• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişanlı sorunu

ozgurhayalim

Uçur beni spaydi
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
621
1.719
63
33
Bursa
Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim derdimi sizlere anlatmak istedim. 5 aydır nişanlıyım. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Ben çalışıyorum ama nişanlım olacak kişi şu an çalışmıyor. Çalışmayan ve aynı zamanda beni ihmal eden bir adam. Nikah tarihimizi aldık 6 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın erkek kardeşi polis ve izine geldi 15 gündür buralarda ve aynı zamanda uzak bir şehirden de teyzesi geldi. Evleri cümbür cemaat anlayacağınız. Bundan 1 hafta önce kadar çok büyük bir kavga verdik beni terketti sinir krizleri geçirdi sebep olarak gösterdiği şeyde ben anlayışsız, bencil, çirkin haraketler sergiliyormuşum. Bugün ki tartışmamızı anlatayım kısaca. Salı akşamı iş çıkışında canım pasta istiyor pastaneye gidip yiyelim demiştim. Dediği laf midem ağrıyor evden çıkamıcam bu akşam. Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum. Sürekli sağda solda gezmesi benim arkadaşlarımdan bunları duymam. Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması. Ne kadar takı takılacagına kadar karar verilmesi. beni ve ailemi saymadan.. ve dahası... bugün sıkıntımı oturup konuşmak istediğimde beni dinlemiyor. Kafasında öyle bir yere koymuş ki beni sadece yaptığım olumsuzluklar, benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığım. Benimle alakalı olumlu her şeyi bir kenara atmış anlayacagınız. Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor. Biraz balık etli bir kadınım kendime göre ama herkes kilomun iyi oldugumu söyler. 59 kilo bir bayanım. Erkek kardeşinin sürekli bana kilomla alakalı imalı şakaları ve nişanlımın bunları seni sevdiği için senle uğraşıyor demesi. Bana göre saygısızlık terbiyesizlik. Üstelik erkek kardeşi benden 5 yaş küçük adam. Gerçekten artık çok yoruldummm..

Son düzenleme:
Sizi sevmıyor olabılırmı.Senınle olmak istemıyor gıbı pastaneyede gelmek ıstememıs.Bütün olumsuzluklarını hatırlıyor.Bunlar bana senden soğudugunu düşündürdü..Kendisi çok bencilce davranmış ama haksızken haklı olmak için hep üste çıkmış anlaşılan.Eğer böyle devam edicekse bi kez daha konuşun evlilik işini.Bu yaptıklarını ona analtmayı denedınmı.

Kızlar geçrekten bencil bir insan değilim. Gün içindeki tek görüşmemiz akşam iş çıkışı 1 saat. Zaten servisle işe gidip geliyorum evim 10km mesafede şehir merkezine. Ondan ilişki boyunca tek istediğim hep bu oldu ama ona çok geliyor. Sürekli vaktini bana ayaırıyormus gibi hissediyor

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim derdimi sizlere anlatmak istedim. 5 aydır nişanlıyım. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Ben çalışıyorum ama nişanlım olacak kişi şu an çalışmıyor. Çalışmayan ve aynı zamanda beni ihmal eden bir adam. Nikah tarihimizi aldık 6 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın erkek kardeşi polis ve izine geldi 15 gündür buralarda ve aynı zamanda uzak bir şehirden de teyzesi geldi. Evleri cümbür cemaat anlayacağınız. Bundan 1 hafta önce kadar çok büyük bir kavga verdik beni terketti sinir krizleri geçirdi sebep olarak gösterdiği şeyde ben anlayışsız, bencil, çirkin haraketler sergiliyormuşum. Bugün ki tartışmamızı anlatayım kısaca. Salı akşamı iş çıkışında canım pasta istiyor pastaneye gidip yiyelim demiştim. Dediği laf midem ağrıyor evden çıkamıcam bu akşam. Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum. Sürekli sağda solda gezmesi benim arkadaşlarımdan bunları duymam. Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması. Ne kadar takı takılacagına kadar karar verilmesi. beni ve ailemi saymadan.. ve dahası... bugün sıkıntımı oturup konuşmak istediğimde beni dinlemiyor. Kafasında öyle bir yere koymuş ki beni sadece yaptığım olumsuzluklar. Benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığım. Benimle alakalı olumlu her şeyi bir kenara atmış anlayacagınız. Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor. Biraz balık etli bir kadınım kendime göre ama herkes kilomun iyi oldugumu söyler. 59 kilo bir bayanım. Kardeşinin sürekli bana kilomla alakalı imalı şakaları ve nişanlımın bunları seni sevdiği için senle uğraşıyor demesi. Bana göre saygısızlık terbiyesizlik. benden 5 yaş küçük adam Gerçekten artık çok yoruldummm..

Ayrılın şimdiden böyleyse

Daha nisanliyken seninle vakit gecirmek onu sikiyor gibi davraniyor.

Evlenince nasil olur bilemedim.

