- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.661
ilkaycım dediğin gibi takmasam da etrafımda sürekli konuşulunca bi bakıyorum en büyük derdim o sorun olmuş... bir de şeyi farkettim anneme çok anlatmıycam nişanlımla konuştuğum şeyleri. çok eleştiri yapıp aklıma başka şeyler sokuyor. bu arada sizin düğün ne zaman canım?
düğün tarihine karar verilirken sormuşlardı biz bir rakam belirtmedik .. yarın alacağız biz takıları bir çok şeyimiz gibi bu da geç kaldı, aman olsun dert edilecek bir konu değil, en azından benim içinbenim çevremde genellikle 4-5 tane takılır ama tabi ki ilçelere göre farklılıklar var burada da .. ben set almayı düşünmüyorum onun yerine bir bilezik daha alacağım çünkü set daha sonra değerini vermiyor .. kullanmadığım bir şeyde almak istemiyorum .. nişanda almıştık 2 kere zor taktım heralde .. bana göre değil
Aklım sende kaldı büşracım.
Girmedin tüm gün.
Evdeydim ben.
Sen neler yaptın?
anlatma canım bence de .. eğer çok üzerime gelinirse "bunları düşünecek ve canımı sıkacak ne vaktim var ne de niyetim" diyorum
cuma günü kına cumartesi düğün var
saol canım beni düşündüğün için...bende evdeydim tüm gün keyfim yoktu bişey yapmak gelmedi içimden..geç kalkabildim yataktan annem temizlik yaptı ona bile yardım edemedim..:/
ayy canım sorsan süper olur:) çerkezlerin hürmete hizmete çok önem verdiğini duymuştum da kayınbaba gelinle konuşmaz diye birşey var mı merak ediyorum:) istemeye geldi anne babası bin şükür:)
aa çerkezlerde düğünün tamamını erkek evi yapar diye duymuştum annen duymasın
demek bu adetler yöreden yöreye değişiyor. bizim orda 10 bilezik bi set takar erkek tarafı. bunu anlattığım arkadaşilarım, kızım siz soyguncu musunuz diyorama vallahi öyle takılıyor ya. ben de takcağımı zannetmiyorum o takılan şeyleri yatırım yaparız direkt
Çerkezler nişanı da düğünü de çerkezler yapar diye duymuştum ben de :)
ben geceleri uyuyamadığımdan buralardaydım kuzumbiraz zaman geçsin üzerinden ailende içlerini sindirsinler canım ..
evet 2 gün kaldı karnıma ağrılar giriyor
ben geceleri uyuyamadığımdan buralardaydım kuzumbiraz zaman geçsin üzerinden ailende içlerini sindirsinler canım ..
evet 2 gün kaldı karnıma ağrılar giriyor
valla annem duymasın yeminle tepeme çıkar
saol canım beni düşündüğün için...bende evdeydim tüm gün keyfim yoktu bişey yapmak gelmedi içimden..geç kalkabildim yataktan annem temizlik yaptı ona bile yardım edemedim..:/
işte yatırım yapacaksam set almak bana mantıklı gelmiyor .. takacağımı bilsem alırdım tabi ki ama bana imitasyon yetiyor valla
burada da bir ilçe var 15 bilezik istiyormuş kız evi
evet öyle yapıcam. ayy çok az kalmış heycan dorukta mı
kızlar gaza gelcem şimdibenimkiler kendi düğünlerine yapsınlar öpüp başıma koycam
inşallah canım en kolayıyla atlatırız bu durumu da hep derim zaten vücut yorgunluğu bişey değil kafa yorgunluğunun yanında bendeki de öyle oldu..
ya ben nişan öncesinde bile midem başına buyruktu zorlanmıştım baya düğün öncesi nolurum tahmin bile edemiyommm...
İnsanın canı sıkkınken eli kolu kalkmıyor canım.
Ama toparla artık kendini.
Nişanlın arıyor mu seni?
Döndümü köyden?
valla heyecan var neremde bilmiyorum ama tarif edemiyorum en çok karnımda sanırım doruk denilen yer orası bu durumda
Kendini geriye çek canım.
O yapmıyorsa sen de yapma artık.
Karşılıklı olması güzel bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?