Nişanlı Kızların Sohbet Topiği...

olsun barıştınızya ona bak sen zmanlada laylom olursunuz zaten geldklernden sonra da düzelr herşey

hatamı anlıyım diye aramamış bugün.
Bu zamana kadar ben hep senden özür diledim senin peşinden koştum bir kere de sen hatanı anla istedim dedi v.s
İnşallah canım.

merhaba canlar sizlere cevap yazamıyorum ama topikten kopmamak icin fırsat buldukca okuyorum yazdıklarınızı telefondan .. Kendimle ilgili gelismeleri kısaca yazıyorum .. Salı günü 4 temizlikci evimizi bi güzel temizledi aynı gün mübilyalarımız geldi perdesiz halısız olmasına ragmen mobilyalar geldigi anda evime icim ısındı birden zira zorla kabul ettigim bir evdi ama insan kendi sectigi esyalarını icinde görunce baska oluyormus

dün saat 5te fotograf cekimimiz gerceklesti sonunda .. 2 saat sürdü çok keyifli bol kahkahalı geçti düğün günü fotoğraf çekimi nasıl geçecek kaygısını dün itibariyle atmış olduk

hepinizin gönlündekini hayatlarınızda yaşamanızı dilerim .. Yeterki şuanınızı yaşamayı ertelemeyin ..

Aklımdasınız yine uygun olduğum bir anda burada olacağım

canım allah hayırlı etsin benim ayın 2sinde foto çekimi...değişiklik olsun diye renkli uçan balon ve rengarenk bir el buketi düşünüyorum çekimlerle ilgili önerilerin var mı

anca bu akşam düzeldik. konuşmadık 1 gün boyunca.
ama çok yıprandım canım.

anlıyorum canım kolay değil biz bayanlar daha çok etkileniyoruz bu durumlarda yıprandığımızla kalıyoruz...arada olabilir ama böyle konuşmamalar çok uzun sürmezse..çiftler hep karşı tarafın aramasını beklemektense gerilim geçince beklemeden konuşulup halledilmeli...
kelin merhemi olsa başına sürcek hesabı benimki de ama uzayan görüşmeme durumlarında bunlarda etkili olamıyo

Sevindim canım... Allah bizlere de göstersin inşallah hayırlısıysa.
Evinde güle güle otur.

evet canım uzayınca ben geriliyorum daha çok.
ailemde o halimi görünce üzüldüler. yansıtmamak lazım ama elimde olmuyor.
Sizin durumlar nasıl?

Kızlar ne güzel nişanlısınz mutlusunz böyle topic açmşsz. nişanlınızda size değer veriyordur. Ben yaşadğm nişanlılıkta hiç yüüzm gülmedi.. evlilik,gelinlk,nişan lafını duyunca içime bi cız oturuyor... Düğünüme 4 gün kala ortada bırakldm................... rabbim kimseye böyle bi acı yaşatmasn.. inş. bende yeniden birini severm düzgün hakeden biriyle evlilik adımı atarım yeniden nişanım olur.. o zaman katılırım belki aranıza

Tabi canım tekrar olur neden olmasın. yeterki sen iste ve umutlarını kaybetme.
Hayırlısı değilmiş demekki. Yaranı deşmek istemem ama neden 4 gün önce gitti ki? sebep neydi?

Tabi canım tekrar olur neden olmasın. yeterki sen iste ve umutlarını kaybetme.
Hayırlısı değilmiş demekki. Yaranı deşmek istemem ama neden 4 gün önce gitti ki? sebep neydi?

cnm bilmyorum, 4 yıllık ilişkmz vardı 2 ay nişanlı kalmştık düğüne 4 gün kala ben yapamycam erteleyelm dedi.. eretelemek bitrme bahanesydi.. düğün salonu,gelinlğm herşey herşey ortada kaldı... pastacı bi tarftan arıo fotocu bi taraftan dğün salonu bşi taraftan... mahvoldum kısacası... Gelinliğimin başında saahladım günlerce uyumadım.... Kısacası bu insan değmez birymş cnm......... Beni kullanıp atmş

Allaha havale et canım. İlişki içerisinde problemleriniz varmıydı?

Allaha havale et canım. İlişki içerisinde problemleriniz varmıydı?

cnm yoktu.. ben ona elimden geleni yaptım asıl terkedecek olan bendim. bütün hatalarını affettim,kaç kez aldattı affettm evlennce değişir diye düşündüm aptalım çokkk.. aşkın gözü kördür diye boşuna dememşler keşke hatalarında terketseydm onu..................... Allaha havale ettm... Allah büyük.............

Aldatınca affettiğin için sana saygısı kaybolmuştur. Olsun canım en azından öğrendin artık. ve aynı fedakarlığı bir kez daha göstermessin.
İnsanlar değişmez. Eğer gözüne batan büyük bir kusuru varsa sonlandırmak en iyisi. Bundan sonra Allah karşına iyi insanlar çıkarsın inşallah.

evet canım uzayınca ben geriliyorum daha çok.
ailemde o halimi görünce üzüldüler. yansıtmamak lazım ama elimde olmuyor.
Sizin durumlar nasıl?

geçti inşallah bu kadar çok üzüleceğin durumlar yaşamazsınız..aileye yansıtmamak için daha da yorduğumuz oluyor kendimizi farkederlerse bizden çok üzülebiliyorlar...
bizde durumlar aynı canım iletişim problemi var işte bugünler geçsin diye bekliyorum...en son dün öğlen konuştuk köyde bahçe işlerine başlayacaklardı bugün...

insan bi yandan zamanın geçmesini isteyip bi yandan geçmesin diyebilir mi? anı yaşayamamak bu olsa gerek..

çok güzel haberler canım istediğin çoğu şey olmuş yoluna girmiş ne güzel :)
güzel dileklerin için de saol inşallah başarabilriz..

şunu düşün güzel şeyler hiç ummadığın ümidini kestiğin anda kapını çalar...sen daha da geç olmadan dönmüş olmuşsun o kişiyle evlenmeden...evlensen bıraksa seni o zaman daha kötü olurdu...seni, senin sevgini hakedecek kişiyle hayırlı zamanda karşılaşırsın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…