- Konu Sahibi ozgurhayalim
Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim derdimi sizlere anlatmak istedim. 5 aydır nişanlıyım. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Ben çalışıyorum ama nişanlım olacak kişi şu an çalışmıyor. Çalışmayan ve aynı zamanda beni ihmal eden bir adam. Nikah tarihimizi aldık 6 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın erkek kardeşi polis ve izine geldi 15 gündür buralarda ve aynı zamanda uzak bir şehirden de teyzesi geldi. Evleri cümbür cemaat anlayacağınız. Bundan 1 hafta önce kadar çok büyük bir kavga verdik beni terketti sinir krizleri geçirdi sebep olarak gösterdiği şeyde ben anlayışsız, bencil, çirkin haraketler sergiliyormuşum. Bugün ki tartışmamızı anlatayım kısaca. Salı akşamı iş çıkışında canım pasta istiyor pastaneye gidip yiyelim demiştim. Dediği laf midem ağrıyor evden çıkamıcam bu akşam. Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum. Sürekli sağda solda gezmesi benim arkadaşlarımdan bunları duymam. Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması. Ne kadar takı takılacagına kadar karar verilmesi. beni ve ailemi saymadan.. ve dahası... bugün sıkıntımı oturup konuşmak istediğimde beni dinlemiyor. Kafasında öyle bir yere koymuş ki beni sadece yaptığım olumsuzluklar, benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığım. Benimle alakalı olumlu her şeyi bir kenara atmış anlayacagınız. Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor. Biraz balık etli bir kadınım kendime göre ama herkes kilomun iyi oldugumu söyler. 59 kilo bir bayanım. Erkek kardeşinin sürekli bana kilomla alakalı imalı şakaları ve nişanlımın bunları seni sevdiği için senle uğraşıyor demesi. Bana göre saygısızlık terbiyesizlik. Üstelik erkek kardeşi benden 5 yaş küçük adam. Gerçekten artık çok yoruldummm..
Son düzenleme: