- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.621
Merhaba canım...
Evet sevgiliyken şüphesiz daha güzeldi.
Böyle olunca karşılıklı beklentiler fazla oluyor ve tatsızlıklar çıkıyor.
Canım böyle şeylerde özel olarak davete gerek varmıki:26: Bir anne eğer çok özel bir durumu yoksa böyle zamanlarda zaten kızının yanında olması gerekir...
zaten (az yada çok) stresli geçen bu sürece annelerde tripleriyle katkıda bulunmasalar keşke
eğer annelerden biri gelmiyorsa diğerini de götürmedik, kendimiz aldık biz herşeyimizi tatlım bu gibi sorunların önüne geçebilmek için ..
hoşgeldin canım,
bence de aileler girince farklı oluyor .. sevgiliyken pek rahat görüşemezdik nişanlılıkta çok rahattık bu yönden güzeldi ama aileler konusu ayrı bir tartışma sebebi
bir de işin içine adetler gelenekler giriyor ya çık çıkabilirsen işin içinden
ben çok takılmıyorum bu adetlere ama farkında olmadan annemin gazına gelip nişanlıma çatıyorum
sizde de oluyomu böyle şeyler..
çok zor kızlar bu dönemler iki tarafın arasında biz kalıyoruz hep ya:26:
benimde gaza geldiğim zamanlar oluyordu "oğlan evi şunu yapar bunu alır"
eğer beklentileri yada bir sorunları varsa kendileri halletseler yetişkin gibi bizi de arada bırakıp germeseler .. ağzımızdan laf almaya çalışmasalar
ben çok takılmıyorum bu adetlere ama farkında olmadan annemin gazına gelip nişanlıma çatıyorum
hoşbulduk:) sanırım nişanlılığın avantajlarını düşünmeliyiz değil mi:) mesela eskiden sevgilim arasa teli açamazdım ama şimdi babamın yanında bile açıp konuşabiliyorum heheh:)
ee olmazmı canım?
herkeste oluyordur.
Ben artık ben bilmem anneler halletsin diyor aradan çekiliyorum.
evet avantajları çok oldu bana daaman kimse görmesin diye görüşemiyorduk ama nişanlandıktan sonra gece 12 de evde olduğun sürece istediğin yere gidebilirsin
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrr :)
ilkaycım aynen söylediğin gibi ailemin sarsıntısı çok fazla sessiz modda dolandık bugün evin içinde..ben ilgisizlikten dert yanarken başka şeyler çıktı yine karşıma artık bu durumlarla ilgili bişey diyemiyorum korkuyorum...bu aradaaa 2 gün sonraaa hobaaaaaa enem ben bile heyecanladım
tuğcecim inşallah çocuklara geçme durumu yok bende olmadığı için hastalık..bu ara giripte yazamadım çok neler yaptınız bensiz? :)
yeni arkadaşlar gelmiş hoşgelmişlerrr :)
ilkaycım aynen söylediğin gibi ailemin sarsıntısı çok fazla sessiz modda dolandık bugün evin içinde..ben ilgisizlikten dert yanarken başka şeyler çıktı yine karşıma artık bu durumlarla ilgili bişey diyemiyorum korkuyorum...bu aradaaa 2 gün sonraaa hobaaaaaa enem ben bile heyecanladım
tuğcecim inşallah çocuklara geçme durumu yok bende olmadığı için hastalık..bu ara giripte yazamadım çok neler yaptınız bensiz? :)
benim nişanlımın ailesi azcık cimri kızlar:26: demediğimiz sürece bişey almıyor yapmıyorlar. anlamamazlığa vurduyorlar. bu yüzden annem topu bana atıyor oğuzla konuş o da ailesine iletsin diye:44: iş bana kalıyor hep anlıycağınız. allahtan nişanlım anlayışlı da sorun çıkarmıyor
az ya da çok oluyor illaki ama sen nişanlınla arandaki ilişkiyle bağdaştırma eğer onunla mutluysan bunların bir önemi olmamalı diğer söylenenlere de kulak asma yoksa arkası gelmez keyfiniz kaçar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?