- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.643
- 398
- Konu Sahibi Gebere Jackson
1. kere evlenıyorum diyipbunlar hep ayh bi kere evleniyorum sendromundan ötürü.
3 kere gelınlık gıyıyorlar.
Ve gelin kına gecesındede kabarık (kırmızı)gelınlık gıyer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1. kere evlenıyorum diyipbunlar hep ayh bi kere evleniyorum sendromundan ötürü.
Nişanda giyeceğim canım ve kocamaaannn bi salon tutuk kalabalık bi aileyiz :)@durcherman sen kina gecesinde mi giyeceksin canim kabarik nisanligi. Yoksa nisan da mi giyeceksin. Oyleyse eger nisan icin bi salon tuttun mu?
Ve gelin kına gecesındede kabarık gelınlık gıyer
Elbisemle hatta giyeceğim o çoook kabarık nişanlıkla güzelliğime güzel katıcam :) Her kadın güzeldir, önemli olan güzelliğe güzellik katmak..Fızıgıne guvenmıyor ya , ya da ısın kolayın kacıyorlar.
Ustelık renklı, fusya , parlement mavısı veya koyu mor .
Bence kadın kendıne guvenıyorsa elbısesı basıt olmalı ve kendı guzellıgının onune gecmemelı
Ben oyle dusunmuyorum ben zaten yeterınce guzelım elbısemın cok asırı gosterıslı olmasına gerek yok , ınsanlar bana bakmalı elbıseme degılElbisemle hatta giyeceğim o çoook kabarık nişanlıkla güzelliğime güzel katıcam :) Her kadın güzeldir, önemli olan güzelliğe güzellik katmak..
Ay benım hıc hosuma gıtmıyor ya cok demode buluyorum , uzun bele kadar saclar buklelı kafada taçbenim kuzenimin eşi kendi kına gecesi için bi gelinlik beğenip aha bunun gül kurusu renginden istiyorum demişti. çok komik duruyor açıkçası. zaten gelinlik, evet var okey ama nişanlılık diye bi elbise yok ki. al sade bi abiye giy.
Herkesin hayatına kimse karışamazAy benım hıc hosuma gıtmıyor ya cok demode buluyorum , uzun bele kadar saclar buklelı kafada taç
Tamam canım sakın ol nısandan sonra bılezıkle gezen tayfadan olacaksın bellı kıHerkesin hayatına kimse karışamaz
Nişanım salonda olcak ve oldukca kalabalık olcak. Elbise alan akrabalarıma bakıyım o sizin bahsettiğiniz şık elbiseler varya onları onlar giyiniyor zaten :) ya kabarık alıp pişti olmamam lazım yada ikiz üçüz dolaşmam lazım :) bide hep hayalimde kabarık nişanlık veya gelinlik :)Komik duruyor bence yani şahsen o şekilde giyinenleri görünce bir rüküş falan diye geçiriyorum,daha hoş elbiseler var çok daha asil duruyor onları düşünmez misiniz
Sadece bilezik mi :))Tamam canım sakın ol nısandan sonra bılezıkle gezen tayfadan olacaksın bellı kı
Bu modern cagda
https://www.google.com.tr/search?q=...+pembe+çiçekli+nişanlık&imgrc=gRSsxBILt2eJvM: gibi :)keşke foto da ekleseydin
Evet hak veriyorum ama pişti olmamanın ölçütü kabarık değil,atıyorum balık model kuyruklu çok harika elbiseler var yada daha salaş ayni şekilde 200 300 liralık abiyeler degil bahsettiğim,asaleti uzaktan belli eden herkesin içinde sizin gelin olduğunuzu belli edecek tarzda.Nişanım salonda olcak ve oldukca kalabalık olcak. Elbise alan akrabalarıma bakıyım o sizin bahsettiğiniz şık elbiseler varya onları onlar giyiniyor zaten :) ya kabarık alıp pişti olmamam lazım yada ikiz üçüz dolaşmam lazım :) bide hep hayalimde kabarık nişanlık veya gelinlik :)
Ay aşkım lütfen künyelerinide unutmaSadece bilezik mi :))
Şey var bide düğün falan olunca boyunlarına hasir altınlarını altın zincilerini takip süzülen yeni gelinlerTamam canım sakın ol nısandan sonra bılezıkle gezen tayfadan olacaksın bellı kı
Bu modern cagda
Kac numara tarlatan bu ? buda benım nısanlıgım . ancak ben bunun ıcıne bıle tul tarlatanı gıymedım cok kabarık duruyor dıye
Ay benım hıc hosuma gıtmıyor ya cok demode buluyorum , uzun bele kadar saclar buklelı kafada taç
Liralıları cıktı onlarınŞey var bide düğün falan olunca boyunlarına hasir altınlarını altın zincilerini takip süzülen yeni gelinler
Sadece bilezik mi :))