- 1 Haziran 2012
- 11.060
- 2.565
- 423
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.401
bizim gezicek kapımız var epeyce canım.
2 gün dolaşırız artık.
3. gün de biraz kendimize ayıralım diyorum. ihtiyacımız var çünkü.
ben pek öyle fazla gezip aramam ama bir kere görünce tamam beğendim der alırım.
nişanlığım içinde moda evine girdim bir kere de beğenmiştim. :)
kafamda belliydi az çok istediğim çünkü.
elinizden geldiği kadar kendinize vakit ayırın canım bencede
ben kafama koyduğumu bulamıyorum bulursam hemen alırım ama aklımdaki şeyi bulamazsam günlerce dolaşırım .. en yakın örneği bu taç meselesi .. gelinliğimde hiç taş yok bu yüzden taşlı bir taç istemedim ve çılgınca inci ve küçük boncuklar olan bir taç aradım bir çok satış elemanıyla da bu uğurda kavga ettimiyi de yaptım "aaa sen gelinsin tabi ki taşlı bir taç takacaksıııııınnnnnnn, dediğin gibi bir taç araman çok saçmaaaa"
anladım canım. iyi yapmışsın o zaman. :)
düğüne az kaldı. düğünün eğlenceli kokteyl tarzımı olucak canım?
düğünüm normal sıradan bir düğün salonunda olacak canımoynamayı bilmeyen bir damat olacak düğünde
benimkide fazla bilmıyor canımbense yerinde duramayan bi gelinm aslında ama o gün o kadar çok oynamaycm sanırm kınada bayılana kadar oynamayı düşünüyorum
düğünüm normal sıradan bir düğün salonunda olacak canımoynamayı bilmeyen bir damat olacak düğünde
Benimkide öyle. :)
Nişanda yerinde sallanıp durdu garibim.
ben her ikisinde de dibine kadar dağıtmayı düşünüyorum kimsenin ne söylediği umrumda değil, yıllarca bu günü beklerdimnazar:) diyerek
ben nişandada hiç oturmadım düğündede oturmam herhalde. :)
ben nişandada hiç oturmadım düğündede oturmam herhalde. :)
oturma canım ama akşamada enerjimiz kalsın yaniii:123::127:
oturma canım ama akşamada enerjimiz kalsın yaniii:123::127:
hey hey heyy hop hop hop :118:
kalmasın o ertesi günde olur ama ben bir daha düğün yapamam kusura bakmasın beklesin biraz daha
ayy bende oynarım herhalde yaa bakak görekkkaman oynamak derdim değil o o kadar yaaa kavuşayımda ooo bzden snra çok dğün var gene oynarım ne olcak ayanii
hem düğünüm pazar cumada kınam var zaten kınada bayılana kadar oynıcamm zaten cumarteside evdekilerle cümbüş yaparım ben zten
yine sizinle eğlendim, güldüm kızlarteşekkür ediyorum ve ben kaçıyorum iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?