Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

evet canım. bir kere söylediysen yeterli.
Ben şimdi biraz çıkıyorum.
yıkanıp biraz bakım yapıyım.
gelirim gene olmassa işim bitince.
kendini üzmee...
Görüşürüz kızlarr...

kızlar benim nişanlılık sürecim çok zor geçiyor yaa
bir gün iyiysek ikinci güne muhakkak tartışıyoruz
sizlerin nasıl gidiyor
ben çok üzülüyorum böyle çok sık tartışmalarımıza

benm harika geçti geçıor 8 gün sonra evli oluoyurz inşl.. hiç kavgamız olmadı gayet anlayşlı ve sevgi aşk dolu biri benim kiii
kişiden kişiye dğişior tabikii

benm harika geçti geçıor 8 gün sonra evli oluoyurz inşl.. hiç kavgamız olmadı gayet anlayşlı ve sevgi aşk dolu biri benim kiii
kişiden kişiye dğişior tabikii

herhalde düğünle nişanlılık arasını fazla uzatmamanın faydası canım
vallahi ben bıktım çok tartışıyoruz biz

bilmiyorum ama çok uzatanlarda iyi anlaşanlarda var benm amcamın kızı 8 sene sadece çıktı ve o da nişanlılık süreci kısa oldu ama nişandan önce de 8 sene boyunca beraberdiler
bence nişanlılık döneminin uzamasıyla alakası yok diye düşünüyorum ben şahsen ikiside ayrı şehir ve askerlk flanda beklndi kısa dönem ama 8 sene boynca ben dayanamzdm herhalde

bilmiyorum ama çok uzatanlarda iyi anlaşanlarda var benm amcamın kızı 8 sene sadece çıktı ve o da nişanlılık süreci kısa oldu ama nişandan önce de 8 sene boyunca beraberdiler
bence nişanlılık döneminin uzamasıyla alakası yok diye düşünüyorum ben şahsen ikiside ayrı şehir ve askerlk flanda beklndi kısa dönem ama 8 sene boynca ben dayanamzdm herhalde

vallahi canım ben anlamadım gitti neden biz böyleyiz
en ufak bi şeyde hemen kapışıyoruz resmen

vallahi canım ben anlamadım gitti neden biz böyleyiz
en ufak bi şeyde hemen kapışıyoruz resmen

valla o ikinizin anlaşmasına huyuna suyuna bağlı canm yaa inan okudukça böle nişanlıların tartışmalarını üzülüyorum çok ama gerçkten çok içli dışlı olmaktan herhlde
yada herşeyleri aynen naklen bilmemmizden ve bildirmemizden
bizde öyle ne yaptn ne ettn bilmk istiorm problemmiiz yok anlayşlık her gittiğim yerde haberde vermiyorum zorunda değilim ailemle gttiğim sürece
ne sorun ediıo ne soruo zatn
aramadı bugun mesela aramdı diede dert sorun etmem
dün beraberdkk akşam 10 bçğa kadar iftaer yaptk bayramlk aldık falan
ama anlttı aramadığım zmNLARDA kusura bakma bazen hemn uyuyakalıyorum dedi
zatn anlyşlıydm en ufak şeyleride büytmemek önemli
bu nişanlılıkta bence

canım bizde öyle değil her an her şeyden haberdar olmak istiyor 1saat mesaj atmasam çıldırıyor resmen
her an benden haberdar olmak istiyor bende bu isteğini yerine getirmeye çalışıyorum
en ufak benim ilgi alakamda azalma olsa hemen huysuzlanıyor
kendi de benimle çok ilgileniyor benden de bunu bekliyor
2gün görmese hele deliye dönüyor hırçınlaşıyor resmen

canım genellikle tartışma sebepleriniz neler ? belki burda çözebiliriz kızlarla ? nişanlılık süresinin uzunluğuyla ilgili değildir belki de .. biz iki sene nişanlı kaldık düğün tarihi belirlerken gerildik baya .. birde mobilya muhabbetinde aileler gerildi o hiç iyi olmadı :26: biz barışıp eski halimize çok rahat döndük ama onlar eskisi gibi değiller kavgalı da değiller ama soğuklar .. neyse bu da yeterli benim için yüz yüze bakacak kadar muhabbetleri olsun yeter ..

sen tartışma sebeplerinden biraz bahsedermisin ?

şimdi keyifli dakikalar geçiriyorsundur inşallah gelişmeleri yazarsın artık..
benimde saatim saatini tutmuyor artık bir saattir ağlıyorum başıma ağrılar saplandı...

Kıyamam sana. çok üzdün sen kendini.
biraz çık dışarı gez bayramda canım. değişiklik olur açılırsın azcık.
bana faydası oluyor dışarı çıkmanın.

canım sürekli beni eleştiriyor şunu böyle yap bunu böyle yap
bende sıkılıyorum
tabiri caizse yaptığım her harekete bi kulp takıyor

Son düzenleme:
4 gündür işe koşturmacadan bacaklarım et kesti sanırım çok hızlı yaşıyorum kızlar buraya da pek gelemedim .. gerçi laptop ofiste kaldı yarın gidip alacağım şimdi kardeşimden aldım onun bilgisayarını sizler neler yaptınız merak ettim

Benimde son zamanlarda öyle canım.
Uzak kaldığımız, çok görüşemediğimiz için gerginlik oluyor gibime geliyor.
Siz uzakmısınız nişanlınla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…