Nişanlı ve Sözlü Bayanlar Kulübü

Allah kısmet ederse ben bahar gelini olmak istiyorum marta düşünüyoruz canım günler bana 2 katı daha zor geçiyor çünkü nişanlım yurt dısında

Allah sabır versin canım cidden cok zor olur. Ama marta fazla bı zaman kalmamıs hazırlıklardı derken cabuk gecer inşallah..

Zaten bı almaya baslasan devamı gelır:). Bugun annem yengem fılan vardı bıraz konustukda ceyizden uzerı cok fazlaymıs alınacaklar yapılıcaklar ya bu kadar tahmın etmıyodum ben.. Kız tarafının işi gercekten cok zor..

cnm hayırlı uğulu olsun inş..

İnşallah canım. Seninkide hayırlı olsun

kaklısın cnm sayılı gün hemen gecer birde al al bitmiyo en iyisi alıp koymak zevkine göre bian önce bitirmek
ben sana mj atarım cnm dularda unutmıylaım birbirimizi alalhım razı olsun çok öptm:)

cnm yaaaa...geçen hemen nete girip senin mesajına cvp verdim(sadece verdiğimi sandım)bugun farkettım kı özel msj atamamışım.heralde belli bi sınırı geçmem gerekiyor..ben geçemediğim için atamadım..mesajındaki ince noktaya çok sevinmiştim ayrıca(zayıf)kaydirigubbakcemile3mail adresimi yazmıştım..bende diyorum niye eklemedi...ama şimdi nasıl yapcaz...şifacımmm cnmm

Sellammm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrropuyorumnanaktan
Bende sözlüyüm kızlarr. :)
1 senedir sözlüyüm ve biraz ailevi birazda başka durumlardan dolayı 1 sene daha sözlü kalmak zorundayım:sinifsinif: seneye bu zamanlar nişanım olacak.
Allah büyüktür her zaman her yerde.Geç olsun ama güç olmasın tek temennimiz o.
opuyorumnanaktan

Amin canımmm inş hepimiz için hayırlısı olur

canımcımmm bende yakomoscumm ban cvp vermedi diye üzülüydmmm bilmiyorumkismilebakıp durdum neyse önemli degil arkadsım ben sana şimdi özelden msj atar mailimiyazarı konuşrzzz:))):lepi:

canımcımmm bende yakomoscumm ban cvp vermedi diye üzülüydmmm bilmiyorumkismilebakıp durdum neyse önemli degil arkadsım ben sana şimdi özelden msj atar mailimiyazarı konuşrzzz:))):lepi:

canım yaa seni unutur muyum aşkolsun...opuyorumnanaktan
tatlım anlat neler aldın neler yaptın merak ediyoruz hepimiz..hihoyyyt

aminn...hayırlı olsun cnm..bizde askerlik beklicez bizdede aynı olcak yani seneye nişan falan ama hazırlıklara devamkaydirigubbakcemile3

kızlar bende esseni makarna tenceresini istyrm kkdan ceyize alan cok ama kullananı bilmyrm alsammıki işime cok yarıcak nişanlım makarna hastasıı:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…