- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
Ya küpelerim ve gerdanlığım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benım kocam ben dugunde bıle soyle a kesım bır gelınlık bakıyordum dıye sacmalama benım 15 sene once evlenen teyzemın kızının gelınlıgınden demıstı .ben zaten arkadaşlarımı filan şimdiden uyardım. şaşırıp da saçmalamaya başlarsam beni vurun, düğüne engel olun.
Bence bıraz guncel moda takıbı yapın
Kabarık nişanlık mı kalmıs
az önce aynısını arkadaşıma yazdım birini kınadım eğer alacak olursam beni vur diyeben zaten arkadaşlarımı filan şimdiden uyardım. şaşırıp da saçmalamaya başlarsam beni vurun, düğüne engel olun.
Dirsek kol giyip dirseklere kadar bilezik takmakLiralıları cıktı onların
gormusundur
uzun bır zıncır ucunda yarım altın cercevelı
Kız sen fakırmısın yoksa kıskandın mı naptın aaaDirsek kol giyip dirseklere kadar bilezik takmak
Eki Görüntüle 1896639
Baktım şimdi gözlerim kanıyorKız sen fakırmısın yoksa kıskandın mı naptın aaa
sız ınstagramda kobramurat'ı gordunuz mu
bı bak neler var gelınınde :)
kabarık nişanlık alacaksan da farklı bir modelini al bu model güzel değil.Ya küpelerim ve gerdanlığım :)
Eki Görüntüle 1896639
Fotoğraftaki kendisi değil galibabunu aldın mı? bence alma. bak gerçekten. 21 yaşındaymışsın. çok gençsin, hevesini de anlıyorum ama. ablan olarak söylüyorum, hiç hoş değil. yüzün güzel, fiziğin güzel. daha zarif ve sade bişey giymelisin.
Hep merak etmiştim gerçekten bunlara heves eden var mıdır diye, varmış. Yıl 2016 yahu.Ya küpelerim ve gerdanlığım :)
Eki Görüntüle 1896639
Kizin nisanligina demedigini birakmamissin ama senin nisanliginda bana gore hediye paketinden farksiz ve cok zevksiz.Kac numara tarlatan bu ? buda benım nısanlıgım . ancak ben bunun ıcıne bıle tul tarlatanı gıymedım cok kabarık duruyor dıye
Eki Görüntüle 1896637
sen rahat etmiş miydin peki :) benim hep hayalim kabarık olması hatta öyle kabarık olsun ki yanıma kimse yaklaşamasın
Buarada ben kurdele fılan takmamıştımIyide kiz size nasil bi nisanlik onerirsiniz diye sormamis ki. Kabarik rahat olur mu demis. Ne kadar da yermissiniz.
Kizin nisanligina demedigini birakmamissin ama senin nisanliginda bana gore hediye paketinden farksiz ve cok zevksiz.
Ayyy aman Allahim evlerden irak