Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

elinizden geldiği kadar kendinize vakit ayırın canım bencede
ben kafama koyduğumu bulamıyorum bulursam hemen alırım ama aklımdaki şeyi bulamazsam günlerce dolaşırım .. en yakın örneği bu taç meselesi .. gelinliğimde hiç taş yok bu yüzden taşlı bir taç istemedim ve çılgınca inci ve küçük boncuklar olan bir taç aradım bir çok satış elemanıyla da bu uğurda kavga ettim iyi de yaptım "aaa sen gelinsin tabi ki taşlı bir taç takacaksıııııınnnnnnn, dediğin gibi bir taç araman çok saçmaaaa"

anladım canım. iyi yapmışsın o zaman. :)
düğüne az kaldı. düğünün eğlenceli kokteyl tarzımı olucak canım?

düğünüm normal sıradan bir düğün salonunda olacak canım oynamayı bilmeyen bir damat olacak düğünde

benimkide fazla bilmıyor canım bense yerinde duramayan bi gelinm aslında ama o gün o kadar çok oynamaycm sanırm kınada bayılana kadar oynamayı düşünüyorum

benimkide fazla bilmıyor canım bense yerinde duramayan bi gelinm aslında ama o gün o kadar çok oynamaycm sanırm kınada bayılana kadar oynamayı düşünüyorum

ben her ikisinde de dibine kadar dağıtmayı düşünüyorum kimsenin ne söylediği umrumda değil, yıllarca bu günü beklerdim nazar:) diyerek

kalmasın o ertesi günde olur ama ben bir daha düğün yapamam kusura bakmasın beklesin biraz daha

ayy bende oynarım herhalde yaa bakak görekkk aman oynamak derdim değil o o kadar yaaa kavuşayımda ooo bzden snra çok dğün var gene oynarım ne olcak ayanii
hem düğünüm pazar cumada kınam var zaten kınada bayılana kadar oynıcamm zaten cumarteside evdekilerle cümbüş yaparım ben zten

başkasının düğünün de o kadar eğlenerek oynayamayabilirsin bak bence kaçırma bu fırsatı bir daha gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…