- 14 Ağustos 2011
- 27.183
- 3.149
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #1.141
Birsey sormak istiyorummm....
Nisanliniza simdiye kadar ne gibi hediyeler aldiniz ve ne gibi sürprizler yaptiniz?
Benimkinin Dogum günü var ve ilk defa nisanli olarak kutliycaz sizlerden fikirler almak istiyorum bu yüzden soruyorumUmarim yardimci olursunuz.....:26:
Birsey sormak istiyorummm....
Nisanliniza simdiye kadar ne gibi hediyeler aldiniz ve ne gibi sürprizler yaptiniz?
Benimkinin Dogum günü var ve ilk defa nisanli olarak kutliycaz sizlerden fikirler almak istiyorum bu yüzden soruyorumUmarim yardimci olursunuz.....:26:
inşallah canımm...
dert tasa olmasın hayatlarımızda olanlarda çabuk geçsin gitsin inşallah...
kızlar yazdıklarınız okuyorum ama bilgisayardaki gibi seri cevap yazamıyorum
evlendikten sonrada her türlü yanınızdayım yardımcı olurum
topikte evli olanları siz kabul ediyormusunuz asıl
valla ben bluz, saat falan aldım.
bir yere yemeğe götürmüştüm.
yemekten sonrada süpriz pasta geldi. sonrada hediyesini vermiştim canım.
evde başbaşada bir organizasyon olabilir. yada arkadaşlarla. o size kalmış artık.
Kisin hep atki takar hayatda atkisiz cikmaz evden... üzerinde ikimizin Bas harfi olan bir Atki örmek istiyorum.... Ama sadece atki olmaz baska da su anda ayakkabi var aklimda :S
Ben Kayinvalideme yapmak istiyordum kimse yemege vs götürmez onu dedim hem yemege götürelim hemde sürpriz olarak pasta getirtelim ama yapmadik nedense ve sanirim nisanlima yapicam bu sürprizi tsk ederim :)
ayy doğum günü dedin içim bi tuhaf oldu..nişanlım geçen sene doğum gününde askerdeydi...süpriz yapma imkanım yoktu askerde olduğundan her türlü hediye de gönderilemez diye bi kazak alıp göndermiştim bi hafta öncesinden ama paketi vermeden önce aşamalardan geçtiği için bi hafta geç eline ulaşmıştı :) yine de çok şaşırmış ve mutlu olmuştu..
ama süpriz konusunda bende çok beceriksiz ve acemiyim kızlar yardımcı olacaktır sana eminim :13:
Büşracım nasıl oldu nişanlınla aran? aradımı bir daha?
Benimki allaha sükür askerde degilNe mutlu olmustur
kızlar yazdıklarınız okuyorum ama bilgisayardaki gibi seri cevap yazamıyorum
evlendikten sonrada her türlü yanınızdayım yardımcı olurum
topikte evli olanları siz kabul ediyormusunuz asıl
yaptı mı beki askerliğini?
bugün kısa şekilde 2kez konuştuk tartışmadan bahsetmedik ama eskisi gibi de değildi konuşmalarımız.:26:bu akşam köye dönmeyeceklerini söylemişti ama az önce aradım kapalı telefonu dönüpte bana haber vermediyse işler yine kötüye gidebilir..
Hayir alman vatandasiyiz biz burda dogma büyüme
evet canım haber vermesi gerekirdi.
verirdi aslında ama bilmiyorum tam düzelecek derken keyfim kaçtı yine.
sen nasılsın bugün rüyalarından sonra?
hmm anladım canım..
Hülyalı bir gün geçiriyorum canım...
iyi ne olsun. benimki köye gitti bugün. ama telefon çeken bir köy
salça yaptı kayınvalidem falan pastahanede satmak üzere.
gece geç dönicekmiş.
Cok özür dileyerek birsey sormak istiyorum...
Sanirim Nisanlin uzaktaydi degilmi ? En son nisanlanirken görüsmüstünüz dogrumu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?