten önemli olan o diyorum ya rengine bayıldım hersey gönlüne göre olsun cnaım benim bi ömür boyu mutluluklar darısı başımaaaaaa:asigim:

aferin san çok güsel model secmişsin ..benimde var buna benzer ama benimki taşlı

tşk ederim neslişah ya aslında o güllerin içini taşlarla süslemeyi düşündüm ama baktım taşlar belli olmuyor içine göçüyor o yüzden hiç dokunmadım canım içinden boncuklar sarkıyor resimde pek belli değil ama gümüş mavi boncuklar yerimseniben

tşk ederim neslişah ya aslında o güllerin içini taşlarla süslemeyi düşündüm ama baktım taşlar belli olmuyor içine göçüyor o yüzden hiç dokunmadım canım içinden boncuklar sarkıyor resimde pek belli değil ama gümüş mavi boncuklar yerimseniben

rica ederim canım ne demek..
renk desen zaten süper yaa hele birde sarışınsan daha bir güsel olur..
ben bizim gecen yıl akrabımızın düğününde almıştım..benimkini yakaları havalı şekil bişeydi dizdeydi aynı bu mavilikte..güle güle giy tatlım..
çok başarılı secim kutlarım seni.:hooray::nazar:

rica ederim canım ne demek..
renk desen zaten süper yaa hele birde sarışınsan daha bir güsel olur..
ben bizim gecen yıl akrabımızın düğününde almıştım..benimkini yakaları havalı şekil bişeydi dizdeydi aynı bu mavilikte..güle güle giy tatlım..
çok başarılı secim kutlarım seni.:hooray::nazar:

tşk ederim canım ama ne yazık ki sarışın değilimkaydirigubbakcemile3 kumralımsositososito hihihihih:))

efet topuz çok güsel olurr makyajıyla falan ay nekadar güsel olurr hayal emeye çalıştım seni tanımadan ama :) umarım çok güsel olursun ve nişan resimlerini görmek nasip olur

arkadaşlar bu arada varsa şöyle güzel topuz modelleri paylaşırmısınız benimle nasıl bi topuz gider bu elbiseyle yardımcı olursanız çok mutlu olurumkaydirigubbakcemile2

:olmaz: topuzu düğünde yaptırırsın canım ya..fikrimce daha iyi olur..
yarım yaptırabilirsin bence..lüle lüle olsun..

ah be canım keşke uzun saçlarım olsada lüle lüle yaptırsam bi de neslim o güller varya canım açık olunca onlar kapanıyo güzel durmuyor topuz elbiseyle daha hoş olcak gibi düğünde kısmetse çıt çıt takcam canım o zaman lüle lüle yaptırırım işteopuyorumnanaktan

Back