Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ilkaycım dediğin gibi takmasam da etrafımda sürekli konuşulunca bi bakıyorum en büyük derdim o sorun olmuş... bir de şeyi farkettim anneme çok anlatmıycam nişanlımla konuştuğum şeyleri. çok eleştiri yapıp aklıma başka şeyler sokuyor. bu arada sizin düğün ne zaman canım?

anlatma canım bence de .. eğer çok üzerime gelinirse "bunları düşünecek ve canımı sıkacak ne vaktim var ne de niyetim" diyorum :ssz:

cuma günü kına cumartesi düğün var :32:

düğün tarihine karar verilirken sormuşlardı biz bir rakam belirtmedik .. yarın alacağız biz takıları bir çok şeyimiz gibi bu da geç kaldı, aman olsun dert edilecek bir konu değil, en azından benim için :9: benim çevremde genellikle 4-5 tane takılır ama tabi ki ilçelere göre farklılıklar var burada da .. ben set almayı düşünmüyorum onun yerine bir bilezik daha alacağım çünkü set daha sonra değerini vermiyor .. kullanmadığım bir şeyde almak istemiyorum .. nişanda almıştık 2 kere zor taktım heralde .. bana göre değil :ssz:

demek bu adetler yöreden yöreye değişiyor. bizim orda 10 bilezik bi set takar erkek tarafı. bunu anlattığım arkadaşilarım, kızım siz soyguncu musunuz diyor:9: ama vallahi öyle takılıyor ya. ben de takcağımı zannetmiyorum o takılan şeyleri yatırım yaparız direkt

saol canım beni düşündüğün için...bende evdeydim tüm gün keyfim yoktu bişey yapmak gelmedi içimden..geç kalkabildim yataktan annem temizlik yaptı ona bile yardım edemedim..:/

İnsanın canı sıkkınken eli kolu kalkmıyor canım.
Ama toparla artık kendini.
Nişanlın arıyor mu seni?
Döndümü köyden?

demek bu adetler yöreden yöreye değişiyor. bizim orda 10 bilezik bi set takar erkek tarafı. bunu anlattığım arkadaşilarım, kızım siz soyguncu musunuz diyor:9: ama vallahi öyle takılıyor ya. ben de takcağımı zannetmiyorum o takılan şeyleri yatırım yaparız direkt

işte yatırım yapacaksam set almak bana mantıklı gelmiyor .. takacağımı bilsem alırdım tabi ki ama bana imitasyon yetiyor valla :9:

burada da bir ilçe var 15 bilezik istiyormuş kız evi :53:

ben geceleri uyuyamadığımdan buralardaydım kuzum :9: biraz zaman geçsin üzerinden ailende içlerini sindirsinler canım ..

evet 2 gün kaldı karnıma ağrılar giriyor :38:

inşallah canım en kolayıyla atlatırız bu durumu da hep derim zaten vücut yorgunluğu bişey değil kafa yorgunluğunun yanında bendeki de öyle oldu..

ya ben nişan öncesinde bile midem başına buyruktu zorlanmıştım baya düğün öncesi nolurum tahmin bile edemiyommm...:52:

ben geceleri uyuyamadığımdan buralardaydım kuzum :9: biraz zaman geçsin üzerinden ailende içlerini sindirsinler canım ..

evet 2 gün kaldı karnıma ağrılar giriyor :38:

inşallah canım en kolayıyla atlatırız bu durumu da hep derim zaten vücut yorgunluğu bişey değil kafa yorgunluğunun yanında bendeki de öyle oldu..

ya ben nişan öncesinde bile midem başına buyruktu zorlanmıştım baya düğün öncesi nolurum tahmin bile edemiyommm...:52:

saol canım beni düşündüğün için...bende evdeydim tüm gün keyfim yoktu bişey yapmak gelmedi içimden..geç kalkabildim yataktan annem temizlik yaptı ona bile yardım edemedim..:/

tatlım sana kocaman bir yaşama sevinci diliyorum :16:

aşk mıknatısını izle :9::9::9::9::9:

işte yatırım yapacaksam set almak bana mantıklı gelmiyor .. takacağımı bilsem alırdım tabi ki ama bana imitasyon yetiyor valla :9:

burada da bir ilçe var 15 bilezik istiyormuş kız evi :53:

kayınvalidem set takamayız gücümüz yetmez dedi ben de imitasyon bişiy alalım o zaman dedim nişanlıma. şimdi herkes konuşcak hani bu gelinin seti vırt zırt diye yoksa:4:

ben nişanda böyle değildim bu bambaşka tatlım :31: :nazar:

İnsanın canı sıkkınken eli kolu kalkmıyor canım.
Ama toparla artık kendini.
Nişanlın arıyor mu seni?
Döndümü köyden?

aynen canım bendeki de o durum annemde farkında zaten o yüzden pek bişey demedi bu günlük..daha iyi olucam inşallah..

yok canım ne dönmesi tam tersi artık hep köydeler arada konuşuyoruz o da malum meseleden başka bişey olamıyor..

Back