Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

ben annemlerleydim bugün .. babanneme gittik .. nişanlım ve ailesi kısa süreliğine uğradılar bize 20 dakika anca görüşmüşüzdür .. o kendi akrabalarına gitti .. davetiye dağıtıyoruz bir taraftan .. ayrı takıldık sevmedim ama böyle ..

belki yarın onun anneannesine gideriz .. hala biraz soğuk aramız .. ama benden kaynaklanmadığını düşünüyorum :26: son bir haftadır çok yoruldu çok sıkıldı sanırım ondan :26:

normalde bayram ziyaretlerinizi ayrı ayrı mı yapıyordunuz canım?
Düğün gerginliğinden herhalde. yoksa aranızda bir kavga falan olmadı demi?

normalde bayram ziyaretlerinizi ayrı ayrı mı yapıyordunuz canım?
Düğün gerginliğinden herhalde. yoksa aranızda bir kavga falan olmadı demi?

yok bir çoğunu beraber yapıyorduk ama bu bayram davetiye dağıtacakları için çok yere uğrayacaklardı beni o kadar gezdirmek istemedi iyi de oldu .. bende ailemle bekar son bayramımı geçirmiş oldum

kavgamız olmadı ufak bir gerginlik yaşadık çok basit birşeyden .. herşeyimiz son 10 güne sıkıştı ya o yüzden biraz yorulduk o da gerginliğe yol açtı .. bugün geldiklerinde gayet iyiydik ama gün boyu bana mesaj attı sıkıldım artık, napıyorsun falan diye .. benimle olmak istiyordu ama annesigille o davetiyeleri dağıtmak zorundaydı

düğünden sonra düzelir herşey canım.
Gün boyu neden sana mesaj attı anlamadım?

düğünden sonra düzelir herşey canım.
Gün boyu neden sana mesaj attı anlamadım?

birlikte değildik ama ne yaptığımı merak etti normal mesajlaştık yani aramız soğuk değildi aslında ama o keyifsiz sıkıldı düğün muhabbetinden .. yarın birlikte olacağız eski halimize döneriz

uzak olunca böyle oluyor canım.
Görünce düzelirsiniz dediğin gibi.
bende yarın erken kalkıp yollara koyulucaz nişanlım ve kayınvalidemle.

uzak olunca böyle oluyor canım.
Görünce düzelirsiniz dediğin gibi.
bende yarın erken kalkıp yollara koyulucaz nişanlım ve kayınvalidemle.

kolay gelsin canım .. biz ne yaparız belli değil .. ben evimize gitmek istiyorum yarım kalmış işlerim var onlarla ilgilenmek istiyorum bayram gözümde değil bu bayram

kolay gelsin canım .. biz ne yaparız belli değil .. ben evimize gitmek istiyorum yarım kalmış işlerim var onlarla ilgilenmek istiyorum bayram gözümde değil bu bayram

Sanada kolay gelsin o zaman canım. İlgileb evinle ama ümitsizliğe kapılma.
Bu günler senin en mutlu günlerin olmalı. çünkü sevdiğinle aynı evde bir hayata başlıycaksın.
Yarın seni daha pozitif görmek isterim ilkaycım. bende yatıyım yorgunum. iyi geceler canımm...

ümitsizliğim yok kesinlikle .. onun keyifsizliğini üzerimde taşıyorum sanırım onun dışında bir sıkıntı yok ..

iyi geceler canım sana da ..

nasıl geçti günün tatlım ?

İyiydi canım. Uzun yol gittik yorulmuşum.
Nişanlımın akrabalarını gezdik.
Bayram ziyareti faslı bitti.
Yarın da birbirimize zaman ayıralım diyoruz kısmetse.
sen neler yaptın canım?

İyiydi canım. Uzun yol gittik yorulmuşum.
Nişanlımın akrabalarını gezdik.
Bayram ziyareti faslı bitti.
Yarın da birbirimize zaman ayıralım diyoruz kısmetse.
sen neler yaptın canım?

iyi geçtiğine sevindim canım

ben evdeydim bütün gün .. kıyafetlerimi topladım yarın evimize götüreceğiz nişanlım geldi bize balayına 3 gün daha ekleyip bir kaç günde izmirde kalmaya karar verdik alışveriş için :82:

Bende izmirdeyim canım. :)
Neler alıcaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…