Nişanlı sorunu

Tıpkı beni anlattınız. Benimde sinirlerim çok yıpranmış durumda. Sağlıklı düşünüp kararlar alamıyorum. Ne yapsa en son benim haberim oluyor. Yaptığı kıskançlık umut oluyordu belki de ama arkadaşların yazdıklarından anladığım onunki kıskançlık değil sen kimsin, nesin.

Ya söylemesi kolay yapması zor biliyorum ama bence bu işi sürdürme.Arkadaşlarında dediği gibi şimdiden böyleyse evlenince kim bilir nasıl olur.Bencil ve yalan söylemekten çekinmeyen bir nişanlın var.Bugün böyleyse ilerde bunlar daha da katlanıp artar ve dayanamazsın.

Sanki 40 yıldır evlisiniz de artık birşeylerden bunalmissiniz gibi ..nişanlın sadece olumsuzluklara odaklaniyorsa da o iş çoktan bitmiş demektir . Evlenince daha kötülerine hazır ol ..

Bence bir an önce kurtul ondan nişanlıyken böyleyse evlenince nasılsa nikahı bastım deyip yapmayacağından geri kalmaz olan sana olur genc yaşta yıpranırsın birde erkekler geç olgunlaşıyor benım eskı sevgılımde benden 3 yaş kucuktu fıkırlerımız hıc bır degıldı o yuzden ıyı dusun taşın belkı daha ıyı ınsanlar cıkar karsına Rabbim kararlaştırmıstır

aynı yaşadıklarımız neredeyse ve inan o yuzugu eline verirken hiç pişman olmadım kesin dayanamaz boşanırdım kesin

Merak ettim ne yaptınız, barıştınız mı?

Sakin nişanlıyim diye evlilik mecburiyetin yok aklını başına topla böyle sorumsuz bi insan ile evlenilmez ve evlenince bi sürü sorumluluk aliyosun bide üstüne bunlar kaldıramazsın adam akıllı insanlarla evlenin aklını kullan kendi kendini ateşin içine atma sonradan boşanıp başına bela almak daha mı iyi olucak .

Daha nişanlıyken bu denli saygısız bi adam evlenince duble saygısız terbiyesiz bir adam haline dönüşür aslında adam demek bile fazla onun için, herşeyi gözüne gözüne sokulur şekilde yaşıyorsun bişeyleri daha en başından kestirip atmak faydana olur diye düşünüyorum ilk önce kendin otur düşün bu adamla ne kadar mutlu olup olamicağını sonra da bi an önce çözüm yoluna git.

Topuklayarak kac oradan!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…