Birde seni begenmiyor. Bence sen calisip o calismadigi icin komplekse gitmis. Ondan seni begenmiyormus gibi laflar ediyor.

Bu iliskinin gelecegi parlak gibi durmuyor.

Karar senin.

Sizi sevmıyor olabılırmı.Senınle olmak istemıyor gıbı pastaneyede gelmek ıstememıs.Bütün olumsuzluklarını hatırlıyor.Bunlar bana senden soğudugunu düşündürdü..Kendisi çok bencilce davranmış ama haksızken haklı olmak için hep üste çıkmış anlaşılan.Eğer böyle devam edicekse bi kez daha konuşun evlilik işini.Bu yaptıklarını ona analtmayı denedınmı.
2 saat önce konuşmayı denedim. Dinlemiyor ve beni bastırmaya çalışıyor. Senin akrabalarıma tahammülün yok, kimseyi sevmiyorsun bencil, nankörsün dedi.

Merhaba arkadaşlar. Yeni üyeyim derdimi sizlere anlatmak istedim. 5 aydır nişanlıyım. İnişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Ben çalışıyorum ama nişanlım olacak kişi şu an çalışmıyor. Çalışmayan ve aynı zamanda beni ihmal eden bir adam. Nikah tarihimizi aldık 6 ay sonra düğünümüz var. Nişanlımın erkek kardeşi polis ve izine geldi 15 gündür buralarda ve aynı zamanda uzak bir şehirden de teyzesi geldi. Evleri cümbür cemaat anlayacağınız. Bundan 1 hafta önce kadar çok büyük bir kavga verdik beni terketti sinir krizleri geçirdi sebep olarak gösterdiği şeyde ben anlayışsız, bencil, çirkin haraketler sergiliyormuşum. Bugün ki tartışmamızı anlatayım kısaca. Salı akşamı iş çıkışında canım pasta istiyor pastaneye gidip yiyelim demiştim. Dediği laf midem ağrıyor evden çıkamıcam bu akşam. Ertesi gün öğreniyorum ki adam şehir dışına kardeşi, teyzeleri hep beraber akraba ziyaretine gitmiş ve ben bunu kayınpederden öğreniyorum. Sürekli sağda solda gezmesi benim arkadaşlarımdan bunları duymam. Düğün salonumuzu kendi karar verip kiralaması. Ne kadar takı takılacagına kadar karar verilmesi. beni ve ailemi saymadan.. ve dahası... bugün sıkıntımı oturup konuşmak istediğimde beni dinlemiyor. Kafasında öyle bir yere koymuş ki beni sadece yaptığım olumsuzluklar. Benim bu ilişki için hiçbir şey yapmadığım. Benimle alakalı olumlu her şeyi bir kenara atmış anlayacagınız. Önce benim saygımı kazan hatalarını telafi et sonra eskisi gibi olurum diyor. Biraz balık etli bir kadınım kendime göre ama herkes kilomun iyi oldugumu söyler. 59 kilo bir bayanım. Kardeşinin sürekli bana kilomla alakalı imalı şakaları ve nişanlımın bunları seni sevdiği için senle uğraşıyor demesi. Bana göre saygısızlık terbiyesizlik. benden 5 yaş küçük adam Gerçekten artık çok yoruldummm..

Kaynınız mı sizin kilolarınızla dalga geçiyor? Höst, orada duracak. Sınırını bilecek, bilmiyorsa bildireceksiniz. Bir erkeğin bir kadının kilolarıyla dalga geçmesi çok iğrenç bir şey bence. Ha dalga geçen görümce ise işin rengi biraz daha kıskançlığa döner orası ayrı. Yazdıklarınızdan nişanlınızın sizi sevdiğine dair herhangi bir kırıntı göremedim ben ne yazık ki. :/ sizi hiç sayam, size ve ailenize saygı duymayan, bencil, kafasına göre takılan ve size sürekli yalan söyleyen (yazdıklarınızdan ilk yalanı olmadığını anladım ama) bir insanla gerçekten evlenmek istiyor musunuz? Bence bunu iyice düşünmeniz lazım. evlenince yani aynı çatı altına girince yaşanılan şeylerin dozu artıyor ve katlanarak devam ediyor ne yazık ki (olumlu ya da olumsuz). Fotoğrafçı ile niye muhattap oluyorsun kısmını da kıskanmak gibi algılayamadım ben :/ sen niye muhattap oluyorsun ki ne demek? Sadece kendisi mi evleniyormuş acaba?

Bence siz bu kişi ile bir ömür geçirmek istiyor musunuz ve bunu gerçekten yapabilir misiniz iyi düşünün derim.

Kendinizi ve ailenizi seviyorsaniz atin nisani. Nasil nisanli bu ya hayir gelmez size bu adamdan

Yazdıklarınıza bakarak diyeceğim tek şey yol yakınken vazgeçin. Size saygısı yok.sevgisi ise şüpheli. Bile bile mutsuz bir evliliğe razı olmayın.

Back